Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Launched by _ : глобална кампания за въвеждането на пазара на новото MINI,

Артисти, спортисти, експерти по радостта от шофирането и визионери от целия свят представят новото поколение MINI 3 врати, MINI 5 врати и MINI Cabrio в своята лична среда. Серия от 8 видеоклипа в социалните каналите на MINI ще отпразнува въодушевлението от разнообразието, отвореността към новото и креативността, която вдъхновява хората по различни начини.

 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: 0035928060711

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(19x, ~17,18 MB)

Под мотото „Launched by _ “ британският премиум автомобилен производител MINI стартира глобална кампания от видеоклипове за въвеждането на пазара на новото поколение на своите модели в сегмента на малките автомобили. Млади и известни хора на изкуството, обещаващи спортисти и опитни експерти по радостта от шофирането, както и инфлуенсъри и визионери от различни области по индивидуален начин демонстрират как посрещат всеобхватно модернизираните MINI 3 врати, MINI 5 врати и MINI Cabrio в личната си среда. Във фокуса на поредицата от 8 видеоклипа е поставено въодушевлението от разнообразието, откритостта към новото и креативността, която въодушевява хората по целия свят в различните си проявления.

В традициите на марката MINI дълбоко са вкоренени пионерският дух, новите идеи и смелостта за неконвенционални решения. „Още Алек Исигонис, създателят на classic Mini, е креативен визионер, който нахвърля своите първи скици на революционния малък автомобил върху една салфетка“, каза Себастиян Бойхел, MINI Global Brand Management. Този подход е характерен за нас и до днес. Заради това в нашата кампания ‚Launched by _ ‘ ние показваме хора, които се осмеляват да направят нещо ново и които вдъхновяват със своите идеи – всеки по свой напълно индивидуален начин.“ С „Launched by _ “ MINI за пореден път предлага платформа, на която хора на изкуството от различни направления могат да представят своя индивидуален поглед към MINI. Това е израз и на убеждението, че е добре марката да не определя сама всеки детайл, а да получава нови импулси чрез съвместна творческа работа и сътрудничество.

Героите на клиповете на „Launched by _ “ варират от световно известния моден дизайнер Сър Пол Смит до професионалната скейтбордистка от САЩ Бриана Кинг и Чарли Купър, внук на легендарния конструктор на спортни автомобили Джон Купър, както и дигиталната инфлуенсърка Мигела, която вече има над 3 млн. последователи в Instagram. На всички тях е зададен въпросът: „Как бихте оформили едно въвеждането на пазара на MINI?“

Отговорите са толкова разнообразни, колкото и животът на световните пазари, на които MINI се представя успешно. За своето представяне на MINI 5 врати британският фотограф и режисьор Ранкин изобрази хора, които имат лична връзка с британската марка. Джонатан Джей Лий, илюстратор от Хонг Конг, превърна MINI 3 врати в главен герой на свой вълнуващ комикс. Приносът на турската майсторка на сладкиши Туба Гечкил се превръща в сладкарска наслада. В своето ателие Red Rose Cake в Истанбул тя буквално създава сладка версия на MINI Cabrio. Британската Pop-Art художничка Лаквена също се посвещава на MINI Cabrio. Вдъхновена от новото лаково покритие Zesty Yellow, тя проектира стенопис в Лондон в ярки цветове и с ясно послание: # BIGLOVE.

С токова участие кампанията за въвеждането на пазара на новото поколение на моделите MINI 3 врати, MINI 5 врати и MINI Cabrio е и отражение на характера на световната MINI Общност, в който идеално се допълват радостта от индивидуалността и емоционалното преживяване в една силно свързана общност. „MINI е олицетворение на многообразие, радост от живота и свързаност. Колкото богата на аспекти е радостта от шофирането при нашите нови модели, толкова различни са и личностите и техните истории в нашата кампания ‚Launched by _ ‘“, допълва Себастиян Бойхел. „Точно това е значението и на девиза ‚We are all different – but pretty good together‘. Многообразието – във всяко изражение – е важен източник на идеи и иновации.“

Кампанията по въвеждането на пазара „Launched by _ “ включва един Pre-Roll Spot, както и осем видео истории с продължителност до 1 минута за международните дигитални канали и платформи на MINI. При това MINI за пръв път ще ползва като комуникационна платформа и популярното Social Video приложение TikTok. „С TikTok ние включваме и още един бързо развиващ се канал в социалните медии за посланията на марката MINI, с който искаме да вдъхновим и една млада, дигитално насочена целева група“, коментира Себастиян Бойхел.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации:

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

 

        

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2020 г. BMW Group е реализирала над 2.3 млн. автомобила и над 169 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2019 г. е приблизително 7.118 млрд. евро при приходи от 104 210 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 126 016 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Latest Facts & Figures.

Технически данни на новото MINI Countryman, в сила от юли 2020.
09.06.2020
Технически данни, спецификации
Specifications of the BMW X2 M35i, valid from 03/2019.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
BMW X2 M35i - технически спецификации, в сила от март 2019 г.
16.01.2019
F39
Технически данни, спецификации
Show all

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.