Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το μουσικό συγκρότημα Coldplay στο BMW Welt.

Αποκλειστικό φινάλε της μουσικής περιοδείας μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό 1.500 θεατών.Το Βρετανικό μουσικό συγκρότημα Coldplay γιόρτασε το τέλος της περιοδείας "Ghost Stories Tour 2014" με μια ξεχωριστή συναυλία στο αμφιθέατρο του BMW Welt στις 6 Δεκεμβρίου.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~173,08 KB)
  
Photos(5x, ~29,15 MB)

Μόναχο. Το Βρετανικό μουσικό συγκρότημα Coldplay γιόρτασε το τέλος της περιοδείας "Ghost Stories Tour 2014" με μια ξεχωριστή συναυλία στο αμφιθέατρο του BMW Welt στις 6 Δεκεμβρίου. Περίπου 1.500 φίλοι έσπευσαν να απολαύσουν μία καταπληκτική παράσταση από ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά συγκροτήματα του πλανήτη. Μετά τη συναυλία τα μέλη του γκρουπ παρευρέθηκαν στο πάρτι που δόθηκε για τους προσκεκλημένους στο Double Cone. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας παίχτηκαν τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του γκρουπ “Ghost Stories” καθώς και κάποια συναρπαστικά κομμάτια από παλαιότερες επιτυχίες τους.

 

 Coldplay – μία ιστορία επιτυχιών

Με παγκόσμιες πωλήσεις σχεδόν 80 εκατομμυρίων, το συγκρότημα Coldplay, με μέλη τους Chris Martin, Jonny Buckland, Will Champion και Guy Berryman, θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της εποχής μας. Η φήμη τους εκτοξεύτηκε το 2000 με το πρώτο τους άλμπουμ “Parachutes” και στη συνέχεια το γκρουπ αναδείχτηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα στον κόσμο. Το έκτο και τελευταίο τους άλμπουμ “Ghost Stories” συνεχίζει να εξελίσσει το καλλιτεχνικό τους όραμα και πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει ως την καλύτερη δουλειά τους μέχρι σήμερα.

 

 Εκδηλώσεις στο BMW Welt

Το BMW Welt διοργανώνει και υλοποιεί προγράμματα εκδηλώσεων ευρέως φάσματος από το χώρο του πολιτισμού, της τέχνης και της ψυχαγωγίας. Το concept βασίζεται στη συνύπαρξη διαφορετικών μαρκών. Η κάθε μάρκα έχει τη δυνατότητα να προσκαλέσει το κοινό της σε εκδηλώσεις όπως είναι τα BMW Welt Jazz Award και MINI Club Series. Χάρη στο Φόρουμ Εκδηλώσεων, το BMW Welt είναι ένας δημοφιλής πολυχώρος που εξυπηρετεί έως 450 εξωτερικές εκδηλώσεις το χρόνο. Περισσότεροι από 45.000 προσκεκλημένοι παρακόλουθούν συνέδρια, σεμινάρια, κινηματογραφικές πρεμιέρες και τελετές απονομής βραβείων. Επίσης, χρησιμοποιείται τακτικά για ειδικές συναυλίες όπως η εναρκτήρια εκδήλωση της Long Night of Music στο Μόναχο και η αποκλειστική εμφάνιση του δύο φορές νικητή βραβείου Grammy Frank Ocean, πέρσι. Το 2013, το BMW Welt βραβεύτηκε με το Location Award ως η καλύτερη σχεδιασμένη τοποθεσία του είδους στη Γερμανία.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση