Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Пилотното приложение на футболната Bundesliga на BMW вече е достъпно и на BMW Theatre Screen.

+++ Акцент за почитателите на футбола: пилотното приложение на Bundesliga вече е налично и на BMW Theatre Screen +++ Вторият ред седалки на BMW Серия 7 практически се превръща в първи ред на стадиона +++ Наличност на пилотното приложение на BMW Curved Display и на други модели и пазари +++

Технологии
·
Концепции за информационно-развлекателни системи и управление
·
Серия 7
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

През януари BMW бе първият автомобилен производител, който съвместно с DFL Deutsche Fußball Liga предложи възможност за достъп до съдържанието на германската футболна лига в автомобила като пилотно приложение. Оттогава избрани програми и игри на живо са достъпни за клиентите на новото BMW Серия 7 в Германия, Австрия и Швейцария на BMW Curved Display при спрял автомобил*.

В следващата стъпка клиентите вече могат да се насладят и на съдържанието на приложението Bundesliga в автомобила върху BMW Theatre Screen. Това буквално превръща втория ред седалки в BMW Серия 7 в първия ред седалки на стадиона. В същото време офертата ще бъде разпространена и в други страни в Европа, Америка и Азия**. Срокът на пилотния проект първоначално е планиран до 31 март 2024 г.

BMW Theatre Screen превръща задната част на новото BMW Серия 7 в ексклузивен частен киносалон. Големият 31,3-инчов панорамен дисплей предлага първокласно забавление с интегрирания Amazon Fire TV. Освен това съдържанията на Бундеслигата вече може да се предава поточно чрез BMW Bundesliga In-Car App, което е достъпно само в BMW Серия 7 на екрана на BMW Theatre във Fire TV App Store. Благодарение на 5G-съвместимата антенна система на автомобила, клиентите се възползват от възможно най-добрата скорост на стрийминг.

От съображения за безопасност съдържанието на Бундеслигата не може да се възпроизвежда на BMW Curved Display по време на шофиране. Но пътниците на задните седалки ще могат да гледат на BMW Theatre Screen и по време на движение. Приложението на Бундеслигата в колата предлага On-Demand съдържание, като например формати за акценти или данни от играта, както и индивидуално съдържание на живо, пригодено за гледане в автомобила.


* Налично и в BMW iX , произведени след 03/23; BMW X5, X6, X7 след 04/23


** Последователно въвеждане в Белгия, Бразилия, Франция, Италия, Корея, Нидерландия, Сингапур, Южна Африка, Тайланд, САЩ, Обединени арабски емирства. 

 

BMW Group България Корпоративни комуникации:

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com 

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 30 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2022 г. BMW Group е реализирала над 2.4 млн. автомобила и над 202 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2022 г. е приблизително 23,5 млрд. евро при приходи от 142,6 млрд. евро. Към 31 декември 2022 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 149 475 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.