Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες.

Οι εργαζόμενοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Το τμήμα πυροπροστασίας του Group προβαίνει σε δωρεά 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ.

Εργοστάσια παραγωγής
·
Κοινωνία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,15 KB)
  
Photos(1x, ~2,41 MB)

Μόναχο. Το BMW Group και εργαζόμενοί του ανταποκρίθηκαν γρήγορα και άμεσα στο κάλεσμα για την αποκατάσταση των ζημιών από τις εκτεταμένες, καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες σε πολλές περιοχές της Γερμανίας. Η εταιρία θα προβεί σε δωρεά  ύψους 1,5 εκατομμυρίων Ευρώ. Το τμήμα πυροπροστασίας του Group και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων, έχουν ήδη προσφέρει την υποστήριξή τους στην περιοχή.

Η δωρεά θα διατεθεί στις περιοχές γύρω από τα εργοστάσια της BMW στις πόλεις Dingolfing/Landshut, Regensburg/Wackersdorf και στην περιοχή Leipzig-Halle, και θα χορηγηθεί κατόπιν συνεννόησης με τις τοπικές αρχές και περιφέρειες.

Η εταιρία εξετάζει τώρα τη δυνατότητα παροχής βοήθειας στους πληγέντες Εμπόρους στις πλημμυρισμένες περιοχές.

 

Υπηρεσίες εργαζομένων στις περιοχές των πλημμυρών

Πρόσφατα, υλοποιήθηκαν παράλληλα διάφορες πρωτοβουλίες υποστήριξης στις τοποθεσίες όπου δραστηριοποιείται το BMW Group. Εργαζόμενοι και εθελοντές ή ενεργά εμπλεκόμενοι σε ομάδες διάσωσης και φορείς παροχής βοήθειας, έλαβαν άδεια από την εργασία τους για το σκοπό αυτό από το BMW Group.

Τις τελευταίες ημέρες, η πυροσβεστική υπηρεσία του BMW Group έχει βοηθήσει πρωτίστως στην αποστράγγιση μολυσμένων υδάτων, χρησιμοποιώντας ειδικά οχήματα από τα τμήματα πυροπροστασίας των εργοστασίων των Regensburg, Munich, Dingolfing και Landshut και τα αντίστοιχα οχήματα. Τα οχήματα και οι ομάδες ήταν προσφορά του BMW Group.

 

Μελλοντικές δράσεις με τη συμμετοχή εργαζομένων

Το BMW Group προγραμματίζει και άλλες δράσεις για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών.

Για παράδειγμα, οι εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις των Regensburg και Dingolfing/Landshut αποφάσισαν να μετατρέψουν την προγραμματισμένη Αθλητική Ημέρα Εργαζομένων  σε ένα project με τον τίτλο “Helping instead of running”.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις, οι εργαζόμενοι της περιοχής θα μεταφερθούν με λεωφορεία που θα παραχωρήσει το εργοστάσιο σε σημεία που απαιτείται επέμβαση τις επόμενες ημέρες, σε συντονισμό πάντα με τις τοπικές αρχές. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την Αθλητική Ημέρα θα διατεθούν επίσης στην πληγείσα περιοχή. 

Τις προσεχείς εβδομάδες, προγραμματισμένα κίνητρα προσφοράς εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας Εργαζομένων στη Λειψία, θα αναθεωρηθούν με σκοπό την υποστήριξη των πλημμυροπαθών.

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2012, το BMW Group πούλησε 1.85 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 117,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 68.82 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000  ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οχτώ χρόνια.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

 

BMW Group Hellas

Βιβή Δαλάκου

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  stavroula.dalakou@partner.bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση