Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group Hellas κύριος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το BMW Group Hellas συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ στον Κλασικό Αθλητισμό. Μετά την επίσημη χορηγία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, το BMW Group Hellas θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο επίσημος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Εταιρικά
·
BMW
·
BMW i
·
Σειρά 1
·
Sports
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~169,27 KB)
  
Photos(3x, ~15,56 MB)

Κηφισιά. Το BMW Group Hellas συνεχίζει να στηρίζει ενεργά το αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ στον Κλασικό Αθλητισμό. Μετά την επίσημη χορηγία του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, το BMW Group Hellas θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο επίσημος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της πόλης την περίοδο της άνοιξης στο οποία συμμετέχουν χιλιάδες δρομείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, πολίτες και παιδιά όλων των ηλικιών.

 

Προάγοντας το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια και τη συνεχή βελτίωση, που είναι οι βασικές αξίες του Κλασικού Αθλητισμού, το BMW Group Hellas θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW καλύπτωντας τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών. Το πρωτοποριακό BMW i3 που είναι το πρώτο premium ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μηδενικούς ρύπους, θα συνοδεύει για ακόμα μια φορά τους πρώτους δρομείς ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η νέα BMW Σειρά 1 που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με παγκόσμιες πωλήσεις που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα μέχρι σήμερα, η νέα BMW Σειρά 1 γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, σπορτίφ και αποδοτική έχοντας τον καλύτερο συνδυασμό επιδόσεων και κατανάλωσης στην κατηγορία της. T ο στόλο θα πλαισιώνουν και άλλα σημαντικά μοντέλα BMW .

 

Στη συνέντευξη τύπου του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας που διεξήχθη στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας στις12 Μαρτίου παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστα Παναγόπουλου και άλλων σημαντικών εκπροσώπων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas , κ. Σπύρος Φίλιππας δήλωσε ότι ο Ημιμαραθώνιος είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή για την πόλη με τεράστια συμμετοχή. Επισήμανε την ανάγκη για βιώσιμη μετακίνηση η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις.

 

Στην ομιλία του δήλωσε σχετικά: «Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ποιότητα ζωής μιας μεγάλης πόλης όπως είναι η Αθήνα και η βιώσιμη μετακίνηση συμβάλλει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση καθώς μειώνει τις εκπομπές ρύπων. Η βιώσιμη μετακίνηση δεν είναι μόνο η εξέλιξη των κινητήρων και η μείωση των εκπομπών ρύπων. Είναι επίσης η ηλεκτροκίνηση και ο έξυπνος συνδυασμός της με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η βιώσιμη μετακίνηση δεν εξαρτάται μόνο από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Εξαρτάται και από την πολιτεία με την παροχή κινήτρων και υποδομών, όπως χώροι στάθμευσης και φόρτισης. Είμαστε αισιόδοξοι ότι με τη στήριξη της πολιτείας και όλων των αρμόδιων φορέων η ηλεκτροκίνηση, σε συνδυασμό με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα υοθετηθεί ως βασικός τρόπος μετακίνησης στην Αθήνα όπως σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις».

 

Εκτός από κύριος χορηγός του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 3 Μαϊου, το BMW Group Hellas θα συμμετέχει ξανά στους αγώνες δρόμου με την ομάδα BMW Team που αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση