Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Αγγλίας λανσάρει μία μοναδική online πλατφόρμα πωλήσεων.

Αγορά αυτοκινήτου σε λιγότερο από 10 λεπτά, 24/7. Διατίθεται ολόκληρη η προϊοντική γκάμα BMW. Όλη η διαδικασία online - από τις προδιαγραφές του μοντέλου μέχρι τον τρόπο πληρωμής. Οι έμποροι διατηρούν τον έλεγχο της νέας online υπηρεσίας. Προσωπική συμβουλευτική διαδικασία μέσω διαδικτύου, email και τηλεφώνου.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Sales Worldwide
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~95,76 KB)
  
Photos(2x, ~11,89 MB)
  
Videos(1x, ~163,26 MB)

Φάρνμπορο/Μόναχο. Η BMW Αγγλίας έχει λανσάρει μία μοναδική ολοκληρωμένη online υπηρεσία, όπου οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν, να χρηματοδοτούν και να αγοράζουν το αυτοκίνητό τους online. Με λίγα κλικ, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες BMW μπορούν να δημιουργούν το αυτοκίνητο των ονείρων τους, να κανονίζουν ένα test drive αν είναι απαραίτητο, να επιλέγουν πρόγραμμα χρηματοδότησης, μέθοδο πληρωμής, και να λαμβάνουν μια εκτίμηση για την αξία του μεταχειρισμένου τους αυτοκινήτου πριν την οριστικοποίηση της ημερομηνίας παράδοσης – όλα online, κάθε μέρα και όλο το 24ωρο.

 

Ο Dr. Ian Robertson, μέλος Δ.Σ. της BMW AG υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ BMW και των Καναλιών Πωλήσεων του BMW Group, δήλωσε: «Είμαστε η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που προσφέρει δυνατότητα ψηφιακών πωλήσεων για όλη την προϊοντική γκάμα και ολοκληρωμένη διαδικασία αγοράς ή leasing online. Τώρα, οι Βρετανοί πελάτες μπορούν να κάνουν τα πάντα από το σπίτι. Η ενσωμάτωση του BMW Genius μέσω live chat και της υπηρεσίας μηνυμάτων Εμπόρου, όπου ο πελάτης απολαμβάνει εξατομικευμένη υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο, κάνει το σύστημα μοναδικό και νέο σημείο αναφοράς στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας».

 

Σκοπός του BMW Retail Online είναι να προσφέρει στους εμπόρους περισσότερα κανάλια και ευκαιρίες επικοινωνίας με υποψήφιους πελάτες και να προσαρμόζεται με επιτυχία στις αλλαγές των αγοραστικών τάσεων και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Αν και η διαδικασία αγοράς μπορεί να γίνεται αποκλειστικά online, ο έμπορος παραμένει στην καρδιά της διαδικασίας και ελέγχει την πώληση. Επιπλέον, πολλοί πελάτες εκτιμούν την ύπαρξη προσωπικής, ανθρώπινης καθοδήγησης σε αρκετά στάδια της διαδικασίας. Δυνατότητες συνομιλίας πολλαπλών καναλιών (webchat, τηλέφωνο ή email) διαμορφώνουν την εκθεσιακή εμπειρία BMW Genius και προσφέρονται από 8 π.μ. έως 10 μ.μ.

 

Πριν επεκταθεί σε εθνικό επίπεδο, το BMW Retail Online δοκιμάστηκε με εννέα Βρετανούς εμπόρους στην Αγγλία και αποδείχτηκε τόσο επιτυχημένο, ώστε το 95% των Βρετανών Εμπόρων BMW αποφάσισε να προσφέρει αυτή την υπηρεσία στους πελάτες τους. Διατίθεται στο www.bmw.co.uk.

 

Ο Nigel Hurley, Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Sytner Group BMW, του οποίου η μονάδα λιανικής συμμετείχε στη δοκιμή, δήλωσε: «Αυτή είναι εξαιρετική είδηση για τους εμπόρους. Εντάσσεται στην όλο και πιο πελατοκεντρική πολιτική μας και κάνει τη ζωή ευκολότερη για τον πελάτη. Το βλέπουμε να γίνεται όλο και πιο σημαντικό κανάλι στο μέλλον».

 

Το online ταξίδι ξεκινά με το προαιρετικό εργαλείο “Find your BMW”, όπου τέσσερις απλές ερωτήσεις βοηθάνε τους πελάτες να βρίσκουν το ιδανικό τους μοντέλο. Αυτό οδηγεί στη διαμόρφωση του οχήματος (configurator) στο bmw.co.uk, προσφέροντας στους πελάτες έναν ολοκληρωμένο αλλά απλό τρόπο για να συνθέσουν το όχημα της αρεσκείας τους. Με ένα κλικ στην επιλογή “Buy your BMW” ο πελάτης επιλέγει έναν έμπορο, έχει δυνατότητα επιλογής ενός υπάρχοντος οχήματος με ταχύτερη ημερομηνία παράδοσης, πριν αποφασίσει για την επιθυμητή μέθοδο χρηματοδότησης. Ο πελάτης, μπορεί στη συνέχεια να οριστικοποιήσει την αγορά με τον έμπορο της επιλογής του στο Retailer Online showroom.

 

Η ανακοίνωση αυτή συμπίπτει με τις γενικές αγοραστικές τάσεις για όλα τα είδη αγαθών που διακινούνται όλο το περισσότερο μέσω web. Το online παγκόσμιο εμπόριο αναμένεται να φτάσει τα 2,5 τρισ. δολάρια μέχρι το 2020. Αυτή η τάση αντανακλάται στη βιομηχανία αυτοκινήτου, με το 97% των αγοραστών να διερευνά την αγορά του αυτοκινήτου του online και τους πελάτες να επισκέπτονται τώρα το κατάστημα ενός εμπόρου κατά μέσο όρο μόλις 1,4 φορές πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Το 1998, ο μέσος αριθμός επισκέψεων ανά αγορά ήταν τέσσερις. Έρευνας της βιομηχανίας αποκαλύπτει επίσης ότι σχεδόν οι μισοί από όλους τους αγοραστές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο αγοράς online.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση