Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

“PART OF” - Οι πολιτιστικές δράσεις του BMW Group σε ένα Λεύκωμα.

Πάνω από εκατό συνεργασίες σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε 100 σελίδες, η πολυτελής έκδοση “PART OF” απαθανατίζει τις διεθνείς πολιτιστικές συνεργασίες του BMW Group. Σύντομες περιγραφές και δηλώσεις στελεχών πλαισιωμένες από εντυπωσιακές εικόνες, προσφέρουν μία ενδιαφέρουσα γεύση από διάφορες συνεργασίες, εκδηλώσεις και απονομές βραβείων από το χώρο της σύγχρονης τέχνης, της κλασικής και τζαζ μουσικής, της αρχιτεκτονικής και της σχεδίασης.

Εταιρικά
·
Πολιτισμικά θέματα
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~91,09 KB)
  
Photos(9x, ~34,92 MB)

Μόναχο. Μέσα σε 100 σελίδες, η πολυτελής έκδοση “PART OF” απαθανατίζει τις διεθνείς πολιτιστικές συνεργασίες του BMW Group. Σύντομες περιγραφές και δηλώσεις στελεχών πλαισιωμένες από εντυπωσιακές εικόνες, προσφέρουν μία ενδιαφέρουσα γεύση από διάφορες συνεργασίες, εκδηλώσεις και απονομές βραβείων από το χώρο της σύγχρονης τέχνης, της κλασικής και τζαζ μουσικής, της αρχιτεκτονικής και της σχεδίασης.

 

Επί 40 και πλέον χρόνια, οι πολιτιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων του BMW Group. Εκατό παγκόσμιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν καθαρά τη δέσμευσή του στην κοινωνική εταιρική ευθύνη στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Το λεύκωμα παρουσιάζει τις μακροχρόνιες και βιώσιμες συνεργασίες μέσα από τις οποίες όλοι οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν την απόλυτη δημιουργική ελευθερία.

 

Ο Maximilian Schöberl, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Εταιρικών & Κυβερνητικών Υποθέσεων, δήλωσε: «Η Διεθνής πολιτιστική δέσμευση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας για πάνω από 40 χρόνια. Οι συνεργασίες μας προάγουν τον διαπολιτιστικό διάλογο και δημιουργούν πλατφόρμες για διεπιστημονική ανταλλαγή γνώσεων. Η πολιτιστική δέσμευση είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με το BMW Group».

 

Η δημιουργική εταιρία Stofer und Hartjen από το Μόναχο, ανέλαβε το σχεδιασμό του λευκώματος που εκδίδεται στη Γερμανική και την Αγγλική γλώσσα. Λόγω της χρήσης ανακυκλωμένου χαρτιού και άλλων υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, η έκδοση τιμήθηκε με τα πιστοποιητικά “NatureOffice” και “Blauer Engel”.

 

Για την online έκδοση σε Γερμανικά και Αγγλικά, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες:

www.bmwgroup.com/kultur/ueberblick

www.bmwgroup.com/culture/overview

 

 

Πολιτιστική Δέσμευση BMW

Επί 40 και πλέον χρόνια, το BMW Group έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 100 πολιτιστικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία επικεντρώνεται κυρίως  σε δράσεις με θέμα τη σύγχρονη και μοντέρνα τέχνη, τη τζαζ και κλασική μουσική καθώς και την αρχιτεκτονική και το design.

 

Το 1972, ο Gerhard Richter δημιούργησε τρεις πίνακες ζωγραφικής μεγάλης κλίμακας για το φουαγιέ των κεντρικών γραφείων του BMW στο Μόναχο. Από τότε, καλλιτέχνες όπως οι Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Olafur Eliasson, Jeff Koons, Zubin Metha, Daniel Barenboim και Anna Netrebko έχουν συνεργαστεί με την BMW. Επιπλέον, η εταιρία έχει αναθέσει σε διάσημους αρχιτέκτονες όπως οι Karl Schwanzer, Zaha Hadid, και Coop Himmelb(l)au, το σχεδιασμό σημαντικών εταιρικών κτιρίων και εργοστασίων. Το 2011, το BMW Guggenheim Lab, μία παγκόσμια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Solomon R. Guggenheim, του Μουσείου Guggenheim και του BMW Group γιόρτασε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη. Το BMW Group υποστηρίζει την απόλυτη δημιουργική ελευθερία σε όλες τις πολιτιστικές δραστηριότητες όπου εμπλέκεται, θεωρώντας την απαραίτητη για πρωτοποριακά καλλιτεχνικά έργα και σημαντικές καινοτομίες σε μία επιτυχημένη επιχείρηση.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.bmwgroup.com/culture

www.bmwgroup.com/culture/overview 

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 123,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση