Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Article.

BMW и MINI ЕКСПО започва при дилърите на BMW и MINI в цялата страна и на bmw.bg и mini.bg

От 7 до 30 юни BMW & MINI EXPO представя цялата гама от нови и сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI. +++ Нов формат, който съчетава on-line и off-line възможности за връзка между клиенти и търговци. +++ Специални условия и избор от 200 нови и употребявани автомобила,

Автомобилни изложения
 

Press Contact.

Hristina Peycheva
BMW Group

Tel: +359-2-80-607-33

send an e-mail

Author.

Hristina Peycheva
BMW Group

Downloads.

  
Photos(1x, 626,01 KB)

От 7 до 30 юни BMW & MINI EXPO представя цялата гама от нови и сертифицирани употребявани автомобили BMW и MINI. Това е 12-тото издание на специализираното търговско изложение, като за първи път то се провежда on-line и off-line едновременно. В тазгодишното издание изложението съчетава дигитална платформа на bmw.bg и mini.bg за избор на нов или употребяван автомобил, специални условия за финансиране и лизинг, оригинални аксесоари и лайфстайл колекции, със събития и активности в дилърската мрежа на BMW и MINI в цялата страна, както и локациите на BMW Premium Selection и MINI Next.

За периода на събитието на вниманието на клиенти и фенове на марката се предлага богат  избор от над 200 нови и сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium selection & MINI Next, атрактивни лизингови условия, преференциални лихви започващи от 1.99%, възможност за оценка за обратно изкупуване на настоящ автомобил и др.

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО е единствено по рода си у нас. Започнало като платформа за продажба и популяризиране на програмите за сертифицирани употребявани автомобили, BMW и MINI ЕКСПО непрекъснато се развива, за да отговори все по-добре на променящите се очаквания и изисквания на клиентите. Новият формат, който съчетава on-line и off-line възможности за връзка между търговци и клиенти е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт за своите настоящи и потенциални клиенти. В BMW и MINI ЕКСПО участват всички търговски партньори на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария - София, М Кар – София, Бова Кар - Бургас, М Кар - Варна, М Кар - Пловдив и М Кар - Плевен.

 

BMW Group България Корпоративни комуникации:

Христина Пейчева, Мениджър Корпоративни комуникации BMW Group България

T:  +359 2 80 60733

Прес портал: https://www.press.bmwgroup.com/bg.html

E-mail:  Hristina.Peycheva@bmwgroup.com 

 

---

BMW Group

С четирите си марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad BMW Group е най-успешният премиум производител на автомобили и мотоциклети и доставчик на премиум услуги за мобилност и финансиране в света. Производствената мрежа на BMW Group включва 30 предприятия за производство и сглобяване в 15 държави; компанията има мрежа за продажби в над 140 държави.

През 2022 г. BMW Group е реализирала над 2.4 млн. автомобила и над 202 000 мотоциклета в целия свят. Печалбата преди облагане с данъци за финансовата 2022 г. е приблизително 23,5 млрд. евро при приходи от 142,6 млрд. евро. Към 31 декември 2022 г. работната сила на BMW Group възлиза на приблизително 149 475 служители.

Успехът на BMW винаги се е градил на дългосрочно мислене и отговорни действия. По тази причина компанията е изградила екологична и социална устойчивост по цялата верига, пълна отговорност за продуктите и ясен ангажимент за опазване на околната среда като неделима част от стратегията си.

Article Media Material.

My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.