Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW България стартира информационна кампания за сервизни акции свързани с безопасността.

BMW България предлага нова и полезна услуга за собствениците на автомобили на марката, с която те лесно да проверяват за наличие на сервизни акции свързани с безопасността и технически подобрения.

Технологии
·
Корпоративни
·
Безопасност
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Downloads.

  
Photos(2x, ~9,2 MB)

Подобренията на автомобили от серийното производство или сервизните акции са мерки, свързани с отклонения при проектирането или производството, които могат да окажат влияние върху безопасността при експлоатация или върху качеството на автомобила. При новите модели на BMW уведомлението за сервизни акции става съвсем лесно благодарение на системата ConnectedDrive, чрез която собствениците получават съобщение за необходимостта от посещение на сервиз в удобно за тях време директно в автомобила си или чрез апликацията My BMW. При моделите, които не са оборудвани с услугите за свързаност на марката обаче това не се случва толкова лесно. Досега те можеха да се информират за активни кампании единствено при посещение в оторизиран сервиз на марката.

BMW традиционно отдава изключително голямо значение на качеството и безопасността на своите продукти. Ето защо BMW България стартира информационна кампания за подобни сервизни акции. В първия етап, за наличието на технически кампании свързани с безопасността, са проверени над 3700 уникални VIN номера. Собствениците на автомобили, включени в сервизни акции свързани с безопасността вече са поканени да посетят оторизиран сервиз в удобно за тях време, за да бъдат извършени необходимите дейности, напълно безплатно.

„Качеството и безопасността са мисия за BMW. За това и заедно с нашите партньори от оторизираните сервизи постоянно разширяваме възможностите за достъп до висококачествено обслужване на нашите клиенти, независимо от модела и възрастта на притежаваните от тях автомобили.“, коментира Кирил Бижев, мениджър Следпродажбено обслужване в BMW България. „В този процес важна роля имат програмата ни за свързаност BMW ConnectedDrive и апликацията My BMW. Настоящата кампания, създава допълнителна възможност за проследяване на тази важна информация за собствениците на автомобили с BMW и MINI без значение от възрастта и нивото на оборудване на техните автомобили.“

В допълнение, на интернет страницата на БМВ България e добавена функция за проверка на налични кампании. Всеки потребител може да използва въпросната функция, за да провери дали неговият автомобил е обект на сервизна акция. За целта е необходимо просто да въведе уникалния VIN номер на шасито на своята машина в търсачката и системата автоматично ще покаже дали и какви сервизни акции е необходимо да бъдат извършени. В случай че съответният автомобил действително се окаже обект на сервизна акция, то собственикът му трябва да се обърне към желан BMW партньор, където ще му бъде оказано съдействие.

Адрес за проверка за налична кампания: bit.ly/2RK3b3U

Оn-line записване на час: bit.ly/3pGuZ5J

 

BMW Group България Корпоративни комуникации: 

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

         

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2020 г. BMW Group е реализирала над 2.3 млн. автомобила и над 169 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2020 г. е приблизително  5 222 млрд. евро при приходи от 98 990 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 120 726 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.