Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Αξεσουάρ BMW M Performance για τη BMW Σειρά 2 Cabrio.

Στη BMW το γράμμα M αντιπροσωπεύει ένα ακαταμάχητο μίγμα υψηλών επιδόσεων και σπορ γοητείας. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW M Performance που προορίζονται για τη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio, δημιουργείται ένα πάντρεμα στυλιστικών και τεχνικών στοιχείων που ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη στην απόλαυση της σπορ οδήγησης.

F23
·
BMW
·
Σειρά 2
·
Cabrio
·
Optional Extras, Accessories
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~182,69 KB)
  
Photos(10x, ~31,95 MB)

Μόναχο. Στη BMW το γράμμα M αντιπροσωπεύει ένα ακαταμάχητο μίγμα υψηλών επιδόσεων και σπορ γοητείας. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW M Performance που προορίζονται για τη νέα BMW Σειρά 2 Cabrio, δημιουργείται ένα πάντρεμα στυλιστικών και τεχνικών στοιχείων που ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη στην απόλαυση της σπορ οδήγησης.

 

Το απόλυτο δυναμικό στυλ.
Πλαϊνές ποδιές και διακοσμητικά ένθετα με λογότυπο M Performance αυξάνουν τη σπορ γοητεία της BMW Σειράς 2 Cabrio όπως και ο πίσω διαχύτης. Επίσης εναρμονίζονται άριστα με την αποκλειστική εμπρός μάσκα με το μαύρο διακοσμητικό πλαίσιο και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από carbon. Διακοσμητικές λωρίδες BMW M Performance που εκτείνονται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου κάτω από την χαρακτηριστική πτυχή προσδίδουν μία νότα φρεσκάδας, ενώ ελκυστικές ζάντες αλουμινίου BMW M Performance 19-ιντσών σε στυλ 405 M και 624 M υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα. Οι 624 M παραγγέλνονται είτε με διχρωμία (matt black / milled) ή σε μία γυαλιστερή εκδοχή. Σιλανσιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με χρωμιωμένα διακοσμητικά απόληξης εξαγωγής και χαραγμένο λογότυπο Μ ξεχωρίζουν το αυτοκίνητο από το πλήθος. Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν διακοσμητικά απόληξης εξαγωγής από carbon.

 

Ανθρακόνημα υψηλής ποιότητας για πιο σπορ εσωτερικό.
Η γκάμα Αξεσουάρ BMW M Performance προσφέρει μία σειρά ταιριαστών προϊόντων κατασκευασμένων από ανθρακόνημα υψηλής ποιότητας (μερικά σε συνδυασμό με Alcantara) για το εσωτερικό της BMW Σειράς 2 Cabrio. Μεταξύ αυτών είναι: διακοσμητικό επιλογέα ταχυτήτων – σε μηχανικές εκδόσεις – κάλυμμα επιλογέα από Alcantara, και λαβή χειρόφρενου ομοίως με κάλυμμα από Alcantara. Το ένθετο της κεντρικής κονσόλας, το κεντρικό υποβραχιόνιο και οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού τοποθετούνται και εκ των υστέρων σαν αξεσουάρ ανθρακονήματος. Τιμόνια από Alcantara με διακοσμητικό σε ανθρακόνημα - με ή χωρίς ενσωματωμένη οθόνη Race Display - εντυπωσιάζουν με τη λαβή τους και αποπνέουν μια σπορ αίσθηση.

Τα πρακτικά πατάκια BMW M Performance με λογότυπο M Performance, τα ελκυστικά καλύμματα πεντάλ BMW M Performance και το υποπόδιο από ανοξείδωτο ατσάλι αναδεικνύουν το σπορ ταμπεραμέντο της BMW Σειράς 2 Cabrio. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η κλειδοθήκη BMW M Performance, από προηγμένο συνδυασμό υλικών Alcantara/ανθρακόνημα και μπλε εξαγωνικής κεφαλής βίδα. Μαρσπιέ από ανοξείδωτο ατσάλι με φωτιζόμενα λογότυπα M Performance (LED) χαρίζουν μία πιο σπορ αίσθηση μπαίνοντας στο αυτοκίνητο.

 

Απογειώστε τις επιδόσεις με το BMW M Performance Power Kit .
Το BMW M Performance Power Kit της BMW 220d Cabrio (κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,7–4,4 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 124–116 g/km)* αυξάνει την ισχύ του κινητήρα κατά 11 kW/14 hp – από 140 kW/190 hp σε 151 kW/204 hp – και μειώνει το χρόνο επιτάχυνσης 0 – 100 km/h κατά 0,3 δεύτερα. Για το σκοπό αυτό, η μονάδα ελέγχου κινητήρα (συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης δεδομένων του κινητήρα) και τα άλλα εξαρτήματα, όπως το μεγαλύτερο intercooler, συνεργάζονται για μέγιστες επιδόσεις. Ωστόσο, παρά την υψηλότερη ισχύ, δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση της κατανάλωσης στον κύκλο δοκιμών ECE. Κάτι επίσης ενδιαφέρον για τους θιασώτες της σπορ οδήγησης είναι το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης BMW M Performance, που μειώνει την ολίσθηση στους κινητήριους τροχούς όταν ο ένας χάσει την πρόσφυσή του. Έτσι βελτιώνεται η πρόσφυση και η ακρίβεια οδικής συμπεριφοράς στο όριο. Τα ελαφρά, σπορ δισκόφρενα BMW M Performance βελτιστοποιούν την επιβράδυνση (ακόμα και στη βροχή) λόγω ειδικής σχεδίασης και μειώνουν τη μη αναρτώμενη μάζα λόγω μικρότερου βάρους. Επίσης τονίζουν το σπορ προφίλ του αυτοκινήτου, κυρίως σε συνδυασμό με ζάντες ‘ανοιχτής’ σχεδίασης.

 

Γνήσια Αξεσουάρ BMW αυξάνουν την αξία του αυτοκινήτου.
Αντίθετα με πολλά προϊόντα τρίτων προμηθευτών, τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW εναρμονίζονται άριστα με τις προδιαγραφές του κάθε μοντέλου και είναι τα πιο κατάληλλα. Επιπλέον, η εγγύηση του αυτοκινήτου παραμένει ανεπηρέαστη. Αυτό σημαίνει ότι τα Γνήσια και υψηλής ποιότητας Αξεσουάρ BMW προάγουν όχι μόνο την οδηγική απόλαυση αλλά και την αξία του οχήματος.

 

* Οι τιμές κατανάλωσης υπολογίστηκαν με βάση τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, και εξαρτώνται από τον τύπο των ελαστικών.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2013, το BMW Group πούλησε 1.963 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 115,215 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση