Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Νέο Competition Package προσδίδει έμφαση στο σπορ χαρακτήρα των BMW M3 και BMW M4.

Οι BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio ενσαρκώνουν τον τέλειο συνδυασμό υψηλών, σπορ επιδόσεων και απεριόριστης καθημερινής χρηστικότητας. Από την άνοιξη του 2016, και οι τρεις τύποι αμαξώματος θα διατίθενται με το Competition Package της M GmbH που προάγει το σπορ στυλ και βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά.

F80
·
F82
·
F83
·
BMW M
·
Αυτοκίνητα M
·
M3
·
M4
·
Coupé
·
Cabrio
·
Τεχνικά στοιχεία, προδιαγραφές
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~147,02 KB)
  
Photos(5x, ~15,32 MB)

Μόναχο. Οι BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio ενσαρκώνουν τον τέλειο συνδυασμό υψηλών, σπορ επιδόσεων και απεριόριστης καθημερινής χρηστικότητας. Από την άνοιξη του 2016, και οι τρεις τύποι αμαξώματος θα διατίθενται με το Competition Package της M GmbH που προάγει το σπορ στυλ και βελτιώνει τη δυναμική συμπεριφορά. Παράλληλα με τα εκτενώς αναβαθμισμένα συστήματα οδικής συμπεριφοράς, το Competition Package διατίθεται με αποκλειστικά στοιχεία εξοπλισμού και αυξάνει την ισχύ κατά 14kW/19hp. Η συνολική ισχύς φτάνει τα 331kW/450hp (BMW M3/M4 Coupe: κατανάλωση μικτού κύκλου 8.8–8.3 l/100km εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο 204–194 g/km, BMW M4 Cabrio: κατανάλωση μικτού κύκλου 9.1–8.7 l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο 213–203 g/km)*

 

Η αύξηση ισχύος σημαίνει επίσης βελτιωμένες επιδόσεις. Οι BMW M3 Sedan και BMW M4 Coupe με προαιρετικό 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη M Double Clutch επιταχύνουν από στάση στα 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα (χωρίς Competition Package: 4,1 s), ενώ η BMW M4 Cabrio ολοκληρώνει την ίδια κούρσα σε 4,3 δευτ. (χωρίς Competition Package: 4.4 s). Ο χρόνος επιτάχυνσης για αυτοκίνητα με στάνταρ εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο είναι κατά 0,1 δευτ. ταχύτερος σε όλες τις περιπτώσεις σε σχέση με τα μοντέλα χωρίς πακέτο.

 

Το Competition Package περιλαμβάνει επίσης Adaptive M Suspension, που έχει σεταριστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες επιδόσεις και την πιο δυναμική συμπεριφορά, ενώ περιλαμβάνει νέα ελατήρια, αποσβεστήρες και αντιστρεπτικές δοκούς μαζί με ανασχεδιασμένα προγράμματα οδήγησης (Comfort, Sport και Sport+). Το στάνταρ ενεργό διαφορικό Μ - Active M Differential στον πίσω άξονα και το δυναμικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας - DSC Dynamic Stability Control έχουν επίσης προσαρμοστεί στην πιο δυναμική συμπεριφορά. Αποκλειστικές, σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες Μ 20 ιντσών βελτιστοποιημένου βάρος και ακαμψίας –μπροστά 9J ×20, πίσω J ×20 – με αποκλειστικό στυλ 666 Μ πολλαπλών ακτίνων και διαφορετικά ελαστικά εμπρός / πίσω (εμπρός: 265/30 R20, πίσω: 285/30 R20) ολοκληρώνουν τα μέτρα βελτίωσης του πλαισίου.

 

Στις BMW M3 και BMW M4 Coupe, το Competition Package περιλαμβάνει ειδικά ελαφριά σπορ καθίσματα Μ που συνδυάζουν την τέλεια στήριξη σε πολύ σκληρές συνθήκες οδήγησης με εξαιρετική άνεση σε μεγάλα ταξίδια. Ζώνες ασφαλείας με πλεκτές λωρίδες BMW M ολοκληρώνουν το εξαιρετικά σπορ περιβάλλον εσωτερικού.

 

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο του Competition Package είναι το σπορ σύστημα εξαγωγής M με μαύρες χρωμιωμένες απολήξεις. Πέρα από την ελκυστική εμφάνιση, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της σπορ εξάτμισης Μ είναι ο ήχος που αυξάνει τη συναισθηματική ένταση της οδηγικής εμπειρίας. Ο ήχος στο ρελαντί και το χαρακτηριστικό γουργουρητό στο άφημα του γκαζιού πάντα ανατριχιάζουν απολαυστικά τους οδηγούς.

 

Το Competition Package που προσφέρεται για τις BMW M3 και BMWM4 ολοκληρώνεται από την εκτενή γκάμα εξωτερικών διακοσμητικών στοιχείων σε high-gloss Shadow Line της BMW Individual. Το φινίρισμα high-gloss Black χρησιμοποιείται όχι μόνο στα παράθυρα και τους καθρέπτες (βάσεις και πλαίσια), αλλά και στη μάσκα BMW, τα πλαϊνά βράγχια και το λογότυπο του μοντέλου στο πίσω τμήμα.

 

Τέλος δελτίου τύπου

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση