Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Για μία ακόμα φορά το MINI Countryman έλαμψε στο βάθρο των νικητών του "Off Road Award".

Η ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό "Off Road" ανέδειξε και φέτος το τετρακίνητο μοντέλο παντός εδάφους στη δεύτερη θέση της κατηγορίας "Subcompact SUV".

R60
·
MINI
·
MINI Countryman
·
Εταιρικά βραβεία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~119,81 KB)
  
Photos(3x, ~28,69 MB)

Μόναχο. Προσφέρει περισσότερους εσωτερικούς χώρους από οποιοδήποτε προηγούμενο μοντέλο ΜΙΝΙ αλλά και μία νέα διάσταση οδηγικής απόλαυσης με το προαιρετικό σύστημα AWD ALL4. Το MINI Countryman έχει καθιερωθεί στην κατηγορία του και είναι από τα αγαπημένα των οπαδών των AWD οχημάτων. Αυτό επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα του 2014 "Off Road Award". Όπως και πέρσι, οι αναγνώστες του περιοδικού "Off Road" ψήφισαν το μικρό MINI παντός εδάφους στη δεύτερη θέση της κατηγορίας "Subcompact SUV".

 

Το "Off Road Award" απονέμεται κάθε χρόνο από το 1982. Φέτος την ψήφο των αναγνωστών διεκδικούσαν 127 μοντέλα σε 13 κατηγορίες. Το γεγονός ότι το MINI Countryman κατάφερε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία υπογραμμίζει την αμείωτη δημοτικότητά του – όχι μόνο στη Γερμανία. Το 2012 και 2013, πουλήθηκαν πάνω από 100.000 μονάδες του πρώτου ΜΙΝΙ με τέσσερις πόρτες, μεγάλη πίσω πόρτα και προαιρετική τετρακίνηση. Τα ποικίλα προσόντα του αντανακλώνται επίσης στις πολυάριθμες διακρίσεις που έχει κερδίσει.

 

Για παράδειγμα, το MINI Countryman κατέκτησε το βραβείο σχεδίασης "Good Design Award" αμέσως μετά το λανσάρισμά του. Πριν από λίγους μήνες, ψηφίστηκε "Value Master 2014" - το MINI Cooper S Countryman ήρθε πρώτο στην κατηγορία του στην κατάταξη του περιοδικού "Auto Bild" με μοντέλα της Γερμανικής αγοράς που είχαν την καλύτερη αξία μεταπώλησης.

 

Η επιτυχημένη πορεία του μπαίνει σε μία νέα φάση φέτος τον Ιούλιο με το λανσάρισμα του νέου MINI Countryman (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,1 – 4,2 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 165 – 111 g/km). Λεπτομερείς σχεδιαστικές βελτιώσεις στο εξωτερικό και το εσωτερικό, οι βελτιστοποιημένες τιμές κατανάλωσης και ρύπων και οι αυξημένες επιδόσεις του MINI Cooper S Countryman συνθέτουν το προφίλ αυτού του μικρού οχήματος παντός εδάφους. Η γκάμα περιλαμβάνει τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις diesel, από το MINI One D Countryman με 66 kW/90 hp μέχρι το MINI Cooper S Countryman, τώρα με ισχύ 140 kW/190 hp.

 

Επιπλέον, διατίθεται το απόλυτο σπορ μοντέλο MINI John Cooper Works Countryman (160 kW/218 hp) με στάνταρ τετρακίνηση. Το ALL4 διατίθεται προαιρετικά για τα MINI Cooper S Countryman, MINI Cooper Countryman, MINI Cooper SD Countryman και MINI Cooper D Countryman.

 

Με το MINI Countryman, η Βρετανική κατασκευάστρια εταιρία premium αυτοκινήτων έχει επεκτείνει με επιτυχία τη γκάμα της σε μία άλλη κατηγορία, προσελκύοντας νέα στοχευμένα κοινά.  Από πέρσι, την επέκταση αυτή έχει υποστηρίξει το MINI Paceman – το πρώτο Sports Activity Coupé στην κατηγορία premium compact. Και σε αυτό το μοντέλο, το ALL4 μπορεί να συνδυάζεται προαιρετικά με τέσσερις κινητήρες. Το κορυφαίο σπορ μοντέλο,  MINI John Cooper Works Paceman, κατανέμει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς στάνταρ στη συγκεκριμένη έκδοση.

 

Το σύστημα ALL4 εξελίχθηκε ειδικά για το MINI και χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρομαγνητικό κεντρικό διαφορικό που αφενός βελτιώνει την πρόσφυση και την ευστάθεια σε δύσκολες καιρικές και οδικές συνθήκες, αφετέρου αυξάνει την ευελιξία όταν το όχημα στρίβει με μεγάλη ταχύτητα. Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ALL4 ενσωματώνεται απευθείας στη μονάδα ελέγχου του Dynamic Stability Control (DSC). Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα μπορεί να ανταποκρίνεται με υψηλή ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία όταν κατανέμει τη ροπή μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών.

 

Σε κανονικές οδηγικές συνθήκες, το 50% της ροπής μεταφέρεται στον πίσω άξονα, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις – για παράδειγμα στον πάγο ή το χιόνι – το ποσοστό αυτό μπορεί να αυξηθεί στο 100%. Η προσαρμογή, σύμφωνα με τις ανάγκες, γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου, διασφαλίζοντας βέλτιστη επαφή με την επιφάνεια του δρόμου για ασυμβίβαστη οδηγική απόλαυση σε όλες τις συνθήκες.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 7.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@partner.bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση