Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group επανασχεδιάζει το website www.bmwgroup.com. Νέα σχεδίαση και αυξημένη λειτουργικότητα.

Το BMW Group αποκτά ένα νέο website. Η ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, πρωτοποριακή τεχνολογία και μία νέα ψηφιακή εταιρική σχεδίαση για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τρέχουσας και μελλοντικής online επικοινωνίας.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Internet, E-Business
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~150,55 KB)
  
Photos(2x, ~4,27 MB)

Μόναχο. Το BMW Group αποκτά ένα νέο website. Η ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, πρωτοποριακή τεχνολογία και μία νέα ψηφιακή εταιρική σχεδίαση για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τρέχουσας και μελλοντικής online επικοινωνίας.

 

Χάρη στα γραφικά μεγάλων διαστάσεων και slider στις συλλογές (gallery) αλλά και στην απουσία πλαισίου, το νέο εταιρικό website προσφέρει στα ενδιαφερόμενα μέρη όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το BMW Group. Τα περιεχόμενα προβάλλονται με τρόπο που προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και οποιαδήποτε συσκευή.

Ανεξαρτήτως θέματος, είτε πρόκειται για τα τελευταία νέα της εταιρίας, σχετικές απαντήσεις ή πληροφορίες για επενδυτές και πολλά ακόμα target groups, όλα βρίσκονται εύκολα και διαισθητικά.

 

Η αμεσότητα απόκρισης του νέου website ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των χρηστών του Internet, διασφαλίζοντας άριστη εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, από Smartphone μέχρι tablet, notebook ή και PC monitor. Φωτογραφίες και βίντεο προσαρτώνται με τρόπο που επιτρέπει ιδανική απεικόνιση σε όλες τις κινητές συσκευές.

 

Η εικονογράφηση του νέου website www.bmwgroup.com αντανακλά επίσης τα premium πρότυπα του BMW Group. Η κεντρική εικόνα αποτελεί την καρδιά της εταιρίας: το ‘τετρακύλινδρο’ κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της BMW και τα γειτονικά κτίρια BMW Welt, Μουσείο BMW και εργοστάσιο του Μονάχου.

 

«Οι εταιρικές επικοινωνίες απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό και εξυπηρετούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε μία προηγμένη ψηφιακή πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει όλα τα θέματά μας. Με το νέο, εταιρικό website, όλοι μπορούν να βρίσκουν την πληροφορία που τους ενδιαφέρει γρήγορα και εύκολα», σχολιάζει ο Bill Mc Andrews, Επικεφαλής Στρατηγικής Εταιρικής Επικοινωνίας - Corporate & Market Communications.

 

Το νέο εταιρικό website θα παρουσιάσει με ξεχωριστό τρόπο την επετειακή καμπάνια ‘THE NEXT 100 YEARS’ στις 7 Μαρτίου 2016, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα των επετειακών εκδηλώσεων της εταιρίας. Στη συνέχεια θα ενημερώνεται με περαιτέρω ειδήσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Η πρόσβαση στην ξεχωριστή αυτή παρουσίαση θα γίνεται είτε μέσω του website ή απευθείας μέσω του www.bmwgroup.com/next100 . Ομοίως, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ζωντανά με live stream τη θεαματική εκδήλωση για την επέτειο των 100 χρόνων του BMW Group στις 7 Μαρτίου 2016 στις 16:00 σε αυτό το σύνδεσμο.

 

Η Interone ανέλαβε το δημιουργικό και τη σχεδίαση, ενώ η πάροχος υπηρεσιών πληροφορικής valtech ήταν υπεύθυνη για την τεχνική υλοποίηση.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση