Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η νέα BMW Σειρά 1.

Εκτενής σχεδιαστική ανανέωση, ένα σοφιστικέ, premium εσωτερικό και πλούσια αποθέματα ισχύος χαρακτηρίζουν την ακόμα πιο εκφραστική, σπορ και απίστευτα αποδοτική νέα BMW Σειρά 1 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.0 – 3.4 lit/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 188 – 89 g/km).

BMW
·
Σειρά 1
·
Τεχνικά στοιχεία, προδιαγραφές
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~1,75 MB)
  
Photos(107x, ~420,16 MB)
  
Videos(1x, ~250,64 MB)

Εκτενής σχεδιαστική ανανέωση, ένα σοφιστικέ, premium εσωτερικό και πλούσια αποθέματα ισχύος χαρακτηρίζουν την ακόμα πιο εκφραστική, σπορ και απίστευτα αποδοτική νέα BMW Σειρά 1 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8.0 – 3.4 lit/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 188 – 89 g/km). Σχεδόν δύο εκατομμύρια μονάδες της BMW Σειράς 1 έχουν πουληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία δέκα χρόνια και η νέα έκδοση προτίθεται να γίνει νέο πρότυπο οδηγικής απόλαυσης στην premium μικρή κατηγορία. Τα νέα 3θυρα και 5θυρα μοντέλα της BMW Σειράς 1 κυκλοφορούν με πλήρως ανανεωμένη γκάμα κινητήρων και πρόσθετα μέτρα που μειώνουν την κατανάλωση και τους ρύπους, επιτρέποντάς τους το λανσάρισμα νέων τεχνολογιών BMW EfficientDynamics.

Η οικογένεια κινητήρων της νέας BMW Σειράς 1 αυξάνεται και πληθύνεται με μονάδες βενζίνης και diesel τελευταίας γενιάς με τρεις και τέσσερις κυλίνδρους. Οι ροπάτοι και υψηλόστροφοι κινητήρες με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo συνδυάζονται με πίσω κίνηση – που παραμένει μοναδικό επιχείρημα πωλήσεων στη μικρή κατηγορία – για μία πραγματικά συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Η διευρυμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, μία αύξηση ισχύος για τον εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα της BMW M135i M Performance Automobile και προηγμένες καινοτομίες BMW ConnectedDrive αναζωογονούν τα γνώριμα χαρακτηριστικά της μάρκας.

Η εκτενής σχεδιαστική ανανέωση εσωτερικού και εξωτερικού περιλαμβάνει σχεδιαστικά στοιχεία που προβάλλουν τις σπορ επιδόσεις και τα premium χαρακτηριστικά.

Μελετημένες αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 1 τονίζουν τη σπορ φινέτσα και την υψηλή αισθητική της. Μία νέα μάσκα και μεγαλύτεροι αεραγωγοί τονίζουν τις δυναμικές δυνατότητες στο στυλ της BMW. Προβολείς με πιο επίπεδη γεωμετρία παίζουν παρόμοιο ρόλο. Συνοδεύονται από φώτα ημέρας LED στάνταρ και τώρα μπορούν να παραγγέλνονται προαιρετικά με πλήρη λειτουργικότητα LED. Τα πίσω φώτα έχουν ανασχεδιαστεί πλήρως. Έχουν τώρα το χαρακτηριστικό σχήμα “L” των μοντέλων BMW και υιοθετούν λυχνίες LED. Περνώντας στο εσωτερικό, η προηγμένη σχεδίαση της πάνω κεντρικής κονσόλας με χειριστήρια ηχησυστήματος και συστήματος ελέγχου κλιματισμού τονίζει το premium περιβάλλον της νέας BMW Σειράς 1.

 

Αυτόματο A / C , BMW Radio Professional και BMW iDrive στάνταρ, νέες εκδόσεις εξοπλισμού.
Ο στάνταρ εξοπλισμός της νέας BMW Σειράς 1 περιλαμβάνει επίσης αυτόματο A/C, αισθητήρα βροχής, BMW Radio Professional και λειτουργικό σύστημα iDrive, που συνοδεύεται από οθόνη υψηλής ανάλυσης 6,5 ιντσών ενσωματωμένη στο ταμπλό. Τα πακέτα Advantage, Sport Line, Urban Line και M Sport που διατίθενται εναλλακτικά αντί του στάνταρ μοντέλου προσφέρουν φρέσκιες δυνατότητες για στοχευμένη εξατομίκευση.

 

Νέα γενιά κινητήρων, νέα πρότυπα απόδοσης.
Μία σημαντικά ανανεωμένη γκάμα κινητήρων και η εκτενής χρήση της τεχνολογίας BMW EfficientDynamics επιτρέπουν στη νέα οικογένεια της BMW Σειράς 1 να θέσει και πάλι νέα πρότυπα στην κατηγορία, μειώνοντας περαιτέρω την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Οι πελάτες της BMW Σειράς 1 θα μπορούν να επιλέξουν τώρα από τρικύλινδρες και τετρακύλινδρες μονάδες της νέας οικογένειας κινητήρων του BMW Group. Η πιο αποδοτική της σειράς είναι η BMW 116d EfficientDynamics Edition με 85 kW/116 hp, κατανάλωση στο μικτό κύκλο 3,4 lit/100 km και εκπομπές CO2 89 g/km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.

Εναλλακτικά, αντί του στάνταρ μηχανικού κιβωτίου προσφέρεται ένα οκτατάχυτο Steptronic (στάνταρ στις BMW 125d, BMW 120d xDrive & BMW M135i xDrive). Η τελευταία έκδοση της αυτόματης μονάδας προσφέρει τώρα διαχείριση κιβωτίου με υποστήριξη δεδομένων πλοήγησης.

Μία αύξηση ισχύος 5 kW (στα 240 kW/326 hp) από τον εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα δίνει τη δυνατότητα στη νέα BMW M135i (μέση κατανάλωση καυσίμου: 8.0 lit/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 188 g/km) να ενισχύσει τη θέση της στην ελίτ των σπορ εκπροσώπων της ανταγωνιστικής κατηγορίας της BMW Σειράς 1. Όπως οι BMW 120d και BMW 118d, έτσι και η BMW M Performance Automobile μπορεί να παραγγέλνεται με ευφυές σύστημα τετρακίνησης xDrive το οποίο πέρα από την ελκτική πρόσφυση και την κατευθυντική ευστάθεια αυξάνει κα τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Η νέα BMW M135i xDrive (μέση κατανάλωση: 7,8 lit/100 km και εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 182 g/km) έχει επιτάχυνση 0 - 100 km/h σε 4,7 δευτερόλεπτα μόλις.

 

Προηγμένη τεχνολογία πλαισίου, Δείκτης Πίεσης Ελαστικών ( Tyre Pressure Indicator ) στάνταρ.
Η προηγμένη τεχνολογία πλαισίου συνδυάζεται με πίσω κίνηση και σχεδόν τέλεια (50 : 50) κατανομή βάρους εμπρός και πίσω άξονα, χαρίζοντας στη νέα BMW Σειρά 1 εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά και ευελιξία. Προσφέρονται προσαρμοζόμενη ανάρτηση, ανάρτηση M Sport, Variable Sports Steering και σύστημα πέδησης M Sport. Ένας Δείκτης Πίεσης Ελαστικών σε κάθε τροχό ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό.

 

Νέα συστήματα υποστήριξης και υπηρεσίες BMW ConnectedDrive .
Η σειρά προαιρετικών συστημάτων υποστήριξης οδηγού BMW ConnectedDrive που διατίθεται για τη BMW Σειρά 1 περιλαμβάνει επίσης Active Cruise Control system βασισμένο σε ραντάρ με λειτουργία Stop & Go. Η τελευταία γενιά Parking Assistant επιτρέπει τώρα παράλληλο παρκάρισμα σε στενούς χώρους που οριοθετούνται είτε από δύο εμπόδια ή από τη μία πλευρά, καθώς και αυτόματο κάθετο παρκάρισμα. Στοιχεία όπως το Driving Assistant που βασίζεται σε κάμερα, κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα Speed Limit Info με πληροφορίες για απαγόρευση προσπέρασης διατίθενται επίσης κατόπιν παραγγελίας.

Όλα τα μοντέλα της νέας BMW Σειράς 1 διατίθενται στάνταρ με ενσωματωμένη κάρτα SIM, που επιτρέπει τη χρήση των στάνταρ λειτουργιών Intelligent Emergency Call και BMW TeleServices, καθώς και πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες mobility. Επιπλέον των BMW Online και Real Time Traffic Information, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν Online ψυχαγωγία. Άλλες online υπηρεσίες ενσωματώνονται στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας εφαρμογές smartphone και να ελέγχονται με ασφάλεια, διαισθητικά και άνετα μέσω το συστήματος iDrive. Το νέο σύστημα πλοήγησης Professional προσφέρει αυτόματη ενημέρωση χαρτών μέσω κινητού με τη βοήθεια της ενσωματωμένης κάρτας SIM, που είναι δωρεάν για τους πελάτες τα πρώτα τρία χρόνια από την ταξινόμηση του αυτοκινήτου.

 

 Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο " Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars ", που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. ManualCO2 (PDF - 2.7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση