Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Bulgaria · Articles · Юбилей.

Информация за медиите
 
Прес материали
 
Реч
 
Fact & Figures
 
+ Filter
 
Energy consumption (combined): 11,9 kWh/100 km; Fuel consumption (combined): 2,1 l/100 km; CO2 emissions (combined): 49 g/km (Calculated in the EU test cycle)
 
Media Set  

BMW Group на Auto Shanghai 2017

Tue Apr 11 00:01:00 CEST 2017Прес материали

Top
Архив

Световна премиера на дългата версия на BMW Серия 5 Седан: трето поколение на разработения ексклузивно за китайския автомобилен пазар и изработван в завода в Шенянг бизнес седан в премиум сегмента.

I12
·
F60
·
F56
·
R60
·
BMW
·
Brands
·
Серия 5
·
MINI
·
BMW Motorrad
·
BMW i
·
BMW i8 Coupé
·
BMW i Automobiles
·
MINI Countryman
·
John Cooper Works

BMW Concept X2. Новата визия на радостта.

Thu Sep 29 13:10:00 CEST 2016Информация за медиите

Top
Архив
Update

BMW Group избра Mondial de l'Automobile Париж 2016, за да представи една вълнуваща автомобилна концепция предназначена за активните хора, които търсят връзка между радостта и функцията.

BMW
·
Корпоративни
·
Дизайн на BMW Group
·
Превозни средства с визия
·
Paris

BMW Group България прави преглед на бизнес резултатите към август 2016 г.

Tue Sep 27 14:27:00 CEST 2016Прес материали

Архив

BMW Group с най-добри търговски резултати в 100 годишната си история. +++ Световните продажби на BMW Group с ръст от 5,5% до общо 1 508 659 доставки на трите марки BMW, MINI и Rolls-Royce+++ BMW Group празнува своята стотна годишнина с поглед към бъдещето и актуализирана стратегия. +++ В България BMW Group затвърждава лидерската позиция в премиум сегмента. +++ Балансирана структура на продажбите в цялата моделна гама и нарастващ интерес към BMW Х моделите ...

Юбилей
·
Корпоративни

BMW Group. THE NEXT 100 YEARS - MINI VISION NEXT 100.

Thu Jun 16 13:18:00 CEST 2016Информация за медиите

Top
Архив

BMW Group отбелязва своя вековен юбилей под мотото "Следващите 100 години". Ориентация към бъдещето и адаптивност винаги са дефинирали корпоративната идентичност на BMW Group. Така стогодишнината е естествен повод, Групата да погледне напред в бъдещето и да сподели визията си за индивидуалната мобилност две или три десетилетия напред. Всяка марка на BMW Group интерпретира мобилността на бъдещето по начин, който отразява нейните конкретни ценности. След ...

Motorsport Events
·
Фирма
·
Юбилей
·
Превозни средства с визия
·
MINI VISION NEXT 100

BMW Group. THE NEXT 100 YEARS.

Thu Jun 16 13:15:00 CEST 2016Прес материали

Top
Архив

BMW Group отбелязва своя вековен юбилей под мотото "СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ". През цялата си история компанията поддържа визия насочена към бъдещето и това вече е неотменна част от ДНК-то на BMW Group. Така стогодишнината е естествен повод, Групата да погледне напред в бъдещето и да сподели визията си за индивидуалната мобилност две или три десетилетия напред във времето. Визионерският автомобил BMW VISION NEXT 100 предостави поглед върху начина, по който ще ...

Motorsport Events
·
Фирма
·
Юбилей
·
Превозни средства с визия
·
Rolls-Royce VISION NEXT 100
·
BMW VISION NEXT 100
·
MINI VISION NEXT 100
 
provisional figure: 12,6l/100km (figures as per EU test cycle using standard tyres)
 
Media Set  

Лукс, който определя тенденции: BMW Серия 7 със специални модели посветени на стогодишния юбилей на марката "BMW Серия 7 Individual THE NEXT 100 YEARS"

Tue Apr 19 20:30:00 CEST 2016Информация за медиите

Top
Архив

Специален модел на луксозния седан, създаден от BMW Individual и посветен на вековния юбилей на BMW, ще отбележи своята световна премиера в рамките на годината, в която BMW Group навършва 100 години. Серията е ограничена до 100 автомобила, които могат да бъде предпочетени в един от три изключителни варианта на задвижването, включително и в комбинация с интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive.

G12
·
Юбилей
·
Brands
·
BMW
·
Серия 7
·
Дълга колесна база
·
Hybrid-7
·
Автомобили BMW M Performance
·
M760Li xDrive
·
740e iPerformance

100 шедьовъра. BMW Group – 100 години иновации и предприемаческа смелост“ в музея на BMW

Thu Mar 24 09:15:00 CET 2016Информация за медиите

Архив

2016 е важна година за BMW Group: наскоро фирмата отпразнува 100-годишния си юбилей. Сега в музея на BMW в Мюнхен можете да се насладите на изложбата „100 шедьовъра. BMW Group – 100 години иновации и предприемаческа смелост“.

Събития за класически и исторически автомобили
·
Наследство
·
Корпоративно наследство
·
Фирма
·
Юбилей
·
Заводи, съоръжения
·
Музей на BMW

BMW Group стартира кампания THE NEXT 100 YEARS

Thu Mar 10 10:39:00 CET 2016Прес материали

Архив

BMW Group навърши 100 години и под мотото THE NEXT 100 YEARS гледа преди всичко към бъдещето. За да може BMW Group да затвърди позицията си на активен дизайнер на бъдещето и пионер на мобилността на утрешния ден, BMW Group стартира кампанията THE NEXT 100 YEARS. За пръв път в историята на концерна за тази цел BMW Group използва и много ефектен и приобщаващ телевизионен рекламен клип: „Заедно пишем историята. Историята на бъдещето“.

Юбилей
·
Корпоративни
·
Продажби и маркетинг

Прес конференция BMW Group „100 години BMW Group“

Mon Mar 07 11:45:00 CET 2016Реч

Архив

Днешната среща е посветена на едно единствено нещо: този специален ден и акцентите през годината на нашия стогодишен юбилей. Изявления на Харалд Крюгер, Председател на Борда на директорите на BMW AG; Айдриан ван Хойдонк, BMW Group Design и Максимилиан Шоберл, Head of BMW Group Corporate Communications and Governance.

Motorsport Events
·
Корпоративни
·
Корпоративни събития
·
Речи на членовете на борда
·
Фирма
·
Юбилей
My.PressClub Достъп.
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

PressClub Information.

Важно актуализиране.

Научете повече

BMW AG актуализира насоките за защита на данните и правните указания на уебсайта. Така осигуряваме повече прозрачност при данните, които се събират за Вас в PressClub, относно начина им на използване и относно възможности за контрол, които имате за Вашите лични данни. Актуализиранията влизат в сила на 25-и май 2018 г.

CO2 emission information.

Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за типовото одобрение за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с базова конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционално допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

Данните, вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите.

Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошурата „Национален справочник за разхода на гориво и емисиите на CO2 на нови пътнически автомобили“, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

Related Videos.

Add your filter tags.

Информация за медиите
Прес материали
Реч
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Достъп.