Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Οι νέες BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe.

Δυναμική συμπεριφορά, απόδοση και αποκλειστικότητα με μοντέλα ‘κορυφής’. Μεγαλύτερη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, με προβολείς LED και Park Distance Control. High-tech εσωτερικό με εμφάνιση iPhone, Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών και κεντρική κονσόλα σε αισθητική black panel. Νέες εξωτερικές αποχρώσεις αυξάνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Νέες δερμάτινες αποχρώσεις και νέος, πλήρως δερμάτινος εξοπλισμός με αντίθετες ραφές, ελκυστικές πινελιές σε black chrome.

F13M
·
F12M
·
F06M
·
BMW
·
BMW M
·
Αυτοκίνητα M
·
M6
·
Coupé
·
Cabrio
·
Gran Coupé
·
Τεχνικά στοιχεία, προδιαγραφές
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~375,48 KB)
  
Photos(31x, ~196,72 MB)

Μόναχο. Οι νέες BMW M6 Coupe και BMW M6 Gran Coupe (κατανάλωση μικτού κύκλου: 9.9 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 231 g/km*) και η νέα BMW M6 Cabrio (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.3 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 239 g/km*) επαναπροσδιορίζουν τώρα την υπεροχή της BMW M GmbH στην πολυτελή κατηγορία υψηλών επιδόσεων. Τα απερχόμενα μοντέλα είχαν ήδη θέσει νέα πρότυπα με την άψογη ισορροπία ισχύος, απόδοσης, ευελιξίας, άνεσης και πολυτέλειας που χαρακτηρίζει την οικογένεια Μ. Τώρα οι νέες BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe ετοιμάζονται να γράψουν ένα φρέσκο κεφάλαιο επιτυχίας, με μία ακόμα πιο εξελιγμένη συνολική φιλοσοφία.

 

Δυναμική, σπορ εμφάνιση.
Οι νέες BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe δηλώνουν τις σπορ προθέσεις τους πριν καν βγουν στο δρόμο με μία ‘μυώδη’ και δυναμική εμφάνιση. Μπροστά, νέοι προβολείς LED (στάνταρ) μαζί με την αποκλειστική μάσκα Μ με διπλή μπάρα και την εντυπωσιακή εμπρός ποδιά με μεγάλους αεραγωγούς συνθέτουν τη φυσιογνωμία ενός ‘υπεραθλητή’. Τα δυναμικά ανάγλυφα εμπρός φτερά με τα βράγχια Μ (συμπεριλαμβανομένων των πλαϊνών φλας), οι πλαϊνές ποδιές και οι αποκλειστικές σφυρήλατες 19άρες ζάντες αλουμινίου Μ (BMW M6 Gran Coupe σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Μ 20-ιντσών) επιτείνουν αυτή την εντύπωση. Η σπορτίφ εμφάνιση των νέων BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe ολοκληρώνεται από μία νέα ποδιά με ενσωματωμένο ένθετο διαχύτη, δύο σετ απολήξεων εξαγωγής Μ και το λογότυπο M6 στο καπό. Αποκλειστικό χαρακτηριστικό M είναι η πανάλαφρη ανάγλυφη οροφή από ανθρακονήματα των νέων BMW M6 Coupe και BMW M6 Gran Coupe, που επίσης συμβάλλει στο οπτικό χαμήλωμα του κέντρου βάρους του αυτοκινήτου.

Το σπορ στοιχείο και η πολυτέλεια των υψηλών επιδόσεων που αποτελούν την ουσία της BMW M GmbH δίνουν το παρών στο εσωτερικό των νέων BMW M6 Coupe, BMW M6 Cabrio και BMW M6 Gran Coupe. Εδώ κυριαρχούν το δερμάτινο τιμόνι M με χειριστήρια αλλαγών ταχυτήτων (paddles) για το Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη Μ (M Double Clutch Transmission) με Drivelogic και M Drive, με επιλογέα ταχυτήτων Μ, εξαιρετικό ταμπλό Μ, Κεντρική Οθόνη Πληροφοριών στυλ iPhone, κεντρική κονσόλα σε εμφάνιση black panel και έκδοση M της BMW Head-Up Display. Στην αποκλειστική πλήρως δερμάτινη επένδυση εσωτερικού Μ με αντίθετες ραφές προστίθενται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα Μ, φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ Μ με λογότυπο Μ6 και ένα υποπόδιο οδηγού Μ.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση