Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016 μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Από 20 – 22 Μαΐου 2016, το BMW Group Classic και το πολυτελές ξενοδοχείο Villa d’Este διοργανώνουν τον πιο αποκλειστικό και παραδοσιακό διαγωνισμό ομορφιάς για ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες +++ Το μότο για το 2016 είναι “Back to the future – the journey continues” +++ Οι πρώτες κατηγορίες του διαγωνισμού έχουν ήδη αποφασιστεί από την Κριτική Επιτροπή +++

Κληρονομιά
·
Vintage & Heritage Events
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~222,8 KB)
  
Photos(4x, ~33,43 MB)

Μόναχο/ Cernobbio . Στα τέλη Μαΐου κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον της διεθνούς αυτοκινητιστικής κοινότητας επικεντρώνεται στα ιστορικά αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες διαφόρων εποχών που παρατάσσονται στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este στο Cernobbio στις όχθες της Λίμνης Κόμο. Η τριήμερη εκδήλωση, που διοργανώνουν το BMW Group Classic και το πολυτελές ξενοδοχείο Villa d’Este, κατέχει ξεχωριστό κύρος στα καλλιστεία κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών λόγω της ιδιαίτερης φινέτσας που αποπνέει, της απαράμιλλης ατμόσφαιρας που δημιουργείται και της ελίτ των συμμετοχών που συγκεντρώνει. Παράλληλα, η παρουσίαση σχεδιαστικών μελετών και πρωτοτύπων μοντέλων δίνει μία γεύση από το μέλλον της αυτοκίνησης. Με γνώμονα αυτό, το φετινό μότο της Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016 είναι «Back to the future – the journey continues».

 

Μία Κριτική Επιτροπή Ειδικών από όλο τον κόσμο εξετάζει διεξοδικά κάθε αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα που ευελπιστεί σε μία συμμετοχή στο διαγωνισμό – και οι πρώτες από τις προβλεπόμενες εννέα κατηγορίες διαγωνισμού έχουν ήδη αποφασιστεί:

 

Προπολεμική κατάπτωση – Πτήσεις αυτοκινητοφαντασίωσης

Προπολεμικά υπεραυτοκίνητα – Τα γρήγορα και κραυγαλέα

Αυτοκίνητα αστέρων – Από την κινηματογραφική οθόνη στο στούντιο

Αυτοκίνητα ράλι – Ήρωες ειδικών διαδρομών, 1955 – 1985

Τόλμησαν κάτι διαφορετικό – Σχέδια που άφησαν εποχή

 

‘Αποκλειστικά και επί παραγγελία’ – ‘Μοναδικές προτάσεις για τους γνώστες του είδους’

Τις τρεις ημέρες των καλλιστείων, ιστορικά αυτοκίνητα και κορυφαίες μοτοσυκλέτες που έχουν γράψει ιστορία αγωνίζονται να κερδίσουν την εύνοια των μελών επιτροπής σε διάφορες κατηγορίες. Εκτός του το ότι προσπαθούν να πείσουν τους ειδικούς για τα προσόντα τους, συναγωνίζονται να κατακτήσουν και την καρδιά του κοινού, που με την ψήφο του θα κρίνει τους νικητές αρκετών ειδικών βραβείων.

 

Μία εξαιρετική γκάμα μοντέλων περιμένει επίσης τους φίλους των κλασικών μοτοσικλετών. Το Concorso di Motociclette είναι από τα πιο ενδιαφέροντα της 2ης Ημέρας. Το 2016, το κονβόι σπάνιων μοτοσικλετών για μία φορά ακόμα θα σταματήσει στην Παρέλαση Ιστορικών Αυτοκινήτων στο Villa d’Este στη διαδρομή από το Κόμο στο χώρο στάθμευσης της Villa Erba στο Cernobbio. Στη συνέχεια, οι μοτοσικλέτες θα περάσουν υπό το έμπειρο βλέμμα της επιτροπής, φτάνοντας στο τέλος του ταξιδιού τους.

 

Το Concorso d’Eleganza Villa d’Este στην πόλη Cernobbio της Β. Ιταλίας έγινε για πρώτη φορά το 1929 σαν μία έκθεση νέων δημιουργιών της αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά από τη δεκαετία του 1980 ειδικεύεται στην ιστορία της αυτοκίνησης. Το 1999 το BMW Group ανέλαβε τη χορηγία αυτού του θεσμού που αποτίνει φόρο τιμής στα σπάνια ιστορικά μοντέλα, ενώ από το 2005 το BMW Group Classic και το ξενοδοχείο Villa d’Este είναι συνδιοργανωτές. Εκτός από τα οχήματα που ξεχωρίζουν για την αισθητική και ιστορική σημασία τους, το Concorso d’Eleganza Villa d’Este  προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν σχεδιαστικές μελέτες και πρωτότυπα από διάφορες εποχές.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση