Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) στο Las Vegas. Χάρτες πλοήγησης νέας φιλοσοφίας από τη Nokia HERE.

Με την τεχνολογία εφαρμογών που εξελίσσεται στους κόλπους της BMW επιτυγχάνεται ταχεία ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών (app) μέσα στο αυτοκίνητο. Παράδειγμα είναι το δοκιμαστικό app HERE, παρόχου γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων και θυγατρική εταιρεία της Nokia, που κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) στο Las Vegas.

I01
·
Τεχνολογία
·
BMW i
·
BMW i3
·
Technology, Research & Development
·
Πληροφόρηση, συστήματα ελέγχου
·
BMW ConnectedDrive

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~184,24 KB)

Μόναχο / Las Vegas . Με την τεχνολογία εφαρμογών που εξελίσσεται στους κόλπους της BMW επιτυγχάνεται ταχεία ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών (app) μέσα στο αυτοκίνητο. Παράδειγμα είναι το δοκιμαστικό app HERE, παρόχου γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων και θυγατρική εταιρεία της Nokia, που κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) στο Las Vegas. Εδώ, εκτίθεται ένα BMW i3 με συνδεσιμότητα cloud και το app HERE που συγχρονίζει τις ψηφιακές συσκευές όπως ένα smartphone με το σύστημα πλοήγησης του οχήματος. Οι προορισμοί που εισάγονται στο smartphone χρησιμοποιώντας το HERE Companion App εισάγονται ταυτόχρονα στο αυτοκίνητο, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως από το σύστημα πλοήγησης για τον υπολογισμό μιας διαδρομής, ή να αποθηκευτούν ως ‘αγαπημένα’. Το σύστημα cloud επιτρέπει επίσης ασύρματη ενημέρωση, όπως για παράδειγμα των χαρτών πλοήγησης. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η υψηλή ανάλυση της απεικόνισης χαρτών στο εκθεσιακό BMW i3. Πρόκειται για μία τρισδιάστατη και λεπτομερή απεικόνιση που λανσάρει νέα επίπεδα ποιότητας. Η διαδρομή πλοήγησης ενσωματώνεται στην τρισδιάστατη εικόνα και είναι άμεσα κατανοητή στους χρήστες. Χρησιμοποιώντας το app HERE, το BMW i3 μπορεί επίσης να μοιράζεται διευθύνσεις προορισμών ή εκτιμώμενους χρόνους άφιξης με επαφές, μέσω κειμένου ή email.

 

BMW i 3 βασισμέν o σε συνδεσιμότητα cloud .
Χάρη στη ραγδαία διάδοση των smartphones και τη σταθερή ροή νέων υπηρεσιών που παρέχουν τέτοιες συσκευές, οι χρήστες θα απολαμβάνουν τώρα προηγμένη συνδεσιμότητα μεταξύ οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος. Η έξελιξη των συστημάτων cloud ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις καθώς αξιοποιείται η χωρητικότητα εξωτερικών servers για χρήση από συνδεδεμένες ψηφιακές συσκευές. Το δίκτυο του εκθεσιακού BMW i3 συνδέεται μέσω των κεντρικών συστημάτων της BMW με αντίστοιχο cloud, επιτρέποντας την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ οχήματος και συνδεδεμένων συσκευών. Εξάλλου, το HERE Companion App μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα smartphone ή οικιακό PC για εύκολο προγραμματισμό διαδρομής. Οι προορισμοί μπορούν να εισάγονται απευθείας στο αυτοκίνητο, όπου είναι διαθέσιμοι για χρήση από το σύστημα πλοήγησης. Ομοίως, τα δεδομένα διευθύνσεων για ένα σημείο ενδιαφέροντος μπορούν να μεταφέρονται από ένα smartphone στο BMW i3 εξίσου απλά.

Η ερευνητική εφαρμογή που εκτίθεται στη CES χρησιμοποιεί επίσης το cloud για ασύρματη ενημέρωση δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι οι χάρτες πλοήγησης της Nokia Here για το BMW i3 μπορούν να ενημερώνονται χωρίς ανάγκη εξωτερικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων. Σαν αποτέλεσμα, το όχημα έχει πάντα αυτόματη πρόσβαση στα πιο ενημερωμένα δεδομένα χαρτών, τα οποία χρησιμοποιούνται για ευφυή πλοήγηση ή άλλες αποστολές.

 

Η επιλογή HERE ενσωματωμένη στο σύστημα πλοήγησης.
Η επιλογή HERE εμφανίζεται στο μενού πολυμέσων του BMW i3, όπου οι χρήστες κλικάρουν για να μοιράζονται τις διευθύνσεις προορισμού. Για παράδειγμα, προορισμοί που έχουν αποθηκευτεί στο σύστημα πλοήγησης σαν ‘αγαπημένα’ μπορούν να αποστέλλονται με μορφή κειμένου ή email σε επαγγελματικές επαφές όπως και ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης για ένα ταξίδι σε συγγενείς ή φίλους. Αυτές οι λειτουργίες είναι ενδεικτικές της βελτιωμένης ποιότητας πληροφοριών που προσφέρουν τα συνδεδεμένα οχήματα.

 

Η απεικόνιση χαρτών παρέχει μία πιο ρεαλιστική εμπειρία στους χρήστες.
Η απεικόνιση χαρτών πλοήγησης στην Οθόνη Ελέγχου του BMW i3 αγγίζει νέα επίπεδα ποιότητας. Συγκεκριμένα, προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στη λεπτομέρεια, τρισδιάστατη απόδοση και μία πολύ ρεαλιστική απεικόνιση της προγραμματισμένης διαδρομής. Κτίρια που ενδεχομένως εμποδίζουν την εικόνα της διαδρομής προβάλλονται σε ημιδιαφανή μορφή. Εξακολουθούν να φαίνονται στην ολότητά τους αλλά δεν υπονομεύουν την παρουσίαση της διαδρομής, που παραμένει ορατή πίσω τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξεχωρίσουν χαρακτηριστικά όπως διασταυρώσεις με ρεαλιστικές λεπτομέρειες ώστε να προετοιμάζονται έγκαιρα για περίπλοκους οδηγικούς ελιγμούς.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση