Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το Βραβείο ‘Παγκόσμια Εταιρία της Χρονιάς’ της Frost & Sullivan τιμά τα Εξαιρετικά Επιτεύγματα της BMW AG σε Νέα Προϊόντα και Υπηρεσίες Μετακίνησης.

Καινοτομίες όπως BMW i3 Concept, BMW i8 Concept, AlphaCity, DriveNow, ParkNow και BMW i Ventures απαντούν με επιτυχία στις προκλήσεις μετακίνησης του μέλλοντος.

BMW i
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,83 KB)
  
Photos(1x, ~4,73 MB)
The German version will follow as soon as possible.

Λονδίνο. Βασισμένη σε πρόσφατη ανάλυσή της πάνω σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες mobility, η Frost & Sullivan απένειμε στην BMW AG τον τίτλο ‘Παγκόσμια Εταιρία της Χρονιάς 2013’. Σύμφωνα με τη Frost & Sullivan, η BMW έχει εδραιωθεί σαν μία καινοτόμος και βιώσιμη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων καθώς επινοεί συνεχώς λύσεις για τις αυξανόμενες προκλήσεις στο χώρο της μετακίνησης. Αυτοκίνητα όπως τα BMW i3 Concept και BMW i8 Concept και υπηρεσίες όπως οι AlphaCity, DriveNow και ParkNow αντιπροσωπεύουν το μέλλον της μετακίνησης. Αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν σχεδιαστεί από την BMW και τους εταίρους της για να συμπληρώνουν η μία την άλλη και σηματοδοτούν σημαντικά άλματα στις μελλοντικές, ενιαίες λύσεις μετακίνησης. 

 

«Η BMW είναι πρωτοπόρος στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών μετακίνησης καθώς όχι μόνον αναγνώρισε σωστά και αντιμετώπισε τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του παγκόσμιου καταναλωτή, αλλά έγινε από νωρίς και σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους,» σχολίασε η Shwetha Surender, Αναλύτρια Έρευνας της Frost & Sullivan. «Η εταιρία έχει επιδείξει την υπεροχή της σε προϊόντα αξίας για τον πελάτη με μία ευρεία γκάμα καινοτόμων και εξατομικευμένων  προτάσεων, από ολοκληρωμένες λύσεις μετακίνησης μέχρι μοντέλα ευέλικτης χρήσης». 

«Εκ μέρους του BMW Group, μας τιμά αυτή η διάκριση της Frost και Sullivan. Πριν από μερικά χρόνια, διακηρύξαμε ότι το BMW Group θα είναι ο Νο1 πάροχος premium προϊόντων και υπηρεσιών μετακίνησης. Αυτή η ανεξάρτητη αναγνώριση της βιομηχανίας επιβεβαιώνει ότι το BMW Group οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση,» δήλωσε ο Dr. Markus Schramm, Senior Vice President Aftersales Business Management & Mobility Services BMW AG. 

 

Πέρα από την ανάπτυξη του παραδοσιακού στόλου οχημάτων, το τμήμα στόλου πολλαπλών μαρκών Alphabet της BWM  έχει επικεντρωθεί στο εταιρικό car sharing και τις βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις. Τα AlphaCity και BMW on Demand προσφέρουν αυξανόμενη ευελιξία τόσο σε εταιρικούς πελάτες όσο και σε ιδιώτες. 

Το AlphaCity ήταν το πρώτο πρόγραμμα εταιρικού car sharing που λανσαρίστηκε σε όλο τον κόσμο. Το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο συνδυάζει car sharing & leasing για βελτίωση της μετακίνησης των εργαζομένων. Η Alphabet συνεργάζεται με τη Dutch Railways NS για να προσφέρει την NS Business Card σε εταιρικούς πελάτες. Αυτή η πρωτοποριακή λύση περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα μέσα δημόσιας μεταφοράς σε μία και μόνο κάρτα με τσιπ που δεν χρειάζεται να έρθει σε επαφή με το μηχάνημα ανάγνωσης. 

 

Το πρόγραμμα car sharing της BMW ‘DriveNow’ επεκτάθηκε στην αγορά Β. Αμερικής τον Αύγουστο του 2012. Το DriveNow επιτρέπει στους πελάτες να εντοπίζουν και να κάνουν κράτηση του πλησιέστερου αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τον εφαρμογή  DriveNow app και να το ξεκλειδώνουν μέσω ψηφιακού κλειδιού ενσωματωμένου στην άδεια οδήγησης. Με την εφαρμογή ParkNow app που λανσαρίστηκε πρόσφατα, οι πελάτες μπορούν να αναζητούν και να πληρώνουν για χώρους στάθμευσης μέσω των κινητών τους.

Το DriveNow στην Ευρώπη είναι μία κοινοπραξία με την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixt, και στη Βόρεια Αμερική το DriveNow είναι πλήρους ιδιοκτησίας της BMW. «Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας των υπηρεσιών μετακίνησης της BMW είναι η χρήση τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών με πλήρως αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μετακίνησης» επεσήμανε η Surender. «Ο συνδυασμός online κρατήσεων και κάρτας με τσιπ έκανε το car sharing εύκολο, αποδοτικό και επικερδές, ενώ το παγκόσμιο σύστημα για κινητές επικοινωνίες (GSM) διευκολύνει την τιμολόγηση και την ταχεία αναγνώριση της θέσης του οχήματος». 

 

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περαιτέρω εξέλιξη ευφυών τεχνολογιών, η BMW ίδρυσε μία  επενδυτική εταιρία - την BMW i Ventures – με κεφάλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η πρωτοβουλία αυτή έχει 

ως στόχο την προώθηση κινητών εφαρμογών και τεχνολογιών στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής ανάπτυξης της BMW σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες μετακίνησης. 

«Η βιωσιμότητα είναι βασικός παράγοντας του οράματος BMW. Είναι Νο1 αυτοκινητοβιομηχανία στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οκτώ χρόνια για τη βιώσιμη παραγωγή premium αυτοκινήτων» τόνισε η Surender. «Η πρωτοποριακή γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων BMW i της BMW (BEV/PHEV) –i3 και i8 – αντανακλά τη δέσμευσή της στις λύσεις βιώσιμης μετακίνησης.»  

 

Η BMW i3 Concept σχεδιάστηκε σαν ένα συμπαγές όχημα megacity με άκρως ανταγωνιστική τιμή που προσφέρει λειτουργίες τηλεματικής, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας. Ο ηλεκτροκινητήρας μηδενικών ρύπων αποδίδει 125 kW/250Nm με άριστες επιδόσεις στο δρόμο.

Το i8 έχει σχεδιαστεί σαν υβριδικό σπορ μοντέλο που μπορεί να διανύσει 35 χλμ. με ηλεκτρική ισχύ και καταναλώνει λιγότερο από 3 λίτρα καυσίμου / 100 χλμ. 

Το πρώτο κατάστημα BMW i άνοιξε στο Λονδίνο το 2012 - BMW i Park Lane. Είναι η πρώτη Έκθεση BMW i αφιερωμένη αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση. 

 

 Σχετικά με τη Frost & Sullivan

Η Frost & Sullivan, Growth Partnership Company, συνεργάζεται με πελάτες για την αξιοποίηση οραματικής καινοτομίας σαν απάντηση στις παγκόσμιες προκλήσεις και των σχετικών ευκαιριών ανάπτυξης που θα αναδείξουν ή θα περιθωριοποιήσουν τους σημερινούς παίκτες της αγοράς.

Κάθε χρόνο, η Frost & Sullivan απονέμει το βραβείο στην εταιρία με τις καλύτερες επιδόσεις στη στρατηγική ανάπτυξης και την εφαρμογή της, στις καινοτομίες τεχνολογιών και προϊόντων, στην αξία που προσφέρει στους πελάτες και στη διείσδυση στην αγορά.

Τα βραβεία Best Practices της Frost & Sullivan τιμούν εταιρίες σε διάφορες περιφερειακές και παγκόσμιες αγορές για τα εξαιρετικά επιτεύγματα και τις ανώτερες επιδόσεις τους σε τομείς όπως ηγετική ικανότητα,  τεχνολογική καινοτομία, εξυπηρέτηση πελατών και στρατηγική προϊοντική ανάπτυξη. Ειδικοί αναλυτές συγκρίνουν τους παίκτες της αγοράς και μετράνε την απόδοσή τους μέσω συνεντεύξεων, αναλύσεων, και εκτενούς δευτερογενούς έρευνας προκειμένου να αναγνωριστούν οι καλύτερες πρακτικές της βιομηχανίας.

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2012, το BMW Group πούλησε 1.85 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 117,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 68.82 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000  ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οχτώ χρόνια.

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

 

BMW Group Hellas

Βιβή Δαλάκου

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  stavroula.dalakou@partner.bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση