Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Διακρίσεις για τη BMW σε ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού “auto motor und sport”.

Η BMW Σειρά 5 διασφαλίζει μία νίκη στο θεσμό “BEST CARS 2015”. Το BMW i8 κερδίζει το “International Paul Pietsch Award”.

I01
·
I12
·
Βραβεία προϊόντων
·
BMW
·
BMW i
·
BMW i3
·
BMW i8
·
Σειρά 5
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~260,74 KB)
  
Photos(4x, ~17,22 MB)

Μόναχο. Η BMW Σειρά 5 ήρθε πρώτη στην ανώτερη μεσαία κατηγορία στο θεσμό “BEST CARS 2015” του περιοδικού “auto motor und sport” σαν επιστέγασμα των επιτευγμάτων της προηγούμενης χρονιάς. Επί πέντε συνεχόμενες χρονιές από το 2011, η Σειρά 5 ψηφίζεται το καλύτερο business car από τους αναγνώστες. Επιπλέον, το “International Paul Pietsch Award” που επιβραβεύει κυρίως τις καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις δόθηκε και πάλι στη BMW. Φέτος, την τιμητική του είχε το BMW i8, μετά την περσινή επιτυχία του BMW i3. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη.

 

Η BMW Σειρά 5 αναδεικνύεται το δημοφιλέστερο business car επί σειρά ετών.
Έχοντας συγκεντρώσει το 23,9 % του συνόλου των ψήφων, η BMW Σειρά 5 ήρθε πρώτη στην ανώτερη μεσαία κατηγορία στο διαγωνισμό “BEST CARS 2015” που διοργανώνει το περιοδικό “auto motor und sport”. Οι αναγνώστες του περιοδικού επιβεβαίωσαν την παγκόσμια επιτυχία της BMW Σειράς 5. Με πωλήσεις 373.053 μονάδων το 2014, η BMW Σειρά 5 ήταν το πιο επιτυχημένο μοντέλο στην κατηγορία του σε όλο τον κόσμο – μετά την επιτυχία του ως το δημοφιλέστερο business car στον κόσμο το 2013. Η ολοκληρωμένη γκάμα αποδοτικών και σπορ κινητήρων, η δυναμική συμπεριφορά BMW, το ευφυές σύστημα τετρακίνησης xDrive, οι καινοτόμες υπηρεσίες mobility, οι αποκλειστικές εφαρμογές BMW ConnectedDrive καθώς και τρεις διαφορετικοί τύποι αμαξώματος βοήθησαν να αναδειχτεί η BMW Σειρά 5 σε bestseller.

 

Το BMW i 8 τιμήθηκε με το “ International Paul Pietsch Award ” σαν ένα “εντελώς νέο σπορ αυτοκίνητο”.
Για μία φορά ακόμα, το “International Paul Pietsch Award” είχε αποδέκτη τη BMW. Το BMW i8 τιμήθηκε ως η πιο καινοτόμος τεχνολογική φιλοσοφία, βαδίζοντας στα χνάρια του BMW i3, περσινού νικητή. Μέλη της επιτροπής ήταν 28 αρχισυντάκτες διεθνών περιοδικών αυτοκινήτου από 21 χώρες. Με το 50 % του συνόλου των ψήφων, το BMW i8 αναδείχτηκε καθαρός νικητής. Οι λόγοι είναι οι εξής: «Το plug-in υβριδικό μοντέλο της BMW, που λανσαρίστηκε στα μέσα του 2014, ενσαρκώνει το επιτυχημένο όραμα ενός σύγχρονου και βιώσιμου σπορ αυτοκινήτου για τις επόμενες δεκαετίες. Επιπλέον, αυτό το μοντέλο με τις εντυπωσιακές πόρτες και τις τολμηρές γραμμές ανοίγει νέους ορίζοντες στους τομείς της σχεδίασης και της αεροδυναμικής. Το BMW i8 χρησιμοποιεί έναν τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα φιλοσοφίας downsizing σε συνδυασμό με ισχυρό σύστημα ηλεκτροκίνησης βασισμένο σε μπαταρία ιόντων λιθίου. Η χρήση κλωβού επιβατών από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) αποτελεί τη βάση για σχεδίαση ελαφρού βάρους. Σαν ένα σπορ αυτοκίνητο νέας γενιάς, το BMW i8 συνδυάζει με πρωτοφανή τρόπο ποικίλες προηγμένες τεχνολογίες, αποδοτική λειτουργία και δυναμική συμπεριφορά».


Η ψηφοφορία αναγνωστών για το διαγωνισμό “BEST CARS” διοργανώνεται κάθε χρόνο από το περιοδικό “auto motor und sport” και είναι από τους σημαντικότερους θεσμούς βραβείων αυτοκινήτου στη Γερμανία, ενώ χαίρει υψηλής εκτίμησης από τους κατασκευαστές. Ήταν η 39η χρονιά διεξαγωγής και ανέδειξε τα καλύτερα αυτοκίνητα για το 2015. Φέτος, υποψήφια ήταν 386 μοντέλα σε έντεκα κατηγορίες. Συνολικά, 112.471 αναγνώστες ψήφισαν μέσω ταχυδρομείου και διαδικτυακά.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 123,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση