Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το ALL4 ανεβαίνει στο βάθρο του νικητή: επιτυχία για το MINI Countryman στο φετινό "Off Road Award".

Η ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού "Off Road" ανέδειξε νικητή το πρώτο MINI με τέσσερις πόρτες, μεγάλη πίσω πόρτα και προαιρετικό σύστημα all-wheel drive ALL4.

Βραβεία προϊόντων
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,42 KB)
  
Photos(5x, ~23,39 MB)

Μόναχο. Ακαταμάχητη σχεδίαση, ασταμάτητη πρόοδος. Το MINI Countryman κατακτά νέα target group και προσελκύει όλο και περισσότερους οπαδούς μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών οχημάτων AWD. Τελευταία απόδειξη είναι τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έφερε στο 2013 "Off Road Award". Η ψηφοφορία αναγνωστών που διοργανώθηκε από το περιοδικό αυτοκινήτου "Off Road" ανέδειξε νικητή το πρώτο MINI με τέσσερις πόρτες, μεγάλη πίσω πόρτα και προαιρετικό σύστημα all-wheel drive ALL4. Το MINI Countryman κατατάχθηκε δεύτερο στην κατηγορία subcompact SUV.

 

Το αποτέλεσμα αυτό αντανακλά για μία ακόμα φορά την τεράστια και ραγδαία επιτυχία της Βρετανικής premium μάρκας, καθώς προωθείται σε μία νέα κατηγορία κάνοντας άνοιγμα στα μοντέλα AWD. Οι αναγνώστες του "Off Road" έχουν ήδη αναγνωρίσει το γεγονός ότι η διάσημη οδηγική απόλαυση με ένα MINI Countryman δεν περιορίζεται στην πόλη, ούτε σε ασφάλτινες διαδρομές. Η θετική ψήφος τους καταδεικνύει τουλάχιστον την εκτίμησή τους στην τεχνολογία κίνησης και ανάρτησης του MINI Countryman. Ισχυροί και εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες, ακριβές σύστημα διεύθυνσης και ειδικές ρυθμίσεις ανάρτησης εγγυώνται απαράμιλλη ευελιξία.

 

Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης (AWD) εξελίχθηκε για το ΜΙΝΙ και χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικό κεντρικό διαφορικό για την ομαλή κατανομή κινητήριας ισχύος  μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ενσωματώνεται απευθείας στη μονάδα ελέγχου του Dynamic Stability Control (DSC), επιτρέποντας ταχεία και ακριβή αλλαγή στη μεταφορά ροπής του ALL4. Αυτό διευκολύνει την εκκίνηση στο χιόνι ή σε χαλαρά εδάφη (άμμος) και βελτιώνει την επιτάχυνση σε ολισθηρές επιφάνειες ενώ αυξάνει τη σπορ οδηγική απόλαυση στις στροφές.

 

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του MINI Countryman φαίνεται και από την επιτυχία του στην αγορά, αφού μόνο το 2012 οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τις 102.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Πράγματι το επιτυχημένο λανσάρισμα του 3-θυρου MINI Paceman φέτος το Μάρτιο έδωσε πρόσθετη ώθηση στα AWD μοντέλα της  μάρκας. Το Sports Activity Coupé διατίθεται επίσης με ALL4 προαιρετικά. Όταν τα MINI Cooper Countryman ALL4 και MINI Cooper Paceman ALL4 κυκλοφορήσουν φέτος τον Ιούλιο, θα διατίθενται δύο βενζινοκινητήρες και δύο κινητήρες diesel για κάθε μοντέλο σε συνδυασμό με AWD και εύρος ισχύος από 82 kW/112 bhp έως 135 kW/184 bhp.

Επίσης υπάρχουν δύο πολύ σπορ μοντέλα, τα MINI John Cooper Works Countryman και MINI John Cooper Works Paceman, το καθένα από τα οποία μεταφέρει την ισχύ του κινητήρα των 160 kW/218 bhp σε όλους τους τροχούς στάνταρ. Τα AWD μοντέλα MINI διατίθενται επίσης στάνταρ με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και προαιρετικά με 6-τάχυτο αυτόματο.

Η διάκριση "Off Road Award" που απονέμεται κάθε χρόνο από το 1982 είναι από τα πιο παραδοσιακά βραβεία στο χώρο του αυτοκινήτου. Φέτος, υπήρχαν συνολικά 128 υποψήφια μοντέλα σε 13 κατηγορίες.  

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce . Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2012, το BMW Group πούλησε 1.85 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 117,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 68.82 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000  ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οχτώ χρόνια.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

 

BMW Group Hellas

Βιβή Δαλάκου

Corporate Communications

 Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  stavroula.dalakou@partner.bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση