Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Έτοιμο το BMW Group Hellas για τον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 3 Μαΐου.

Ως κύριος χορηγός για δεύτερη συνεχή χρονιά παραχωρεί στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για τις ανάγκες των διοργανωτών. Προάγει την άσκηση, την υγεία, και την καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω της BMW Team.

I01
·
Εταιρικά
·
Sports
·
BMW
·
Σειρά 1
·
BMW i
·
BMW i3
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~149,8 KB)
  
Photos(4x, ~19,92 MB)

Κηφισιά. Ο 4ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που διεξάγεται την Κυριακή 3 Μαΐου, είναι το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Άνοιξης. Στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο ΣΕΓΑΣ και ο Οργανισμός Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, οι εκπρόσωποι των σωματείων, του Δήμου, της Περιφέρειας και οι κύριοι χορηγοί παρουσίασαν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Για δεύτερη συνεχή χρονιά ως κύριος χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, το BMW Group Hellas συνεχίζει να προάγει το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια και τη συνεχή βελτίωση, που είναι οι βασικές αξίες του Κλασικού Αθλητισμού. Παραχωρώντας στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW, η εταιρία θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν το BMW i3, το πρώτο premium πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW με μηδενικούς ρύπους και η ανανεωμένη νέα BMW Σειρά 1 που λανσαρίστηκε πρόσφατα στην Ελλάδα.

 

Ισχυρό παρόν θα δώσει ξανά στους αγώνες δρόμου και η BMW Team. Η ομάδα αριθμεί 140 μέλη, αποτελείται από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας και προπονείται εβδομαδιαίως υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της κυρίας Μαρίας Πολύζου, Προπονήτρια, Πρωταθλήτρια και Πρέσβειρα Μαραθωνίου δρόμου.

 

Στην ομιλία της και για την επιτυχημένη συνεργασία του BMW Group Hellas με το ΣΕΓΑΣ, η Marketing Manager της μάρκας BMW κυρία Νοέλ Σακελλαροπούλου δήλωσε:

 

«Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε πέρσι με στόχο να εξερευνήσουμε ένα κίνημα που στην Ελλάδα φαίνεται ότι έχει βρει πρόσφορο έδαφος και φανατικούς οπαδούς και με το οποίο το BMW Group βρίσκει ταύτιση ως προς τις αρχές και αξίες του. Το δρομικό κίνημα ή πολύ απλά, το να τρέχεις με στόχο να τερματίσεις και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει για τον εαυτό σου απαιτεί αντοχή, προσήλωση, επιμονή και συνεχή βελτίωση. Ακόμα σημαντικότερο, βασίζεται στη δυνατότητα να πετυχαίνεις τις καλύτερες επιδόσεις, εξοικονομώντας όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια. Σε παρόμοια αρχή έχει βασιστεί η στρατηγική Efficient Dynamics του BMW Group η οποία στοχεύει στην έξυπνη διαχείριση ενέργειας μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και αυξάνοντας τις δυναμικές επιδόσεις». Συνέχισε προσθέτοντας: «Μέσα από την BMW Team, θέλουμε να προάγουμε την άσκηση, την υγεία και την καλύτερη ποιότητα ζωής όχι μόνο στο δικό μας εργασιακό χώρο αλλά και γύρω μας. Κάτι που εκφράζεται απόλυτα με το motto της BMW, για το Μαραθώνιο, Get inspired. Get running».

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση