Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το MINI επεκτείνει την Παγκόσμια Συνεργασία του με την Burton Snowboards για τρία ακόμα έτη.

Κορυφαίοι διαγωνισμοί και εκδηλώσεις snowboarding ανα τον κόσμο με τη συμμετοχή του ΜΙΝΙ.

Lifestyle
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~118,62 KB)
  
Photos(4x, ~17 MB)

Μόναχο. Το MINI βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η πολυδιάστατη συνεργασία του με την Burton Snowboards θα συνεχιστεί για τρία επιπλέον χρόνια. Η ΜΙΝΙ συνεργάζεται με την παγκοσμίως κορυφαία κατασκευάστρια χιονοσανίδων Burton από το 2011, μοιράζονται το ίδιο πάθος για το snowboarding και έχει δεσμευτεί στην εξέλιξη του σπορ.

Από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία τους, το MINI και η Burton έχουν διοργανώσει κορυφαίους διαγωνισμούς και εκδηλώσεις snowboarding ανά τον κόσμο, όπως Burton US Open, Burton European Open, Burton Rail Days στο Τόκιο και Burton High Fives στη Νέα Ζηλανδία. Η συνέχιση της συνεργασίας θα βοηθήσει και τις δύο εταιρίες στις προσπάθειές τους να προσεγγίσουν περισσότερο τον κόσμο που αγαπά και ασχολείται με το snowboarding.

 

«Χαιρόμαστε που προσθέτουμε ένα ακόμα κεφάλαιο στις κοινές επιτυχίες της τελευταίας δεκαετίας και που θα συνεργαστούμε με την πρωτοπόρο Burton στην υποστήριξη νέων και δημιουργικών ανθρώπων και του αγαπημένου τους σπορ» τόνισε ο Dr. Kay Segler, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του MINI.

Ο Greg Dacyshyn, Υπεύθυνος Δημιουργικού της Burton Snowboards, δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για τη συνέχιση της συνεργασίας: «Η MINI είναι μία μάρκα που έχει καταλάβει τη δέσμευση της Burton στην άριστη προϊοντική σχεδίαση και το δημιουργικό lifestyle που χαρακτηρίζει το snowboarding. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη ΜΙΝΙ σε κορυφαίες διοργανώσεις αθλημάτων χιονιού  τα επόμενα χρόνια».

 

Σαν χορηγός του Burton Global Event Series (BGES), η MINI θα συνοδεύσει τη Burton σε ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Ευρώπη για τη διοργάνωση διαγωνισμών snowboard που περιλαμβάνουν καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, δημιουργικούς διαγωνισμούς και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Πρώτος σταθμός της Ευρωπαϊκής περιοδείας ήταν το Burton European Open στο Laax της Ελβετίας, 4–9 Φεβρουαρίου, 2013. Εκεί, τα πλήθη  παρακολούθησαν η φιλοσοφία του MINI “Δημιουργική Χρήση Χώρου”, μία μοναδική εκδήλωση με ένα MINI Countryman μέσα σε ένα μεγάλο, γυάλινο κοντέινερ. Για τις απαιτήσεις, ένα MINI Countryman διακοσμήθηκε από snowboard καλλιτέχνες της ομάδας PirateArtCrew την ώρα που το Burton European Open βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Επιπλέον, το MINI Test Drive Center στο Laax έδωσε στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοντέλα της οικογένειας MINI.

 

Ακολούθησε το Burton US Open Snowboarding Championships που διοργάνωσε η MINI στο Vail, Colorado από 25 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου, 2013. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ΜΙΝΙ διοργάνωσε το MINI Feature Award, ένα διαγωνισμό μεταξύ σχεδιαστών πίστας slopestyle για το Burton European Open in Laax και το Burton US Open στο Vail.

Το βραβείο προσφέρει $5.000 στο πλήρωμα που κατασκευάζει το πιο δημιουργικό στοιχείο πίστας slopestyle και περιλαμβάνει ένα MINI στη σχεδίαση. Στο Laax, η ομάδα σχεδίασης με επικεφαλής τον Roger Heid δημιούργησε μία  ράμπα αλμάτων 18 ποδών με κολώνα έχοντας ένα MINI στο παρασκήνιο.

Κατά τη διάρκεια του Burton US Open στο Vail, η Snow Park Technologies κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει το MINI Feature Award με το δημιουργικό της στοιχείο slopestyle.

 Πέραν των κορυφαίων διαγωνισμών snowboarding σε Ελβετία και ΗΠΑ, το MINI θα δώσει δυναμικό παρών στις πίστες των 2013 Burton High Fives στη Νέα Ζηλανδία και 2013 Burton Rail Days στο Τόκιο. Επίσης, η βρετανική μάρκα θα παρευρίσκεται σαν εταίρος στα φεστιβάλ Burton Mountain Festival στις ΗΠΑ, αλλά και στην περιοδεία Channel Island Surfboards Demo Tour, που θα γίνει στην Ανατολική και Δυτική Ακτή.

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2012, το BMW Group πούλησε 1.85 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 117,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 68.82 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000  ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οχτώ χρόνια.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

 

BMW Group Hellas

Βιβή Δαλάκου

Corporate Communications

 Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  stavroula.dalakou@partner.bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση