Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Λάμψη και Αποκλειστικότητα για το νέο ΜΙΝΙ με Chrome Line Exterior Deluxe.

Νέος ειδικός εξοπλισμός αντανακλά την αισθητική κουλτούρα της μάρκας και των φίλων της – ένα πλήρως χρωμιωμένο αμάξωμα εξελίχθηκε ειδικά για το νέο 3θυρο ΜΙΝΙ σαν φυσική συνέχεια των κλασικών σχεδιαστικών στοιχείων της μάρκας.

Ειδικά οχήματα
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~308,22 KB)
  
Photos(9x, ~15,02 MB)

Μόναχο . Έχει αναμφισβήτητα το γονίδιο της οδηγικής απόλαυσης και φαίνεται ότι τα χρωμοσώματά του ευθύνονται για την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Το νέο MINI κλέβει την παράσταση σε κάθε του εμφάνιση, αλλά ο ειδικός εξοπλισμός Chrome Line Exterior Deluxe συντελεί στην πλήρη μεταμόρφωσή του σε ακαταμάχητο αντικείμενο πόθου. Επί δεκαετίες, χρωμιωμένες επιφάνειες κοσμούσαν τα πλαίσια των προβολέων, των πίσω φώτων και της μάσκας καθώς και άλλα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία: για πρώτη φορά, το χαρακτηριστικό αυτό επεκτείνεται τώρα σε όλο το αμάξωμα. Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό: με το Chrome Line Exterior Deluxe, το MINI αντανακλά απόλυτα την αισθητική φιλοσοφία της μάρκας και των φίλων της.

 

Ο αποκλειστικός ειδικός εξοπλισμός που προορίζεται αποκλειστικά για το 3θυρο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε ομάδα επίλεκτων προσκεκλημένων την 1η Απριλίου του 2015. Για λόγους προστασίας, η MINI τονίζει ρητά στους φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ότι είναι υποχρεωτικό να φοράνε γυαλιά ηλίου και ότι απαγορεύεται η χρήση φλας λόγω φυσικής αδυναμίας ελέγχου αντανακλάσεων.

 

Ο ειδικός εξοπλισμός Chrome Line Exterior Deluxe συνεχίζει σταθερά μία σχεδιαστική φιλοσοφία η οποία λανσαρίστηκε αρχικά με το κλασικό Mini το 1959. Το χρώμιο, ενσαρκώνοντας μοναδικές οπτικές λεπτομέρειες, έχει καθιερωθεί σαν μέρος της παράδοσης ΜΙΝΙ όπως και η αίσθηση go-kart και το κεντρικό όργανο στο ταμπλό. Η σοφιστικέ λάμψη οδηγεί το βλέμμα στα σχεδιαστικά στοιχεία ταυτότητας ΜΙΝΙ που εδώ και δεκαετίας το έχουν αναδείξει σε αρχέτυπο μοντέλο της premium μικρής κατηγορίας. Από τότε που κυκλοφόρησε η τελευταία γενιά MINI, δεν αρκεί πλέον να προβάλλονται μεμονωμένα εξαρτήματα. Η MINI κατάφερε τελικά να δημιουργήσει ένα ενιαίο έργο τέχνης.

 

Ο νέος ειδικός εξοπλισμός θα επηρεάσει και τις διαδικασίες παραγωγής στο εργοστάσιο της ΜΙΝΙ στην Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο. Ο φωτισμός της αίθουσας θα χαμηλώνει αυτόματα κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης του νέου 3θυρου ΜΙΝΙ με Chrome Line Exterior Deluxe. Επιπλέον, η ταχύτητα λειτουργίας του ιμάντα μεταφοράς θα μειώνεται για να προσφέρει την ευκαιρία στους εργαζόμενους να καθρεφτίζονται στην αντανάκλαση του αμαξώματος του ΜΙΝΙ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων αυτοκινήτων περιλαμβάνονται στο ‘Εγχειρίδιο για κατανάλωση καυσίμου, εκπομπές CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος νέων επιβατών αυτοκινήτων’, που διατίθεται σε όλο το Δίκτυο Εμπόρων, από τη Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html. LeitfadenCO2 (GuidelineCO2) (PDF ‒ 2.7 MB)

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση