Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η υπηρεσία DriveNow τώρα και στο Λονδίνο – οχήματα BMW i3 θα πλαισιώνουν το στόλο το 2015.

Η υπηρεσία carsharing σε τροχιά διεθνούς ανάπτυξης – προσεχώς σε 25 ακόμα πόλεις. Το DriveNow - κοινοπραξία carsharing μεταξύ BMW Group και Sixt SE - λανσάρει την ευέλικτη υπηρεσία κοινοχρησίας οχημάτων στο Λονδίνο.

I01
·
Τεχνολογία
·
BMW i
·
BMW i3
·
Technology, Research & Development
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~180,97 KB)
  
Photos(3x, ~2,81 MB)

Λονδίνο / Μόναχο.Το DriveNow - κοινοπραξία carsharing μεταξύ BMW Group και Sixt SE - λανσάρει την ευέλικτη υπηρεσία κοινοχρησίας οχημάτων στο Λονδίνο. Αρχικά, 210 αυτοκίνητα BMW Σειράς 1 και MINI Countryman θα διατίθενται για άμεση μίσθωση. Επιπλέον, προγραμματίζεται να προστεθούν 30 ηλεκτρικά BMW i3 στο στόλο του Λονδίνου την ερχόμενη άνοιξη, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 300 οχήματα. Το πρόγραμμα θα εξυπηρετεί αρχικά μία περιοχή περίπου 65 τετραγωνικών χιλιομέτρων με τους Δήμους Islington, Haringey και Hackney, ωστόσο σύντομα η κάλυψη θα επεκταθεί και σε γειτονικούς Δήμους.

 

Ο Peter Schwarzenbauer, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, Mobility Services, σχολιάζει: «Το DriveNow σημειώνει ήδη διεθνή επιτυχία, με περισσότερους από 360.000 τακτικούς πελάτες σε Ευρώπη και Αμερική και χαιρόμαστε που τώρα λανσάρεται και στο Λονδίνο. Το DriveNow προσφέρει στους Λονδρέζους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν άκρως ελκυστικά αυτοκίνητα, ιδανικά για την πόλη, στο όνομα της απόλυτης καινοτομίας και ευελιξίας. Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της στρατηγικής του BMW Group απέναντι στην ανάπτυξη της αστυφιλίας και κοινοκτησίας. Στόχος είναι να επεκταθεί σε 15 ακόμα πόλεις στην Ευρώπη και σε 10 πόλεις περίπου στη Β. Αμερική».

 

Κάθε διαδρομή χρεώνεται με ακρίβεια λεπτού, ενώ κάθε λεπτό οδήγησης στο Λονδίνο κοστίζει 39 πέννες. Η ωριαία μίσθωση καθορίζεται στις £20, ώστε ο πελάτης να εξοικονομεί £3.40 ανά ωριαία μίσθωση. Κάθε λεπτό στο οικονομικό park mode κοστίζει 19 πέννες. Όπως στη Γερμανία, το DriveNow προσφέρει επιπλέον οικονομικά πακέτα, για να μπορούν οι πελάτες να αγοράζουν πακέτα χρόνου με 32 μόνο πέννες ανά λεπτό, καθώς και ώρες. Οι τιμές για τα ωριαία πακέτα ποικίλουν από £35 για τρεις ώρες, συμπεριλαμβανομένων 40 δωρεάν μιλίων, μέχρι £120 για 24 ώρες, συμπεριλαμβανομένων 125 δωρεάν μιλίων. Όλα τα κόστη όπως καύσιμο, φόροι, ασφάλεια και χρεώσεις στάθμευσης συμπεριλαμβάνονται στην τιμή για το Λονδίνο. Το στάνταρ εφάπαξ τέλος εγγραφής για το Λονδίνο θα είναι £29.

 

Το DriveNow διατίθεται αυτή τη στιγμή σε πέντε πόλεις της Γερμανίας – Μόναχο, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Αμβούργο – καθώς και στη Βιέννη (Αυστρία) και το Σαν Φρανσίσκο (ΗΠΑ). Πάνω από 360.000 πελάτες έχουν πρόσβαση σε ένα στόλο περίπου 3.000 premium αυτοκινήτων BMW και MINI σε οποιαδήποτε από αυτές τις πόλεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://uk.drive-now.com.

 

Σχετικά με το DriveNow

Το DriveNow είναι μία κοινοπραξία carsharing μεταξύ BMW Group και Sixt SE με μερίδιο από 50% για κάθε εταιρία. Το BMW Group συμβάλλει στην κοινοπραξία με οχήματα και τεχνολογία ενώ η Sixt SE παρέχει τις υπηρεσίες, τεχνογνωσία ενοικίασης αυτοκινήτων, συστήματα πληροφορικής και ένα εκτενές δίκτυο σταθμών για εγγραφή πελατών. Η σύγχρονη φιλοσοφία μετακίνησης του DriveNow διατίθεται αυτή τη στιγμή σε Μόναχο, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Κολωνία, Αμβούργο, Βιέννη, Σαν Φραντσίσκο και Λονδίνο. Στο Λονδίνο, το DriveNow διατίθεται σε τρεις Δήμους: Islington, Hackney & Haringey. Η υπηρεσία χωρίς απαιτήσεις συγκεκριμένων τοποθεσιών και κρατήσεων έχει ένα στόλο 210 αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρησιμοποιείται από 360.000 και πλέον πελάτες παγκοσμίως. 

 

Το κύριο πλεονέκτημα του DriveNow για τον πελάτη είναι η ευέλικτη και εύκολη ενοικίαση αυτοκινήτου, χωρίς περιορισμό τοποθεσίας παραλαβής και επιστροφής καθώς και ο premium στόλος που περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα μοντέλων. Το DriveNow χρησιμοποιεί αποκλειστικά premium οχήματα MINI και BMW. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα διαθέτουν τουλάχιστον τέσσερα καθίσματα, μία πλήρη γκάμα έξτρα εξοπλισμού (όπως parking assistance, αυτόματο AC, θερμαινόμενα καθίσματα, κλπ.) και πολύ αποδοτικούς κινητήρες. Με το BMW ActiveE, το DriveNow προσφέρει επιπλέον αμιγώς ηλεκτρική, χωρίς ρύπους μετακίνηση σε Βερολίνο και Μόναχο. Τα οχήματα είναι αναγνωρίσιμα από το λογότυπο DriveNow.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση