Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

Единадесетото BMW и MINI ЕКСПО отвори врати.

Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отвари врати за единадесети път. До 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се запознаят с новостите в актуалната гама на BMW, MINI и Motorrad и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

Продажби и маркетинг
·
Филиали
·
Корпоративни
·
Корпоративни събития
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Author.

Hristina Peycheva
BMW Group

Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отвари врати за единадесети път. До 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се запознаят с новостите в актуалната гама на BMW, MINI и Motorrad и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 20:00 часа, а входът е свободен.

По време на изложението клиентите нa BMW, MINI и BMW Motorrad в България могат да избират от близо 100 нови и употребявани автомобили и мотоциклети изложени в залата, както и такива на склад или да направят поръчка, според индивидуалните си изисквания и предпочитания.

В рамките на BMW и MINI ЕКСПО е българският дебют на обновените BMW X5 и BMW X6, новото M3 CS, първото BMW M3 Turing, първото BMW XM и новото BMW М2. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 19:30 часа, а входът е свободен.

Премиерите по време на BMW и MINI ЕКСПО

Обновените BMW X5 и BMW X6

Още от въвеждането си на пазара BMW X5 и BMW X6 се радват на голяма популярност и вдъхновяват много конкуренти. През 2018 г. се лансира четвъртото поколение на BMW X5, а през 2019 г. и третото поколение на BMW X6. Сега двата мощни модела са освежени: новото BMW X5 с изцяло модернизирана предна и задна част, като в серийното оборудване са включени елементите на xLine, новото BMW X6 също с променена, по-изразителна предна част и серийно с М Спортен пакет. Атмосферата в кокпита на двата модела е модернизирана с BMW Curved Display, както и BMW Operating System 8, включително BMW Maps и много други дигитални иновации.   

Актуализирането на портфолиото от задвижвания включва нови двигатели с вътрешно горене, Plug-in хибридна система от най-ново поколение за BMW X5 xDrive50e (среден разход на гориво: 1,1 – 0,8 л/100 км; среден разход на електроенергия: 27,0 – 22,9 кВтч/ 100 км; CO2 емисии: 26 – 18 г/км според WLTP) и 48-волтова система Mild Hybrid за останалите модели. Изключително иновативни са и новите системи за автоматизирано шофиране и паркиране.

Новото BMW M3 CS

И през 2023 година BMW M GmbH продължава разширяването на продуктовата си гама с особено атрактивни специални модели. Новото BMW M3 CS (среден разход на гориво: 10,4 – 10,1 л/100 км; CO2 емисии (комбинирани): 234 – 229 г/км според WLTP, данни според NEDC: -) в още по-интензивна форма олицетворява подчинения на страстта към моторните спортове характер на успешните High-Performance автомобили в премиум сегмента на средния клас.  Интелигентната олекотена конструкция с множество компоненти от карбонов композит (CFRP), повишената мощност на двигателя, специфичните за модела настройки на окачването, ексклузивните дизайнерски елементи и целенасочено оптимизираното за емоционално изживяване от динамиката оборудване са съчетани с функционалността и пригодността за всекидневието на BMW Серия 3 Седан. Това дава на новото BMW M3 CS собствен уникален профил, който също така гарантира пуристко и очароващо на всеки километър M усещане на пътя.

Задвижващата концепция на новото BMW M3 CS включва редови шестцилиндров двигател с мощност 405 кВт/550 к.с., осемстепенна трансмисия M Steptronic и интелигентното задвижване на четирите колела M xDrive. Тази комбинация осигурява ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди и впечатляващо уверени динамични характеристики. Новото BMW M3 CS ще се произвежда в лимитирана серия в завода на BMW Group в Мюнхен.

Първото BMW M3 Touring

Първото BMW M3 Туринг комбинира неподправено състезателно усещане с особено индивидуален характер и разширени функционални възможности. Неговата задвижваща технология е изцяло насочена към вълнуващата динамика и включва варианта на редовия шестцилиндров двигател с мощност 375 кВт/ 510 к.с. и технология M TwinPower Turbo, осемстепенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic и системата за задвижване на четирите колела M xDrive. Най-новият модел на моделното семейство ще се предлага само като BMW M3 Competition Туринг с M xDrive (среден разход на гориво: 10,4 – 10,1 л/100 км; CO2 емисии (комбинирани): 235 – 229 г/км според WLTP; данни според NEDC: – ). Гъвкавият интериор осигурява индивидуален профил на първото BMW M3 Туринг. Това дава нови възможности да се насладите на типичната за М динамика във всекидневието. 

Първото BMW XM

В годината на 50-годишния си юбилей BMW M GmbH за пръв път представи High-Performance автомобил с електрифицирано задвижване. Plug-in хибридната система, която включва V8 бензинов двигател и особено мощен електромотор, осигурява вълнуваща динамика на BMW XM (среден разход на гориво: 1,6 – 1,5 л/100 км според WLTP; среден разход на електроенергия: 30,1 – 28,9 кВтч/100 км според WLTP; CO2  емисии (комбинирани): 36 – 33 г/км според WLTP; данни според NEDC: – *).

Изцяло новоразработеното M HYBRID задвижване, екстравагантният дизайн и прогресивната луксозна атмосфера в интериора на BMW XM са съчетани в една нова интерпретация на автомобилната концепция Sports Activity Vehicle (SAV) в High-Performance сегмента, която привлича нови целеви групи и пазари към неповторимото M усещане.

BMW XM е първият оригинален BMW M Автомобил след BMW M1. Прецизните акценти в екстериорния дизайн на High-Performance SAV напомнят на легендарния спортен автомобил със средноразположен двигател.

Новото BMW M2

Новото BMW M2 (среден разход на гориво: 10,2 – 9,7 л/100 км; CO2 емисии комбинирани: 231 –218 г/км според WLTP; данни според NEDC: -) предлага типичната за М динамика в особено концентрирана форма. Със своя редови шестцилиндров двигател с мощност 338 кВт/460 к.с., опционалната шестстепеннна механична скоростна кутия и задно задвижване второто поколение на компактния High Performance автомобил осигурява чиста радост от шофирането.

Компактните размери в комбинация с адаптираните от моделното семейство BMW M3/BMW M4 технологии на задвижването и окачването са характерни за автомобилната концепция, която осигурява на новото поколение на автомобила с 2 врати вълнуваща пъргавина и лекота на управляемостта до граничните режими. Тези индивидуални характеристики проличават и от изразителния екстериорен дизайн с атлетични пропорции на купе. Освен това модерната  концепция за управление позволява индивидуализиране на настройките за особено интензивно изживяване. С тези качества новото BMW M2 продължава традицията на изключителни спортни модели с компактни размери, създадена през 1973 г. с BMW 2002 turbo. В същото време то продължава историята на успеха на своя предшественик, от който са продадени над 60 000 екземпляра по целия свят.

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО е единствено по рода си у нас и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти и почитатели на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. В него участват всички търговски партньори на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария - София, М Кар – София, Бова Кар - Бургас, М Кар - Варна, М Кар - Пловдив и М Кар - Плевен.

По време на изложението на едно място могат бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance, предлагат се и колекции с lifestyle продукти и аксесоари.

Традиционно по време на BMW Financial Services ще предлага, специални условия, както и бързо одобрение за финансов и оперативен лизинг.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации: 

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733, F:  +359 2 80 60 710

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com

         

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 31 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2020 г. BMW Group е реализирала над 2.3 млн. автомобила и над 169 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2020 г. е приблизително  5 222 млрд. евро при приходи от 98 990 млрд. евро. Към 31 декември 2019 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 120 726 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group

 

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.