Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ορόσημο Παραγωγής: 10 εκατομμύρια sedan της BMW Σειράς 3.

Την παραγωγή των 10 εκατομμυρίων μοντέλων sedan γιόρτασε η BMW Σειρά 3 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο. Το επετειακό αυτοκίνητο είναι το τελευταίο ορόσημο στην 40χρονη ιστορία επιτυχίας της Σειράς 3. Μέχρι τώρα, το BMW Group έχει κατασκευάσει πάνω από 14 εκατομμύρια αυτοκίνητα αυτής της σειράς, από τα οποία πάνω από τα μισά είναι Sedan. Η παραγωγή τη νέας BMW Σειράς 3 Sedan ξεκίνησε φέτος τον Ιούλιο.

F30 LCI
·
Τεχνολογία
·
Technology, Research & Development
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
BMW
·
Brands
·
Σειρά 3
·
Sedan
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,73 KB)
  
Photos(1x, ~5,19 MB)

Μόναχο. Την παραγωγή των 10 εκατομμυρίων μοντέλων sedan γιόρτασε η BMW Σειρά 3 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο. Το επετειακό αυτοκίνητο είναι το τελευταίο ορόσημο στην 40χρονη ιστορία επιτυχίας της Σειράς 3. Μέχρι τώρα, το BMW Group έχει κατασκευάσει πάνω από 14 εκατομμύρια αυτοκίνητα αυτής της σειράς, από τα οποία πάνω από τα μισά είναι Sedan. Η παραγωγή τη νέας BMW Σειράς 3 Sedan ξεκίνησε φέτος τον Ιούλιο. Το αυτοκίνητο που σηματοδοτεί το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων είναι μία BMW 320d σε απόχρωση Imperial Blue.

 

Ο Hermann Bohrer, Διευθυντής Εργοστασίου στις εγκαταστάσεις του BMW Group στο Μόναχο, σχολίασε: «Αυτή η ιστορία επιτυχίας της BMW Σειράς 3 ξεκίνησε εδώ στο Εργοστάσιο του Μονάχου και τώρα γράφεται μία πολύ ξεχωριστή στιγμή της ιστορίας της πάλι εδώ. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατασκευάστηκε στο εργοστάσιό μας είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και με κάνει πραγματικά πολύ περήφανο για την ομάδα μου».

 

Το εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο είναι το μόνο που έχει φιλοξενήσει την παραγωγή και των έξι γενιών της τριάρας και γι’ αυτό ηγείται όλων των υπολοίπων παραγωγικών εγκαταστάσεων όπου κατασκευάζεται η Σειρά 3. Για να καλύπτει τις πολλαπλές απαιτήσεις των διαφόρων γενιών, το εργοστάσιο έπρεπε να επιλύει τις νέες προκλήσεις που ορθώνονταν κάθε φορά. Ο συνεχής εκσυγχρονισμός και βελτίωση των συστημάτων παραγωγής σημαίνει ότι οι σημερινοί πελάτες έχουν στη διάθεσή τους πλήθος εκδόσεων μοντέλων και εξοπλισμού για να επιλέξουν και μπορούν να διαμορφώνουν τα αυτοκίνητά τους σχεδόν αποκλειστικά σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

 

Το Εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο παράγει αυτή τη στιγμή 1.000 αυτοκίνητα την ημέρα, τα μισά από τα οποία είναι BMW Σειράς 3. Προκειμένου να ανταποκριθεί την ισχυρή ζήτηση, το μοντέλο κατασκευάζεται επίσης στα εργοστάσια των Regensburg (Γερμανία), Rosslyn (Ν. Αφρική) και Tiexi (Κίνα).

 

Μία επιτυχημένη ιστορία ξεκινά.

Το 1970, οι υπεύθυνοι εξέλιξης του BMW Group ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε μία νέα σειρά μοντέλου που αργότερα έμελλε να γίνει η πιο επιτυχημένη της μάρκας BMW. Μέχρι σήμερα, κάθε νέα γενιά της BMW Σειράς 3 ικανοποιεί με συνέπεια τις ίδιες απαιτήσεις συνδυάζοντας καθημερινή ευελιξία με σύγχρονη σχεδίαση και σπορ οδηγική εμπειρία. Μετά από πέντε χρόνια εξέλιξης, η παραγωγή του διεθνούς bestseller ξεκίνησε τελικά τον Ιούνιο του 1975. Λίγα χρόνια αργότερα, οι πρώτες εκδόσεις προστέθηκαν στη γκάμα. Με κάθε νέα γενιά, η BMW Σειρά 3 άνοιγε νέους δρόμους και καθιερωνόταν ως πρωτοπόρος στην κατηγορία της.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 123,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2013 ήταν 7.91 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 76.06 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2013, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 110,351 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση