Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ετοιμαστείτε για κινηματογραφική δράση! Νέα εφαρμογή συμβατή με MINI Connected επιτρέπει τον έλεγχο μιας κάμερας GoPro μέσω του λειτουργικού συστήματος ΜΙΝΙ.

Οι πελάτες MINI Connected μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν το MINI Joystick ή το MINI Controller για τη λήψη βίντεο και φωτογραφιών από μία κάμερα τοποθετημένη στο αυτοκίνητο – μία παγκοσμίως μοναδική δυνατότητα στον τομέα της ενημέρωσης / ψυχαγωγίας που διατίθεται δωρεάν από το Apple App Store από φέτος τον Ιούνιο.

MINI
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~194,83 KB)
  
Photos(4x, ~3,52 MB)

Μόναχο. Οδηγική απόλαυση μέσα από μία κινηματογραφική διάσταση: Οι πελάτες MINI Connected μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν το MINI Joystick ή το MINI Controller για τη λήψη βίντεο και φωτογραφιών από μία κάμερα τοποθετημένη στο αυτοκίνητο  – μία παγκοσμίως μοναδική δυνατότητα στον τομέα της ενημέρωσης / ψυχαγωγίας που διατίθεται δωρεάν από το Apple App Store από φέτος τον Ιούνιο.

 

Το MINI δεν ήταν ποτέ ντροπαλό μπροστά στο φακό. Τώρα, τα σημερινά μοντέλα της Βρετανικής premium μάρκας γίνονται πρωταγωνιστές σε βίντεο με τρόπο συναρπαστικό  – χάρη στο MINI Connected. Μία νέα εφαρμογή συμβατή με MINI Connected επιτρέπει τον έλεγχο καμερών GoPro μέσω του λειτουργικού συστήματος ενός ΜΙΝΙ.  Έτσι προσφέρεται η δυνατότητα λήψης βίντεο ή φωτογραφιών με κάμερα GoPro τοποθετημένη μέσα στο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού – διαισθητικά, άνετα και με ασφάλεια. Οι ιδιοκτήτες ενός Apple iPhone μπορούν να κατεβάσουν τη νέα Εφαρμογή (συμβατή με MINI Connected) δωρεάν από το Apple App store από φέτος τον Ιούνιο.

 

Η νέα υπηρεσία MINI Connected ανοίγει νέες προοπτικές στη διάσημη οδηγική απόλαυση MINI, προσφέροντας τον ιδανικό τρόπο αποτύπωσης της ευελιξίας των Βρετανικών μοντέλων σε βίντεο. Οι κάμερες GoPro είναι ειδικά σχεδιασμένες για λήψη φωτογραφιών ή βίντεο κατά τη διάρκεια θεαματικών σπορ αγωνισμάτων ή δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου από  ενθουσιώδεις οδηγούς που σπεύδουν να τεκμηριώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε ειδικές πίστες, για παράδειγμα. Στο μέλλον, οι οδηγοί MINI θα μπορούν να συγκεντρώνονται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στις αγωνιστικές γραμμές ενώ διασκεδάζουν στην αγωνιστική πίστα. Χάρη στη νέα Εφαρμογή, οι λειτουργίες της κάμερας μπορούν να ελέγχονται μέσω της έγχρωμης οθόνης υψηλής ανάλυσης του υπολογιστή ταξιδιού και του MINI Joystick ή του MINI Controller στην κεντρική κονσόλα, κάτι που απαιτεί ελάχιστη διάσπαση της προσοχής από την αγωνιστική πίστα.

 

Έτσι το ΜΙΝΙ γίνεται το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο με λειτουργικό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο μιας κάμερας GoPro. Το όχημα πρέπει να εφοδιάζεται με Radio MINI Visual Boost, σύστημα πλοήγησης MINI ή σύστημα πλοήγησης Professional, και επίσης πρέπει να διαθέτει το προαιρετικό MINI Connected. Η ενσωμάτωση της εφαρμογής στο λειτουργικό σύστημα του οχήματος γίνεται μέσω του Apple iPhone του πελάτη, ενώ η ανταλλαγή σήματος με την κάμερα GoPro διασφαλίζεται μέσω μιας σύνδεσης WLAN. Σαν αποτέλεσμα η κάμερα μπορεί να ελέγχεται ασύρματα – ανεξάρτητα αν βρίσκεται μέσα ή έξω από το αυτοκίνητο – όπως σε κάποιο προφυλακτήρα, στην οροφή ή σε εξωτερικό καθρέπτη – ώστε να μπορεί να γίνεται λήψη φωτογραφιών ή βίντεο  τη στιγμή της δράσης και με υψηλές ταχύτητες.

 

Ο οδηγός μπορεί να θέσει σε λειτουργία / σταματήσει την κάμερα αλλά και να ρυθμίσει το πρόγραμμα λήψης από ένα μενού στον υπολογιστή ταξιδιού. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής λήψης βίντεο και φωτογραφίας καθώς και μιας σειράς σκηνών με μικρή ή μεγάλη συχνότητα (σεκάνς).  Διατίθενται επίσης ειδικά προγράμματα για βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας σε ποικίλες οδηγικές συνθήκες όπως τις βραδινές ώρες ή στις στροφές. Επιπλέον, η κάμερα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα ΜΙΝΙ, ενώ το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της κάμερας εμφανίζεται στην οθόνη μαζί με τη ισχύ του σήματος WLAN και την υπόλοιπη διάρκεια εγγραφής. Όταν το αυτοκίνητο είναι ακίνητο, εμφανίζεται μία εικόνα προεπισκόπησης που δείχνει την προοπτική της κάμερας.

 

Αυτή η εφαρμογή που είναι συμβατή με το MINI Connected καταδεικνύει για μία ακόμα φορά τις απεριόριστες μελλοντικές δυνατότητες του μοναδικού συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας ΜΙΝΙ. Καθώς οι εφαρμογές εξελίσσονται από τρίτους και σχεδιάζονται ειδικά για χρήση σε ΜΙΝΙ, η γκάμα λειτουργιών που συμβάλλουν σε μία ασφαλέστερη, πιο άνετη και πιο συναρπαστική οδήγηση διευρύνεται συνεχώς. Τώρα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως Glympse, AUPEO!, Stitcher, Deezer, Audible, Napster/Rhapsody, TuneIn και το Amazon Cloud Player. Εξάλλου, υπάρχουν υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο MINI Connected App όπως μία λειτουργία web radio και RSS news feeds,  χρήση των Facebook, Twitter και foursquare, online αναζήτηση και λειτουργίες αποκλειστικές για MINI, όπως Driving Excitement, Mission Control, Dynamic Music και MINIMALISM, αλλά και το νέο ‘συνοδοιπόρο’ MINI Connected XL Journey Mate για διαδραστικό προγραμματισμό ταξιδιών που περιλαμβάνει και Real Time Traffic Radar (ραντάρ ελέγχου κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο).

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 28 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 7.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@partner.bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση