Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το 150.000ό όχημα παραδόθηκε με φόντο το μοναδικό σκηνικό του BMW Welt. Ζευγάρι Αμερικανών απολαμβάνει μία ξεχωριστή εμπειρία.

Πριν από μερικές μέρες ένα τυχερό ζευγάρι παρέλαβε στο BMW Welt το 150.000ό αυτοκίνητο. Οι νέοι ιδιοκτήτες, Shannon και Jared Lantzy, ταξίδεψαν από το Silver Spring (Maryland, ΗΠΑ) για να παραλάβουν τη BMW 328i xDrive Sports Wagon τους. Μετά την παράδοση, το ζευγάρι μυήθηκε στο συναρπαστικό κόσμο του BMW Group κάνοντας μία αποκλειστική περιήγηση στο εργοστάσιο της BMW και στο BMW Welt.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
BMW Welt
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,91 KB)
  
Photos(2x, ~4,47 MB)

Μόναχο. Πριν από μερικές μέρες ένα τυχερό ζευγάρι παρέλαβε στο BMW Welt το 150.000ό αυτοκίνητο. Οι νέοι ιδιοκτήτες, Shannon και Jared Lantzy, ταξίδεψαν από το Silver Spring (Maryland, ΗΠΑ) για να παραλάβουν τη BMW 328i xDrive Sports Wagon τους. Μετά την παράδοση, το ζευγάρι μυήθηκε στο συναρπαστικό κόσμο του BMW Group κάνοντας μία αποκλειστική περιήγηση στο εργοστάσιο της BMW και στο BMW Welt.

 

Με προορισμό τις ΗΠΑ

Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου είναι πάντα μία ξεχωριστή στιγμή και η παράδοση στο BMW Welt την κάνει μοναδική. Είναι κάτι που προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο όπως οι Shannon και Jared Lantzy που παρέλαβαν το 150.000ό αυτοκίνητο στο επίπεδο Premier από τότε που εγκαινιάστηκε το BMW Welt. Στην τελετή παρευρέθηκε ο Oliver Rademacher, Επικεφαλής του Κέντρου Επισκεπτών και Παράδοσης Οχημάτων του BMW Welt και αρκετοί εργαζόμενοι κρατώντας τεράστιους αριθμούς που απεικόνιζαν το «150.000». Εμφανώς συγκινημένοι, οι Αμερικανοί επισκέπτες ευχαρίστησαν όλους για την εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο Oliver Rademacher δήλωσε χαρούμενος που τους χάρισε μία αξέχαστη μέρα: «Σε οκτώ μόλις χρόνια έχουμε παραδώσει πάνω από 150.000 οχήματα προσωπικά στους νέους ιδιοκτήτες τους. Έχουμε δημιουργήσει μία εξαιρετική εμπειρία για πελάτες από όλο τον κόσμο. Η παραλαβή ενός νέου οχήματος ήταν και θα είναι πάντα μία μοναδική στιγμή, γι’ αυτό θέλουμε να την οργανώνουμε σωστά».

 

Αφού παρέλαβαν τα κλειδιά του νέου αυτοκινήτου τους, η 35χρονη σύμβουλος και ο σύζυγός της είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο εργοστάσιο της BMW παίρνοντας μία αποκλειστική γεύση από τα παρασκήνια.

 

Πραγματικά μοναδική

Η παραλαβή οχημάτων είναι από τις βασικές εκδηλώσεις του BMW Welt. Η αρχιτεκτονική σχεδίαση του κτιρίου στοχεύει να κάνει την πρώτη επαφή του πελάτη με το νέο απόκτημά του μία αξέχαστη εμπειρία.

 

Φέτος, ο χώρος αυτός αποτέλεσε το τέλειο σκηνικό για τη διεξαγωγή κάποιων αξιοσημείωτων εκδηλώσεων. Το Σεπτέμβριο ένας δάσκαλος οδήγησης από τη Βαυαρία παρέλαβε την 10/εκατομμυριοστή BMW Σειρά 3 sedan. Το πρώτο μοντέλο της νέας πολυτελούς BMW Σειράς 7 παραδόθηκε στο νέο ιδιοκτήτη του στα τέλη Οκτωβρίου. Το «Luxury 7» ενσαρκώνει μία αποκλειστική διαδικασία παράδοσης για πελάτες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση και εξατομίκευση.

 

Το 2015 παραδόθηκαν πάνω από 22.000 οχήματα. Καθημερινά γίνονται από 80 μέχρι 120 παραδόσεις, μερικές φορές και 160, στο επίπεδο Premiere πάνω από το χώρο της Έκθεσης. Αποκορύφωμα της διαδικασίας είναι η στιγμή που ο πελάτης οδηγεί το νέο αυτοκίνητο στη ράμπα του Premier, λίγο πριν ξεχυθεί στους δρόμους του Μονάχου.

 

Η διαδικασία ‘Ευρωπαϊκής Παράδοσης’ προσελκύει πελάτες από όλο τον κόσμο

Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για πελάτες από ΗΠΑ και Καναδά, το πακέτο «Ευρωπαϊκή Παράδοση» μεταμορφώνει την αγορά ενός αυτοκινήτου σε μία άψογα ενορχηστρωμένη εμπειρία. Οι πελάτες φεύγουν με την ολοκαίνουργια BMW τους για να ανακαλύψουν τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη. Το 2015, το BMW Welt υποδέχτηκε μεγάλο αριθμό πελατών από κάθε γωνιά του κόσμου, μεταξύ των οποίων μία ομάδα 35 Καναδών που διέσχισε έξι ηπείρους σε έξι ημέρες, καλύπτοντας πάνω από 1000 χλμ. Στο τέλος αυτών των αξέχαστων οδικών ταξιδιών, το BMW Group οργανώνει τη μεταφορά του οχήματος στη χώρα του πελάτη.

 

BMW Welt – στην καρδιά της μάρκας, στον παλμό της πόλης

Με περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες το 2014, το BMW Welt στο Μόναχο είναι το πιο πολυεπισκεπτόμενο αξιοθέατο της Βαυαρίας, πραγματικός μαγνήτης για τους επισκέπτες από το 2007 που εγκαινιάστηκε. Με μία πρωτοποριακή αρχιτεκτονική, το BMW Welt είναι η καρδιά όλων των μαρκών του BMW Group – BMW, BMW M και BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars και BMW Motorrad, με την κάθε μία να μυεί τους επισκέπτες το δικό της κόσμο εμπειριών. Αλλά δεν είναι μόνο οι εκθέσεις και η συλλογή νέων οχημάτων που προσελκύουν τους εραστές του αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που τρέχει όλο το χρόνο με θέμα την τέχνη, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία μαζί με γαστρονομικές προτάσεις σε αρκετά εστιατόρια. Είτε πρόκειται για τζαζ συναυλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, την πρεμιέρα μιας κινηματογραφικής ταινίας, ένα gala ή μία δημόσια συζήτηση – το BMW Welt είναι η τέλεια επιλογή για καινοτόμες εκδηλώσεις. Στο BMW Welt Junior Campus, παιδιά και νεαρά άτομα απολαμβάνουν συναρπαστικές ξεναγήσεις και συμμετέχουν σε σεμινάρια με θέμα τις μετακινήσεις και τη βιωσιμότητα.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση