Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Γρήγορη, Άνετη, Έξυπνη Φόρτιση με BMW i Wallbox Pro. Ο νέος οικιακός σταθμός φόρτισης για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα.

Ταχύτερη φόρτιση, σχεδιαστική ποιότητα και αισθητική BMW i, έλεγχος με οθόνη αφής – Το BMW i Wallbox Pro μπορεί να χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό που παράγεται στο σπίτι και είναι συμβατό με έξυπνες οικιακές πλατφόρμες – Διατίθεται σαν Γνήσιο Αξεσουάρ BMW i, μαζί με την εργασία εγκατάστασης.

I01
·
I12
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
BMW i
·
BMW i3
·
BMW i8
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~103,06 KB)
  
Photos(2x, ~3,3 MB)

Μόναχο. Με το BMW i Wallbox Pro – το δεύτερο οικιακό σταθμό φόρτισης στη γκάμα BMW i 360º ELECTRIC για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα – η ηλεκτρική μετακίνηση μηδενικών ρύπων γίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Το BMW i Wallbox Pro προσφέρει ταχύτερη φόρτιση συγκριτικά με το BMW i Wallbox Pure, είναι πρακτικότερο και διαθέτει καινοτόμες δυνατότητες φόρτισης οχημάτων με ρεύμα που παράγεται στο σπίτι. Επίσης παρέχει ενσωμάτωση σε ευφυή οικιακά συστήματα. Το BMW i Wallbox Pro διατίθεται σαν Γνήσιο Αξεσουάρ BMW i. Προαιρετικά διατίθεται υπηρεσία εγκατάστασης (τοποθέτηση & σύνδεση) του BMW Wallbox Pro στο σπίτι ή το γκαράζ του πελάτη από εξειδικευμένους τεχνικούς.

 

Με ισχύ έως 7.4 kW, το BMW i Wallbox Pro υποστηρίζει την πολύ γρήγορη φόρτιση ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, η μπαταρία υψηλής τάσης του BMW i3 χρειάζεται λιγότερο από τρεις ώρες για μία στάθμη φόρτισης της τάξης του 80%. Το BMW i Wallbox Pro είναι επίσης συμβατό με άλλες μάρκες οχημάτων, εφόσον εφοδιάζονται με την πρότυπη Ευρωπαϊκή φίσα Type 2.

 

Το BMW i Wallbox υιοθετεί σχεδιαστική ποιότητα και αισθητική BMW i. Το εμπρός τμήμα του πλαστικού κελύφους έχει ειδικό ανθρακί φινίρισμα με μαύρες λεπτομέρειες και χρώμιο μαζί με μπλε πινελιές BMW i. Αντανακλώντας τη φιλοσοφία βιωσιμότητας του BMW i, το BMW i Wallbox Pro παράγεται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Το BMW i Wallbox Pro εξοπλίζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, που προσφέρει βελτιστοποιημένο έλεγχο και παρακολούθηση της διαδικασίας φόρτισης και επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τις δικές τους ατομικές ρυθμίσεις. Η οθόνη μπορεί τώρα να προβάλλει την ενέργεια φόρτισης που έχει μεταφερθεί στο αυτοκίνητο μέχρι εκείνη τη στιγμή καθώς και λεπτομέρειες από προηγούμενους κύκλους φόρτισης. Ταινίες LED στις πλευρές του wallbox (σταθμού) δηλώνουν την τρέχουσα στάθμη φόρτισης και είναι ορατές από μεγάλη απόσταση. Πρόσβαση σε πληροφορίες για την κατάσταση φόρτισης γίνεται και από μακριά μέσω smartphone ή tablet με χρήση της εφαρμογής BMW i Wallbox Remote app.

 

Το BMW i Wallbox Pro παρέχει λειτουργία διαχείρισης που κρατά ιστορικό φόρτισης για διαφορετικούς χρήστες. Μπορούν να δημιουργηθούν μέχρι 3 προφίλ χρήστη για λόγους αναφοράς ή τιμολόγησης. Για παράδειγμα, καταγράφεται ξεχωριστά η κατανάλωση ενέργειας ιδιωτικής ή εταιρικής χρήσης. Λεπτομέρειες κατανάλωσης ηλεκτρισμού για ένα συγκεκριμένο λογαριασμό χρήστη μπορούν να προωθηθούν επίσης μέσω email εάν κάποιος το επιθυμεί.

 

Ένας αισθητήρας εγγύτητας ενεργοποιεί το BMW i Wallbox Pro όταν ανιχνευτεί κίνηση. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τη φίσα φόρτισης στην πρίζα του οχήματος. Επίσης πρακτικό είναι το καλώδιο φόρτισης μήκους 3,5-m. Καθώς το σημείο εξόδου του καλωδίου στο σταθμό φόρτισης βρίσκεται ψηλά, προστατεύεται από τους ρύπους και δεν χρειάζεται τύλιγμα.

 

Το ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης φορτίου του BMW i Wallbox Pro προσφέρει το μέγιστο διαθέσιμο ρεύμα κατά τη φόρτιση. Ταυτόχρονα, αποτρέπεται η υπερφόρτιση με μείωση του ρεύματος φόρτισης σύμφωνα με τις ανάγκες τις ώρες αιχμής στην οικιακή κατανάλωση. Μία ευδιάκριτη ένδειξη στην οθόνη αφής δείχνει πόση ενέργεια έχει καταναλωθεί από την οικιακή ηλεκτρική εγκατάσταση οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

 

Με την υποστήριξη ευφυών λειτουργιών φόρτισης και τον προαιρετικό μετρητή ενέργειας, το BMW i Wallbox Pro είναι μοναδικό μεταξύ των οικιακών σταθμών φόρτισης με την έννοια ότι ο ηλεκτρισμός που παράγεται σε σπίτι μπορεί να ενσωματωθεί στη διαδικασία φόρτισης – για παράδειγμα ηλεκτρισμός από ένα οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται όποτε είναι δυνατόν. Ο έξυπνα ενσωματωμένος σταθμός ανιχνεύει τη διαθεσιμότητα ηλιακής ενέργειας και τη χρησιμοποιεί άμεσα για φόρτιση. Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη τοπικά παραγόμενη ενέργεια τότε χρησιμοποιείται το δημόσιο δίκτυο ηλεκτρισμού.

 

Όταν το BMW i Wallbox Pro είναι ενσωματωμένο σε ένα ευφυές οικιακό σύστημα, η λειτουργία αποδοτικής φόρτισης μπορεί να επεκταθεί ακόμα περισσότερο για μείωση των μέγιστων φορτίων στο σύστημα ηλεκτρισμού του νοικοκυριού. Για παράδειγμα, μέσω της οθόνης αφής, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του σταθμού στο ευφυές οικιακό σύστημα myGEKKO. Μέχρι οκτώ λειτουργίες ευφυούς οικιακού συστήματος μπορούν να ελέγχονται από την οθόνη του σταθμού, όπως παραδείγματος χάριν η ενεργοποίηση εξωτερικού φωτισμού. Επίσης υπάρχει δυνατότητα απεικόνισης ενός δελτίου καιρού στην οθόνη αφής, με τις τρέχουσες θερμοκρασίες, καθημερινές μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες, προειδοποιήσεις πάγου και προγνωστικά για τις επόμενες ημέρες.

 

Το BMW i Wallbox Pro είναι ένα Γνήσιο Αξεσουάρ BMW i και διατίθεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές. Στο τέλος της χρονιάς θα αρχίσει επίσης να πωλείται σε αγορές της Ασίας, Αφρικής, Αμερικής και της Μέσης Ανατολής. Η εγκατάσταση του BMW i Wallbox Pro μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κλειστά γκαράζ και στεγασμένους εξωτερικούς χώρους.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση