Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η Sienna Miller και ο James Franco γιόρτασαν την παγκόσμια πρεμιέρα του BMW i3. Θεαματικό λανσάρισμα του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού οχήματος παραγωγής του BMW Group στο Λονδίνο.

Τρεις πόλεις. Τρεις ήπειροι. Μία παγκόσμια πρεμιέρα. Στις 29 Ιουλίου 2013, γιορτάστηκαν ταυτόχρονα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Πεκίνο τα αποκαλυπτήρια του BMW i3.

BMW i
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~112,67 KB)
  
Photos(16x, ~16,02 MB)
  
Videos(1x, ~225,74 MB)

Νέα Υόρκη / Λονδίνο / Πεκίνο. Τρεις πόλεις. Τρεις ήπειροι. Μία παγκόσμια πρεμιέρα. Στις 29 Ιουλίου 2013, γιορτάστηκαν ταυτόχρονα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Πεκίνο τα αποκαλυπτήρια του BMW i3. Το πρώτο premium αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά σαν πλήρως ηλεκτρικό παρουσιάστηκε στο κοινό για πρώτη φορά από έξι μέλη του Δ.Σ. του BMW Group σε διαφορετικές μητροπολιτικές πόλεις.


Αξέχαστο στη Λονδρέζικη εκδήλωση ήταν το πάρτι που διοργάνωσε το BMW Group μετά την επίσημη αποκάλυψη του BMW i3 στο Old Billingsgate Market. Περίπου 600 άτομα πλαισίωσαν τους εκπροσώπους του BMW Group και λαμπερές παρουσίες όπως η Sienna Miller και ο James Franco για να γιορτάσουν το ντεμπούτο του BMW i3. Οι ηθοποιοί εντυπωσιάστηκαν από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του οχήματος και τη σχεδιαστική φιλοσοφία του με έμφαση τη βιωσιμότητα: «Σαν νέα μητέρα, θέλω πραγματικά να κάνω οικολογικές επιλογές στη ζωή μου, ώστε να αφήσω έναν καλύτερο κόσμο για την επόμενη γενιά. 100% ηλεκτρικό και με μοναδικό στυλ,  το BMW i3 είναι κάτι που κυκλοφορεί για πρώτη φορά και το θεωρώ το τέλειο αυτοκίνητο πόλης για μένα» δήλωσε η Sienna Miller.

Ο James Franco δήλωσε εξίσου γοητευμένος από το BMW i3: “Σαν λάτρης της τέχνης και του ντιζάιν, έχω ενθουσιαστεί από τον τρόπο με τον οποίο η BMW κατάφερε να συνδυάσει το στυλ, τη λειτουργικότητα και την τεχνολογία. Αυτό το αυτοκίνητο κάνει μόδα την οικολογική μετακίνηση, κάτι πραγματικά σημαντικό.»

 

Καλημέρα Νέα Υόρκη. Καλό μεσημέρι Λονδίνο. Καλησπέρα Πεκίνο.
Συμπαγές, ευέλικτο, βιώσιμο: το BMW i3 αντιπροσωπεύει μία έξυπνη επιλογή για τις αστικές μετακινήσεις σας. Δίνοντας έμφαση στο λανσάρισμά του, το BMW Group προσκάλεσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου σε τρεις μεγαλουπόλεις, όπου  σήμαναν ταυτόχρονα την έναρξη μιας νέας εποχής μετακίνησης. Μαζί με τους σχεδιαστές Adrian van Hooydonk, Benoit Jacob και Daniel Starke, έδωσαν στους προσκεκλημένους μία γεύση από τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, καταθέτοντας παράλληλα λύσεις για τη βιώσιμη μετακίνηση του μέλλοντος.  

 

Νέα Υόρκη, τοπική ώρα   8.30.

Λανσάρισμα του BMW i3 στο Center 548 από τους:

-Dr.  Norbert Reithofer, Πρόεδρο Δ.Σ. της BMW AG

-Peter Schwarzenbauer, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, MINI, BMW Motorrad, Rolls-Royce, Aftersales BMW Group

-Adrian van Hooydonk, Senior Vice President (Ανώτερο Αντιπρόεδρο) BMW Group Design

 

Λονδίνο , τοπική ώρα 13.30.

Λανσάρισμα του BMW i3 στο Old Billingsgate Market από τους:

-Dr. Ian Robertson (HonDSc), Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, Sales & Marketing BMW, Sales Channels BMW Group

-Dr. Herbert Diess, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, τομέας Εξέλιξης

-Benoit Jacob, Επικεφαλής Σχεδίασης BMW i

 

Πεκίνο, τοπική ώρα 20.30.

Λανσάρισμα του BMW i3 στο The Workshop από τους:

-Dr. Friedrich Eichiner, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, Χρηματοοικονομικός τομέας

-Harald Krüger, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, τομέας Παραγωγής

-Daniel Starke, Επικεφαλής Εσωτερικής Σχεδίασης BMW i

 

Πάρτι λανσαρίσματος για το BMW i 3 με παρέλαση αστέρων στο Old Billingsgate Market .
Εκτός από τους διάσημους κινηματογραφικούς αστέρες Sienna Miller και James Franco, το πάρτι λανσαρίσματος του Λονδίνου προσέλκυσε πολυάριθμες διεθνείς διασημότητες στο Old Billingsgate Market – ανάμεσά τους το supermodel Poppy Delevingne και τον Ben Hudson, τραγουδιστή της Βρετανικής ποπ μπάντας Mr Hudson. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η ηθοποιός Laura Bailey και το It-Girl και μοντέλο Peaches Geldorf. Στα deck σε ρόλο DJ ήταν το διάσημο μοντέλο Amber Le Bon, κόρη του supermodel των ’80 Yasmin Le Bon και του τραγουδιστή των Duran Duran, Simon Le Bon, παρέα με τον κληρονόμο Guinness και «it boy», Jack Guinness.

 

Σχετικά με το BMW i .
Το BMW i συμβολίζει οραματικά οχήματα και υπηρεσίες mobility, την εμπνευσμένη σχεδίαση και μία νέα ερμηνεία της έννοιας premium που προσδιορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη βιωσιμότητα σε ολόκληρη την αλυσίδα αξιών. Με το BMW i, το BMW Group επαναπροσδιορίζει την φιλοσοφία της ατομικής μετακίνησης, Το BMW i3 είναι το παγκοσμίως πρώτο premium αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε εξ αρχής για λειτουργία με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με επαναστατική, ελαφριά δομή. Το αποτέλεσμα είναι η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW, γνήσια, με μηδενικούς ρύπους και με ένταση ασυναγώνιστη από οποιοδήποτε ηλεκτρικό όχημα.

-Τέλος Δελτίου Τύπου- 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση