Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Πρωτοτυπία χωρίς προηγούμενο: Το MINI Collection Screendancer μετατρέπει το iTunes* σε dance floor.

Η MINI Collection πρωτοτυπεί για μία ακόμα φορά με το “MINI Collection Screendancer” – ένα καινοτόμο τρόπο αγοράς ειδών ένδυσης και αξεσουάρ μέσω iTunes. Η πρωτοποριακή ιδέα επιτρέπει στους χρήστες του iTunes να παρακολουθούν μουσικά βίντεο και να αγοράζουν ταυτόχρονα τα ρούχα των χορευτών. Το Screendancer είναι στοιχείο του iTunes Visualizer, ενός προγράμματος που προβάλλει οπτικά εφέ συγχρονισμένα με το μουσικό κομμάτι της στιγμής.

MINI
·
Lifestyle
·
Προϊόντα Lifestyle
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~131,12 KB)
  
Photos(1x, ~4,19 MB)

Μόναχο. Η MINI Collection πρωτοτυπεί για μία ακόμα φορά με το “MINI Collection Screendancer” – ένα καινοτόμο τρόπο αγοράς ειδών ένδυσης και αξεσουάρ μέσω iTunes. Η πρωτοποριακή ιδέα επιτρέπει στους χρήστες του iTunes να παρακολουθούν μουσικά βίντεο και να αγοράζουν ταυτόχρονα τα ρούχα των χορευτών. Το Screendancer είναι στοιχείο του iTunes Visualizer, ενός προγράμματος που προβάλλει οπτικά εφέ συγχρονισμένα με το μουσικό κομμάτι της στιγμής. Αφού εγκαταστήσετε το MINI Collection Screendancer σε έναν υπολογιστή, αυτό αναγνωρίζει τη μουσική και πραγματικοί χορευτές αρχίζουν να χορεύουν στο ρυθμό της. Μία ακόμα καινοτομία είναι ότι τα κοστούμια των χορευτών μπορούν να αγοράζονται απευθείας από το MINI online shop. Η νέα MINI Collection 2014/16 προσφέρει τα καλύτερα από τα ρούχα των χορευτών που ανανεώνονται συνεχώς – από καπελάκια, T-shirts, φούτερ και μπουφάν μέχρι αθλητικά παπούτσια και ρολόγια. Απλά κλικάρετε το προϊόν για περισσότερες λεπτομέρειες.


Στα παρασκήνια.
Ο διεθνώς αναγνωρισμένος δημιουργικός διευθυντής και κορυφαίος χορογράφος Del Mak είναι ο εμπνευστής της χορογραφίας. Ο Λονδρέζος έχει ήδη συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Chemical Brothers και M.I.A., και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Got to Dance. Η χορογραφία του είναι μίξη διαφόρων τεχνικών καθώς συνδυάζει βασικές κινήσεις με στοιχεία από disco, hip hop, soul και ηλεκτρονική μουσική. Οι χορευτές είναι όλοι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες από τη Βρετανία που έχουν διαπρέψει στη σκηνή δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως οι Miley Cyrus, Rihanna και Sade.


Τεχνικές προδιαγραφές.
Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από το MINI website. Η εγκατάστασή της είναι απλή υπόθεση. Στο iTunes Menu Bar, το MINI Collection Screendancer βρίσκεται κάτω από το “View” και μετά στο “Visualizer”. Για να αλλάξετε από το playlist view στο Screendancer, πρέπει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία κλικάροντας το “Show Visualizer”. Η εφαρμογή απαιτεί λειτουργικό Windows 7 ή OS x 10.7 για Mac. Επίσης χρειάζεται η τελευταία έκδοση iTunes, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το διαδικτυακό τόπο της Apple. Το MINI Collection Screendancer διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα στο www.MINI.com/screendancer.


Τα είδη ένδυσης και πολλά ακόμα προϊόντα της νέας MINI Collection διατίθενται σε όλους τους Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές MINI και online στο www.MINI-shop.com.


* Καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Apple Inc, στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση