Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Με την αγορά ενός BMW i8 οι πελάτες αποκτούν επιπλέον πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια.

Ο Εξερευνητής Bertrand Piccard μιλά με οδηγούς του BMW i8 πριν πραγματοποιήσει τον πρώτο γύρο της γης με ηλιακό αεροσκάφος.

I12
·
BMW i
·
BMW i8
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~175,34 KB)
  
Photos(3x, ~6,73 MB)

Μόναχο. Στο εργοστάσιο της BMW στη Λειψία, το BMW Group λανσάρει τώρα για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο ένα πρόγραμμα εκτεταμένου διαλόγου με πελάτες. Το BMW i Pure Impulse Experience Programme προσφέρει στους ιδιοκτήτες ενός BMW i8 αποκλειστική πρόσβαση σε ένα κόσμο οραματιστών της εποχής μας και σε εμπειρίες πολιτιστικού και ταξιδιωτικού χαρακτήρα που αντανακλούν το φουτουριστικό χαρακτήρα BMW i. Κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος εκεί όπου παράγεται το plug-in υβριδικό σπορ BMW i8, περίπου 120 παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους η παγκοσμίως κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία premium αυτοκινήτων διαμορφώνει τον κόσμο της μετακίνησης του μέλλοντος.

 

Οι ιδιοκτήτες του BMW i8 είναι οι πρωτοπόροι που εγκαινιάζουν μία νέα εποχή οδηγικής απόλαυσης με προδιαγραφές βιωσιμότητας. Plug-in υβριδική τεχνολογία BMW eDrive, κλωβός επιβατών από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP), καινοτόμες υπηρεσίες mobility και προβολείς λέιζερ – για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής – καθιερώνουν το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο του BMW Group σαν αυτοκίνητο του μέλλοντος. Όμως η μάρκα BMW i δεν συμβολίζει μόνο πρωτοποριακές φιλοσοφίες οχημάτων, αλλά σηματοδοτεί και μία εξαιρετικά προηγμένη εμπειρία μετακίνησης.

 

«Η BMW i πρωτοπορεί λανσάροντας μία νέα διάσταση διαλόγου με τους πελάτες», σχολιάζει ο Henrik Wenders, Επικεφαλής BMW i Product Management. «Διοργανώνουμε αποκλειστικές εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά ανθρώπους με οραματικές αλλά βιώσιμες φιλοσοφίες. Το BMW i8 Pure Impulse Experience Programme εκφράζει ένα σύγχρονο και υπεύθυνο lifestyle».

 

Διακεκριμένος προσκεκλημένος στην πρώτη εκδήλωση που έγινε ήταν ο 56-χρονος Ελβετός Bertrand Piccard, ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές της εποχής μας. Στη Λειψία, όπου παράγονται τα BMW i3 και i8, ο διάσημος πρωτοπόρος μίλησε με πελάτες του BMW i8 για το εγχείρημά του να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει το γύρο της γης με ηλιακό αεροσκάφος.

 

Τους προσεχείς μήνες, το BMW i Pure Impulse Experience Programme θα προσφέρει άφθονη έμπνευση για ένα υπεύθυνο και πρωτοποριακό lifestyle σύμφωνα με το πρότυπο “next premium” της μάρκας. Οι αποκλειστικές εκδηλώσεις είναι ανοιχτές σε κατόχους BMW i Pure Impulse Card με ειδικούς όρους, και περιλαμβάνουν τα Βραβεία Brit Awards στο Λονδίνο και το Coachella Music & Arts Festival, καθώς και την έκθεση Art Basel στο Χονγκ Κονγκ το Μάρτιο του 2015. Άλλες κορυφαίες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Επιπλέον, οι κάτοχοι BMW i Pure Impulse Card μπορούν να επωφεληθούν από ελκυστικές προσφορές σε πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια γκουρμέ και διάσημες γκαλερί σε όλο τον κόσμο.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110.351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση