Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

MINI Yours – για άτομα που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Η μοναδικότητα που χαρακτηρίζει ένα μοντέλο ΜΙΝΙ δεν αφορά μόνο τον παράγοντα της οδηγικής απόλαυσης. Με μία ασυναγώνιστη γκάμα ειδικού εξοπλισμού και αξεσουάρ, η Βρετανική κατασκευάστρια premium αυτοκινήτων ΜΙΝΙ προσφέρει στους πελάτες της τεράστιες δυνατότητες εξατομίκευσης με σκοπό τη δημιουργία ενός απόλυτα προσωπικού στυλ.

MINI
·
Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~270,69 KB)
  
Photos(17x, ~55,36 MB)

Η μοναδικότητα που χαρακτηρίζει ένα μοντέλο ΜΙΝΙ δεν αφορά μόνο τον παράγοντα  της οδηγικής απόλαυσης. Με μία ασυναγώνιστη γκάμα ειδικού εξοπλισμού και αξεσουάρ, η Βρετανική κατασκευάστρια premium αυτοκινήτων ΜΙΝΙ προσφέρει στους πελάτες της τεράστιες δυνατότητες εξατομίκευσης με σκοπό τη δημιουργία ενός απόλυτα προσωπικού στυλ. Η πλούσια γκάμα εξωτερικών αποχρώσεων και ζαντών αλουμινίου, ταπετσαριών και χρωματικών συνδυασμών εσωτερικού, εκδόσεων εξοπλισμού καθώς και οι πολυάριθμες επιλογές που προσφέρονται ειδικά για το ΜΙΝΙ, όπως καλύμματα καθρεπτών, πρόσθετοι προβολείς, διάκοσμος οροφής και γραφικά στοιχεία απαριθμούν σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για να γίνει κάθε ΜΙΝΙ μοναδικό. Υλικά κορυφαίας ποιότητας, κομψά σχέδια και άριστη ποιότητα κατασκευής σύμφωνα με κορυφαία πρότυπα, χαρακτηρίζουν τον ειδικό εξοπλισμό εξωτερικού και εσωτερικού που διατίθεται από το εργοστάσιο για τα τελευταία μοντέλα ΜΙΝΙ.

 

Με το λανσάρισμα της τελευταίας γενιάς του 3θυρου ΜΙΝΙ και το εντελώς νέο 5θυρο ΜΙΝΙ η σειρά ΜΙΝΙ Yours είναι πιο εκτενής και ελκυστική από ποτέ. Τα πακέτα που σχεδιάστηκαν ειδικά για τα νέα μοντέλα θέτουν αδιαπραγμάτευτα πρότυπα αποκλειστικότητας και στυλ. Επιπλέον, το MINI Yours διευρύνει τη γκάμα ειδικού εξοπλισμού που διατίθεται για τα μοντέλα MINI Convertible, MINI Coupé και MINI Roadster.  Όπως ο υπόλοιπος ειδικός εξοπλισμός, και αυτές οι επιλογές τοποθετούνται στο εργοστάσιο του ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη ή στην περίπτωση του 3θυρου ΜΙΝΙ στο συμβεβλημένο εργοστάσιο παραγωγής VDL Nedcar στην Born, Ολλανδία.

 

Βρετανική καταγωγή – συναρπαστική παράδοση, προσωπικό στυλ.

Το MINI Yours βασίζεται στις δεκαετίες παράδοσης που κουβαλά η Βρετανική μάρκα στα μελετημένα και ελκυστικά εξατομικευμένα μικρά αυτοκίνητα. Μετά το λανσάρισμά του το 1959, το κλασικό MINI μεταμορφώθηκε γρήγορα από το απόλυτο ευέλικτο και ευρύχωρο μικρό αυτοκίνητο πόλης σε αντικείμενο πόθου των ‘trendy’ οδηγών. Η αντισυμβατική και πρωτοποριακή φιλοσοφία του υπαγόρευε ότι δεν επρόκειτο για ένα απλό μέσο μεταφοράς αλλά για εκφραστή προσωπικού στυλ. Το κλασικό MINI ενέπνεε δημιουργικότητα στους οπαδούς του κυρίως στην πατρίδα του, τη Βρετανία.  Πανάκριβα, μοναδικά μοντέλα για διάσημους πελάτες επιβεβαίωναν το γεγονός αυτό, όπως και οι ειδικές εκδόσεις του κλασικού Mini που δημιούργησαν οι σχεδιαστές μόδας Mary Quant και Paul Smith.

 

Από το 2011 που επαναλανσαρίστηκε, το MINI ικανοποιεί τις επιθυμίες των πελατών με μία αλάνθαστη προσέγγιση του ‘πρωτότυπου και ασυνήθιστου’ σε συναρπαστικές ειδικές εκδόσεις. Η σειρά MINI Yours προβάλλει μοναδικά το ατομικό πνεύμα του ΜΙΝΙ, τον προηγμένο χαρακτήρα και τις Βρετανικές ρίζες του.  Όλες οι σειρές αντανακλούν την παράδοση της μάρκας, μία επίγνωση ανώτερης ποιότητας και μία πολύ εξελιγμένη αίσθηση δημιουργικότητας σε ντιζάιν και επιλογή υλικών. Παράγονται με ειδικές διαδικασίες που είναι εμπνευσμένες από τις κλασικές, παραδοσιακές χειροποίητες δημιουργίες. Ο αποκλειστικός χαρακτήρας του MINI Yours φτάνει στο αποκορύφωμά του με το MINI INSPIRED BY GOODWOOD. Αυτή η ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής του 3θυρου ΜΙΝΙ με έναν ισορροπημένο συνδυασμό ποιοτικών στοιχείων εσωτερικού και εξωτερικού είναι προϊόν της εμπνευσμένης ομάδας σχεδίασης της Rolls-Royce Motor Cars σε συνεργασία με την ομάδα σχεδίασης ΜΙΝΙ.

 

Συναρπαστικές αποχρώσεις και εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου.

Το τελευταίο πρόγραμμα MINI Yours για εξατομίκευση εξωτερικού του αυτοκινήτου περιλαμβάνει μία σειρά πρωτότυπων, σοφιστικέ αποχρώσεων και πολύ εκφραστικές, κομψές ζάντες αλουμινίου εναρμονισμένες με κάθε μοντέλο.  Μέγιστο βάθος και ένταση επιτυγχάνονται με την απόχρωση MINI Yours Lapisluxury Blue, που εξελίχθηκε ειδικά για τα νέα 3θυρα & 5θυρα MINI. Αλουμινένιες ζάντες MINI Yours 18 ιντσών σε δίχρωμη σχεδίαση Vanity Spoke διατίθενται επίσης και για τα δύο μοντέλα.

Η μεταλλική βαφή MINI Yours Highclass Grey και οι αλουμινένιες 17άρες ζάντες  με διπλές ακτίνες διατίθενται αυτή τη στιγμή για τα μοντέλα MINI Convertible, MINI Coupé και MINI Roadster.

 

Δέρμα και ξύλο κορυφαίας ποιότητας, υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Προσωπικό στυλ και μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας μπορούν να επιτευχθούν με τη γκάμα εσωτερικού MINI Yours. Προσεκτικά επιλεγμένες δερμάτινες επενδύσεις για τα καθίσματα, το ταμπλό και το τιμόνι, διάκοσμος από γνήσιο ξύλο και άλλα προηγμένα υλικά καθώς και υψηλή ακρίβεια και ποιότητα κατασκευής συνδυάζονται στη δημιουργία των διαθέσιμων επιλογών για τα τελευταία μοντέλα ΜΙΝΙ. Τα καθίσματα των νέων 3θυρων και 5θυρων MINI έχουν φυσικό φινίρισμα, μαλακές επιφάνειες και λεπτομέρειες δουλεμένες με ακρίβεια σε υπερπολυτελές δέρμα  MINI Yours Lounge Carbon Black, ενώ τα έξοχα χαρακτηριστικά τους τονίζονται από εντυπωσιακές ραφές και τις Βρετανικές Σημαίες άριστα ενσωματωμένες στο πίσω τμήμα των προσκέφαλων. Επιπλέον, εκφραστικοί εσωτερικοί διάκοσμοι διατίθενται στις εκδόσεις MINI Yours Dark Cottonwood, MINI Yours Fibre Alloy και MINI Yours Off-White, ενώ το δερμάτινο σπορ τιμόνι MINI Yours επενδύεται με δέρμα nappa και χειροποίητες ασημί ραφές.  

 

Τα μοντέλα MINI Convertible, MINI Coupé και MINI Roadster μπορούν να εφοδιάζονται με αποκλειστικά σχεδιασμένα καθίσματα MINI Yours Leather Lounge, σε Satellite Grey, αλλά και ένα ταμπλό MINI Yours πλήρως επενδυμένο με δέρμα nappa σε Black/Satellite Grey, συμπεριλαμβανομένης μιας απόχρωσης σε Satellite Grey. Επίσης, διατίθεται ασορτί σπορ δερμάτινο τιμόνι MINI Yours.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση