Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Πρωταθλητές στην Αξία Μεταπώλησης : Πέντε Τίτλοι για το ΜΙΝΙ στη Λίστα “Resale Value Giants” 2015

Τελευταία έρευνα για τα μοντέλα με την καλύτερη αξία μεταπώλησης στη Γερμανική αγορά αυτοκινήτου ανέδειξε σε νικητές κατηγορίας το νέο 3θυρο MINI One, το MINI Cooper S Paceman, το MINI Cooper Coupé, και το MINI One Cabrio δύο φορές.

F56
·
R57
·
R61
·
R58
·
MINI
·
MINI Cabrio
·
MINI Paceman
·
MINI Coupé
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~302,29 KB)
  
Photos(4x, ~20,91 MB)

Μόναχο. Θαυμάσιες προοπτικές για μακροχρόνια οδηγική απόλαυση MINI: τα μοντέλα της Βρετανικής premium μάρκας καταλαμβάνουν την πρώτη θέση όχι μόνο σε μία αλλά σε αρκετές κατηγορίες της τελευταίας λίστας για το 2015 “Resale Value Giants” που δημοσιεύτηκε από το “Focus Online”. Ο τίτλος που τιμά τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη διαχρονική αξία στη Γερμανική αγορά αυτοκινήτου δόθηκε στο MINI πέντε φορές. Αυτή η επιτυχία επιβεβαιώνει και πάλι ότι τα τελευταία μοντέλα MINI δεν παύουν να εντυπωσιάζουν με την υψηλή τεχνολογία τους, το αμίμητο στυλ και την premium ποιότητα, με αποτέλεσμα να είναι περιζήτητα και στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο 3θυρο MINI One, το MINI Cooper S Paceman, το MINI One Cabrio, και το MINI Cooper Coupé κατάφεραν να υπερασπίσουν τον τίτλο τους από την περσινή κατάταξη των Resale Value Giants.

 

Η κατάταξη “Resale Value Giant” δημοσιεύεται από το ινστιτούτο έρευνας αγοράς Bähr & Fess Forecasts αφού αξιολογηθεί η προβλεπόμενη αξία μεταπώλησης των σημερινών νέων οχημάτων μετά από τέσσερα χρόνια. Στη λίστα αναφέρεται η αξία μεταπώλησης σαν ποσοστό και η απόσβεση σε απόλυτες τιμές. Οι ειδικοί της αγοράς του αυτοκινήτου που συμμετέχουν στις προβλέψεις λαμβάνουν υπόψη όχι μόνο τα χαρακτηριστικά του μοντέλου αλλά και το κύρος της μάρκας, τις επιδόσεις σε συγκριτικές δοκιμές, τη θέση του ανταγωνισμού στην κατηγορία, και τις γενικές, οικονομικές εξελίξεις.Η MINI εκπροσωπείται στο φετινό “Resale Value Giants” σε τέσσερις κατηγορίες οχημάτων. Στη μικρή κατηγορία, το νέο 3θυρο MINI One 3 αναδείχτηκε πρώτο με προβλεπόμενη αξία μεταπώλησης 60,5%. Το MINI Cooper S Paceman συγκέντρωσε 57,0% και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία μίνι SUV. Διπλή νίκη γιόρτασε το MINI One Cabrio, που πέτυχε και το καλύτερο ποσοστό (57,5%) και τη χαμηλότερη απόλυτη απαξίωση στην κατηγορία cabrio. Μη θέλοντας να υστερήσει, το MINI Cooper Coupé πέτυχε τη χαμηλότερη απαξίωση σε ευρώ και cents. Αυτό το γνήσιο, σπορ δίθυρο μοντέλο κέρδισε και πάλι τον τίτλο του “Resale Value Giant” στην κατηγορία Coupé “Resale Value Giant”.

 

Εδώ και αρκετά χρόνια, ανεξάρτητες έρευνες αγοράς με θέμα τη διατήρηση της αξίας των αυτοκινήτων κατατάσσουν στα τελευταία μοντέλα MINI σε κορυφαίες βαθμολογικές θέσεις. Οι νίκες της τελευταίας γενιάς MINI δείχνουν ότι τα μοντέλα της Βρετανικής μάρκας θα απολαμβάνουν υψηλή ζήτηση στην αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μελλοντικά. Για δεύτερη συνεχή φορά, το νέο 3θυρο MINI One τιμήθηκε με τον τίτλο “Resale Value Giant” στην κατηγορία. Η πρόβλεψη σταθερότητας για το νέο 5θυρο MINI Cooper αποδείχθηκε επίσης άκρως ενθαρρυντική. Η κατάταξη Value Masters” 2015 που δημοσιεύεται από κοινού στις αρχές της χρονιάς από το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου “Auto Bild” και τους αναλυτές αγοράς της Schwacke, ανέδειξε αυτό το μοντέλο γενικό νικητή όλων των κατηγοριών.

 

Οι αναλύσεις αποτελούν μία σημαντική πηγή πληροφοριών για υποψήφιους αγοραστές νέων αυτοκινήτων που αναζητούν μοντέλα με τη μικρότερη δυνατή διαφορά μεταξύ τιμής απόκτησης και αξίας μεταπώλησης. Πέρα από την απόδοση και την αξιοπιστία, η διατήρηση της αξίας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο για μία συμφέρουσα αγορά. Τα μοντέλα MINI πέτυχαν υψηλά σκορ σε όλες τις κατηγορίες, αποδεικνύοντας την αξία τους σαν επενδύσεις πέρα από την οδηγική απόλαυση και το μοναδικό στυλ που προσφέρουν.


Περισσότερες πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO 2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων περιλαμβάνονται στο ‘Εγχειρίδιο για κατανάλωση καυσίμου, εκπομπές CO 2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος νέων αυτοκινήτων, που διατίθεται σε όλο το Δίκτυο Εμπόρων, από τη Deutsche Automobil Treuhand GmbH ( DAT ), Hellmuth - Hirth - Str . 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στο http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html. LeitfadenCO2 (GuidelineCO2) (PDF ‒ 2.7 MB)

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση