Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

BMW ConnectedDrive: Διάκριση Euro NCAP Advanced 2014 για το Σύστημα Pedestrian Warning με City Braking Activation.

Οι ειδικοί της ασφάλειας του Ευρωπαϊκού φορέα δοκιμών βραβεύουν το πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα στον τομέα αποφυγής ατυχημάτων – Ειδικό βραβείο απονέμεται στη BMW για δεύτερη φορά από το 2010.

Τεχνολογία
·
Technology, Research & Development
·
Ασφάλεια
·
BMW ConnectedDrive
·
BMW
·
Βραβεία προϊόντων
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~38,64 KB)
  
Photos(4x, ~11,88 MB)
  
Videos(1x, ~282,24 MB)

Μόναχο. Το Pedestrian Warning με City Braking Activation είναι το δεύτερο σύστημα υποστήριξης οδηγού της σειράς BMW ConnectedDrive που κερδίζει τη διάκριση Euro NCAP Advanced. Το σύστημα ασφάλειας που βασίζεται σε κάμερα και διατίθεται για όλη σχεδόν την τρέχουσα γκάμα του BMW Group, μειώνει τον κίνδυνο σύγκρουσης με πεζό στην κίνηση της πόλης. Αυτή η δάκριση τιμά νέες καινοτομίες στον τομέα αποφυγής ατυχημάτων και προστασίας χρηστών. Την πρώτη χρονιά που καθιερώθηκε το βραβείο Euro NCAP Advanced το 2010, η διάκριση δόθηκε στο σύστημα Intelligent Emergency Call του BMW ConnectedDrive με αυτόματο προσδιορισμό θέσης και ανίχνευση σφοδρότητας ατυχήματος.

 

Το βραβείο συμπληρώνει το πρόγραμμα πεντάστερης αξιολόγησης – που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρώπη – λαμβάνοντας υπόψη καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφάλειας που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των δοκιμών Euro NCAP. Ως το τελευταίο μοντέλο στη γκάμα της Γερμανικής premium μάρκας, η BMW Σειρά 2 Active Tourer (κατανάλωση καυσίμου: 6,5 – 3,8 lit, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 152 – 99 g/km)*, πρόσφατα κατέκτησε πέντε αστέρια στο Euro NCAP crash test, και τώρα τιμάται με τη διάκριση Euro NCAP Advanced. Στον στάνταρ εξοπλισμό της, η BMW Σειρά 2 Active Tourer, διαθέτει κάμερα τοποθετημένη στο παρμπρίζ στη βάση του μεσαίου καθρέπτη και σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης (Collision Warning) με λειτουργία ενεργοποίησης πέδησης στην πόλη (City Braking Activation). Οι πελάτες που θα παραγγείλουν το προαιρετικό πακέτο Driving Assistant θα έχουν στη διάθεσή τους το σύστημα Pedestrian Warning με λειτουργία City Braking Activation καθώς και τα συστήματα Lane Departure Warning (Προειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα), High Beam Assistant (Υποβοήθηση Μεγάλης Σκάλας Φώτων) και Speed Limit Info (Πληροφορίες Ορίου Ταχύτητας) με No Passing Info display (ένδειξη Απαγορευτικής Προσπέρασης).

 

Το Driving Assistant διατίθεται επίσης σε ειδικές εκδόσεις για πολλά οχήματα της τρέχουσας γκάμας BMW. Το βραβευμένο Pedestrian Warning με City Braking Activation είναι ενεργό σε ταχύτητες μεταξύ 10 και 60 km/h, επομένως είναι ιδανικό για την αποφυγή ατυχημάτων με πεζούς σε αστικές συνθήκες κυκλοφορίας.

 

Το σύστημα αναλύει την κατάσταση της κυκλοφορίας με βάση τις πληροφορίας που συλλέγει από την κάμερα. Μόλις διαπιστωθεί πιθανή σύγκρουση με πεζό, ο οδηγός λαμβάνει μία οπτικοακουστική προειδοποίηση μέσω του ταμπλό οργάνων, ενώ το σύστημα πέδησης προετοιμάζεται για ταχύτερη αντίδραση. Η προφόρτιση των φρένων υποστηρίζει το οδηγό παρέχοντας πλήρη επιβράδυνση ώστε να διασφαλίζεται η μικρότερη δυνατή απόσταση φρεναρίσματος, ακόμα και αν το πεντάλ του φρένου δεν είναι πλήρως πατημένο. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το σύστημα ενεργοποιεί αυτόνομα πίεση πέδησης, με σκοπό τη μείωση της ταχύτητας σύγκρουσης. Η παρέμβαση μπορεί να σταματήσει πλήρως ένα όχημα που ταξιδεύει με χαμηλή ταχύτητα.

 

Το Pedestrian Warning με City Braking Activation δοκιμάστηκε διεξοδικά από τους ειδικούς ασφάλειας ενός ανεξάρτητου εργαστηρίου δοκιμών του Euro NCAP. Η ειδική διάκριση επιβεβαιώνει ρητά την αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία του συστήματος που διατίθεται για όλη σχεδόν την προϊοντική γκάμα – από τη BMW Σειρά 1 μέχρι τη BMW Σειρά 7.

 

* Οι τιμές κατανάλωσης υπολογίστηκαν με βάση τον κύκλο δοκιμών της Ε.Ε. και εξαρτώνται από τον τύπο του ελαστικού.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση