Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group ανοίγει νέους ορίζοντες με τη BMW Σειρά 2 Active Tourer.

Το BMW Group ανοίγει νέους ορίζοντες κάνοντας είσοδο στην ελκυστική premium μικρή κατηγορία με την τελευταία του πρόταση, τη BMW Σειρά 2 Active Tourer. «Η θετική ανταπόκριση στη Σειρά 2 Active Tourer μας δίνει την πεποίθηση ότι το νέο όχημα θα γίνει μεγάλη επιτυχία» δήλωσε ο Harald Krüger, μέλος Δ.Σ. της BMW AG, υπεύθυνος παραγωγής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου μοντέλου στο Σόλντεν (Αυστρία).

F45
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
BMW
·
Σειρά 2
·
Active Tourer
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~198,12 KB)
  
Photos(3x, ~16,79 MB)

Προσέγγιση νέων ομάδων πελατών στην premium μικρή κατηγορία

Krüger: Μεγάλες δυνατότητες για τη BMW Σειρά 2 Active Tourer

Κύριες αγορές για τη Σειρά 2 Active Tourer: Ευρώπη και Κίνα

Οφέλη από συνέργειες χάρη σε cross-model αρχιτεκτονική   

 

Σόλντεν. Το BMW Group ανοίγει νέους ορίζοντες κάνοντας είσοδο στην ελκυστική premium μικρή κατηγορία με την τελευταία του πρόταση, τη BMW Σειρά 2 Active Tourer. «Η θετική ανταπόκριση στη Σειρά 2 Active Tourer μας δίνει την πεποίθηση ότι το νέο όχημα θα γίνει μεγάλη επιτυχία» δήλωσε ο Harald Krüger, μέλος Δ.Σ. της BMW AG, υπεύθυνος παραγωγής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου μοντέλου στο Σόλντεν (Αυστρία). Η BMW Σειρά 2 Active Tourer πρόκειται να λανσαριστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.

 

Κύριες αγορές για τη Σειρά 2 Active Tourer θα είναι η Ευρώπη και η Κίνα. Η Ευρώπη αναμένεται να συγκεντρώσει το 40% των πωλήσεων και η Κίνα γύρω στο 15%. «Εκτός από την εκπληκτική ευελιξία που είναι μοναδική για όχημα της κατηγορίας, οι πελάτες θα εκτιμήσουν την υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων και το ευρύχωρο εσωτερικό όπως επίσης και τις συμπαγείς διαστάσεις, τη λειτουργικότητα και την άνεση», δήλωσε ο  Krüger.

 

Η Σειρά 2 Active Tourer θα προσελκύσει νέους υποψήφιους πελάτες

 

«Η ζήτηση για premium αυτοκίνητα στη μικρή κατηγορία εξελίσσεται πολλά υποσχόμενη» συνέχισε ο Krüger. Με το MINI και τις BMW Σειρές 1 και 2, το BMW Group ήδη εκπροσωπείται άριστα στη μικρή και μικρομεσαία κατηγορία. Επεκτείνοντας την προϊοντική γκάμα του, το Group επιδιώκει να προσελκύσει νέες ομάδες πελατών στις αξίες της μάρκας BMW, όπως ήδη συνέβη με την επιτυχημένη BMW Σειρά 1. Περίπου το 70% των αυτοκινήτων BMW Σειράς 1 πρώτης γενιάς πωλήθηκαν σε νέους πελάτες.

 

Όπως τόνισε ο Krüger, «Με τη BMW Σειρά 2 Active Tourer απευθυνόμαστε κυρίως σε πελάτες οι οποίοι ενδέχεται για οικογενειακούς λόγους να έχουν ποικίλες ανάγκες σε επίπεδο λειτουργικότητας και άνεσης, αλλά ταυτόχρονα να θέλουν να απολαύσουν τα κλασικά πλεονεκτήματα BMW όπως σπορ, στυλ και πρωτοποριακή σχεδίαση. Μιλάμε για ένα συνδυασμό ο οποίος δεν υπήρχε μέχρι πρότινος στην αγορά και που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό». Η Active Tourer είναι η πρώτη BMW με εμπρόσθια κίνηση και η πρώτη BMW από τον πυρήνα της μάρκας που διατίθεται με τρικύλινδρο κινητήρα. Η νέα FWD αρχιτεκτονική – με εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα – επιτρέπει μέγιστη αξιοποίηση του εσωτερικού σε ένα σχετικά μικρό όχημα.

 

Οικονομίες κλίμακας λόγω της ‘cross-brand’ αρχιτεκτονικής του μοντέλου

 

Το BMW Group έχει εξελίξει δύο αρχιτεκτονικές: μία για μελλοντικά τετρακίνητα (AWD) και πισωκίνητα (RWD) μοντέλα και μία cross-brand FWD & AWD, στην οποία βασίζεται η BMW Σειρά  2 Active Tourer. Αυτή η FWD αρχιτεκτονική αποτελεί τη βάση για τη διασφάλιση επικερδούς ανάπτυξης στις μικρές κατηγορίες. «Η τυποποίηση των διαδικασιών εξέλιξης και παραγωγής που βασίζεται σε φιλοσοφίες cross-model/brand αρχιτεκτονικών και αρθρωτών κινητήρων, μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε σημαντικές οικονομίες κλίμακας στο Group», σημείωσε ο Krüger. 

 

Επιπλέον, η BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι η πρώτη BMW που ωφελείται από την αρθρωτή φιλοσοφία κινητήρων. Χάρη σε αυτή, το BMW Group μπορεί να κατασκευάζει 3-, 4- και 6-κύλινδρους βενζινοκινητήρες και diesel διαφόρων κυβισμών σε μία γραμμή συναρμολόγησης. Η υψηλή αναλογία χρήσης ίδιων εξαρτημάτων σημαίνει ότι το Group μπορεί να μειώνει σημαντικά τα κόστη, τόσο στην εξέλιξη όσο και στην παραγωγή.

 

Άνοδος της premium κατηγορίας

 

Μελλοντικά, η premium κατηγορία προβλέπεται να αυξηθεί ταχύτερα από όσο η βασική. Το BMW Group εκτιμά ότι η ζήτηση θα αυξηθεί με τη μέση ετήσια αύξηση να υπερβαίνει το 4,5% (2013 – 2020) παγκοσμίως. Η premium μικρή και μικρομεσαία κατηγορία θα επωφεληθούν από αυτή την άνοδο.

 

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@partner.bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση