Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το ΜΙΝΙ στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2014.

Η οικογένεια MINI απαρτίζεται για μία ακόμα φορά από μοντέλα με διαφορετικές προσωπικότητες στην τελευταία γενιά της. Το πιο πρόσφατο ελκυστικό νέο μέλος που έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του Βρετανικού premium brand παρουσιάζεται φέτος στο Παρίσι. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γαλλικής πρωτεύουσας στήνεται το σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου 5θυρου MINI.

MINI
·
MINI 5 door
·
Παρουσιάσεις, εκθέσεις αυτοκινήτων
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~360,61 KB)
  
Photos(43x, ~157,42 MB)

Η οικογένεια MINI απαρτίζεται για μία ακόμα φορά από μοντέλα με διαφορετικές προσωπικότητες στην τελευταία γενιά της. Το πιο πρόσφατο ελκυστικό  νέο μέλος που έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του Βρετανικού premium brand παρουσιάζεται φέτος στο Παρίσι. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γαλλικής πρωτεύουσας στήνεται το σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου 5θυρου MINI. Η δεύτερη έκδοση αμαξώματος του νέου MINI προσφέρει δύο επιπλέον πόρτες και περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, ανοίγοντας νέους δρόμους προσέγγισης της οδηγικής απόλαυσης ΜΙΝΙ και του εξατομικευμένου στυλ σε premium μοντέλο της μικρής κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην 55-χρονη ιστορία του, το MINI εκπροσωπείται τώρα σε αυτή την κατηγορία με 5θυρο μοντέλο.

 

Το λανσάρισμα του νέου 5θυρου MINI συνεχίζει με συνέπεια την επιτυχημένη στρατηγική επέκτασης της δημοτικότητας του brand σε νέα target groups με διεύρυνση της προϊοντικής γκάμας. Έτσι η οικογένεια MINI θα απαριθμεί συνολικά οκτώ μέλη. Οι επιλογές στοιχείων ειδικού εξοπλισμού, αξεσουάρ και MINI Connected για προσαρμογή της οδηγικής απόλαυσης MINI στις προσωπικές προτιμήσεις είναι επίσης περισσότερες από ποτέ. Τα τελευταία επιτεύγματα σε αυτούς τους τομείς θα παρουσιαστούν επίσης στο Παρίσι. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία εντυπωσιακή σχεδιαστική μελέτη στο Σαλόνι του Παρισιού (4 – 19 Οκτωβρίου). Το MINI SuperleggeraTM Vision ενσαρκώνει μία πρωτοποριακή εκδοχή της παραδοσιακής φιλοσοφίας roadster – συνδυάζοντας Βρετανικό στυλ, Ιταλική φινέτσα, αυθεντικό design, σχεδίαση δομής ελαφρού βάρους και γνήσια ηλεκτροκίνηση.

 

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι: το νέο 5θυρο MINI .

Ανεξάρτητο μοντέλο, ευέλικτο αλλά πάνω απ’ όλα MINI: αυτό είναι το 5θυρο MINI που κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Δύο επιπλέον πόρτες διευκολύνουν την πρόσβαση στα τρία πίσω καθίσματα. Το 5θυρο MINI έχει μεταξόνιο μεγαλύτερο κατά 72 mm αυξάνοντας την ευρυχωρία των επιβατών και όχι μόνο. Ο χώρος επιβατών είναι τώρα περίπου 30% μεγαλύτερος από αυτόν του 3θυρου μοντέλου και φτάνει στα 278 L. Επιπλέον, με την αναδίπλωση της πλάτης των διαιρούμενων (60:40) πίσω καθισμάτων ο χώρος επιβατών μπορεί να φτάσει τα 941 L.

 

Το νέο 5θυρο MINI (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,9 – 3,5 l/100 km, Εκπομπές CO2  στο μικτό κύκλο: 136 – 92 g/km): λανσάρεται με έξι κινητήρες νέας γενιάς με τρεις ή τέσσερις κυλίνδρους και MINI TwinPower Turbo Technology. Αυτοί αποδίδουν από 70 kW/95 hp έως 141 kW/192 hp και σε συνδυασμό με μία προηγμένη τεχνολογία ανάρτησης πλήρως εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές κάθε μοντέλου, υπόσχονται αξέχαστη οδηγική απόλαυση. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς MINI είναι η βελτιστοποιημένη φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργιών καθώς και η ποικιλία πρωτοποριακών συστημάτων υποστήριξης οδηγού.

 

MINI SuperleggeraTM Vision : Το Βρετανικό στυλ συναντά την Ιταλική φινέτσα.

Ένα συνεργατικό εγχείρημα ανάμεσα στο ΜΙΝΙ brand και τον Ιταλικό Οίκο Σχεδίασης & Κατασκευής αμαξωμάτων Touring Superleggera παρήγαγε τη μελέτη ενός μικρού roadster με έμφαση στα ‘απαραίτητα’: οδηγική απόλαυση και προηγμένη αισθητική. Περίτεχνα σχεδιασμένη, η χειροποίητη MINI SuperleggeraTMVision απεικονίζει μία μοντέρνα εκδοχή κλασικού ανοιχτού διθέσιου. Η μινιμαλιστική αλλά άκρως συναισθητική σχεδίαση συνδυάζει Βρετανικό στυλ και Ιταλική φινέτσα.

 

Οι αναλογίες του roadster προέρχονται από μία εμπνευσμένη σύνθεση γραμμών και επιφανειών σε στυλ Touring Superleggera. Η παραδοσιακή φιλοσοφία ελαφρού βάρους που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του αμαξώματος και στο σύγχρονο σύστημα ηλεκτροκίνησης της μελέτης προσφέρουν γνήσια οδηγική απόλαυση και συναρπαστική ευελιξία σε συνδυασμό πρωτοφανή απόδοση. Το εσωτερικό του MINI SuperleggeraTMVision αποπνέει μία αίσθηση αυθεντικής και διαχρονικής γοητείας χάρη στους πλούσιους χώρους και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται χωρίς επεξεργασία.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

ANALYST AND INVESTOR CONFERENCE 2017.

Munich, 22.March. OnDemand transmission of the BMW Group Analyst and Investor Conference 2017.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified. Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the “Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from dealerships and here as PDF.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση