Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group υποστηρίζει το πρωτότυπο κινηματογραφικό project "Late Shift". Διαδραστική κινηματογραφική εμπειρία που αφήνει τους θεατές να αποφασίζουν.

Οι θεατές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση δίπλα σε χαρακτήρες της μεγάλης οθόνης θα ενθουσιαστούν με το “Late Shift” – ένα διαδραστικό θρίλερ που επιτρέπει στο κοινό να επηρεάζει τις πράξεις του ήρωα μέσω μιας εφαρμογής.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Έμμεση διαφήμιση προϊόντων
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~245,38 KB)
  
Photos(5x, ~27,32 MB)
  
Videos(1x, ~263,58 MB)

Μόναχο. Το σασπένς που βιώνουν οι θεατές μιας κινηματογραφικής αίθουσας παίρνει άλλες διαστάσεις αφού μπορούν τώρα να κατευθύνουν την εξέλιξη της πλοκής με το “Late Shift” – ένα διαδραστικό θρίλερ που επιτρέπει στο κοινό να αποφασίζει για τις ενέργειες του πρωταγωνιστή μέσω μιας εφαρμογής.

 

Μέσα από τις πολυάριθμες συνεργασίες του με την κινηματογραφική βιομηχανία, το BMW Group έχει γίνει αναγνωρισμένος παίκτης και αξιόπιστος εταίρος σε project της παγκόσμιας αγοράς ψυχαγωγίας. Μόλις πέρσι το καλοκαίρι, ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων BMW και η BMW S 1000 RR πρωταγωνίστησαν στο blockbuster “Mission: Impossible – Rogue Nation”. Μοντέλα του BMW Group εμφανίζονται τακτικά τόσο σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές όσο και σε μικρότερες, υψηλής ποιότητας παραγωγές όπως το “Late Shift”. Το BMW Group υποστήριξε αυτή τη φιλόδοξη παραγωγή από την πρώτη στιγμή μέσω ενός συνεργατικού εγχειρήματος. Το project διατίθεται ήδη στο app store της Apple και μπορεί να προβάλλεται σε επίλεκτες κινηματογραφικές αίθουσες της Ελβετίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ο πρωταγωνιστής Matt πρέπει να πάρει μία απόφαση: έχοντας αναγκαστεί να λάβει μέρος σε μία αποτυχημένη ληστεία σε διάσημο Οίκο Δημοπρασιών του Λονδίνου εμφανίζεται καταδιωκόμενος από τους υπεύθυνους ασφαλείας. Φτάνοντας στις σκάλες, κοντοστέκεται αναποφάσιστος – να επιλέξει την άνοδο ή την κάθοδο; Μία απόφαση που πρέπει να λάβει ο θεατής για λογαριασμό του. Χρησιμοποιώντας μία προ-εγκατεστημένη εφαρμογή, ο θεατής αποφασίζει ποιο δρόμο να ακολουθήσει ο Matt. Αυτό συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, ώστε η απόφαση να λαμβάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ο Matt εμφανίζεται σκεπτικός στην οθόνη.

 

Κάθε απόφαση αλλάζει το στόρι του “Late Shift”. Με επτά εναλλακτικά σενάρια τελειώματος και πάνω από 180 επιλογές, η πλοκή εξελίσσεται διαφορετικά κάθε φορά. Η Ελβετική εταιρία παραγωγής “CtrlMovie” έχει δημιουργήσει κινηματογραφικό υλικό τετράωρης διάρκειας και, ανάλογα με τις επιλογές των θεατών, η διάρκεια της ταινίας κυμαίνεται από 60 έως 90 λεπτά. Η κινηματογράφηση έγινε αποκλειστικά στο Λονδίνο. Αυτή η καινοτομία είναι μοναδική σε όλο τον κόσμο και σηματοδοτεί ένα πρωτοποριακό βήμα στον κόσμο του σινεμά.

 

Το BMW Group προσέφερε αρκετά οχήματα για τα γυρίσματα στο Λονδίνο καθώς και οχήματα παραγωγής. Ανάλογα με την επιλογή του θεατή, ο Matt οδηγεί είτε ένα BMW i8 ή μία BMW X5 M. Η BMW Σειρά 7, ενώ το νέο 5θυρο MINI Hatch δίνει επίσης το παρών. Ειδικότερα, το επαναστατικό plug-in υβριδικό σπορ μοντέλο BMW i8, με τη συναρπαστική σχεδίαση και τον καινοτόμο τεχνολογικό συνδυασμό BMW Efficient Dynamics και BMW eDrive, είναι ιδανικό για το πρωτοποριακό “Late Shift” project. Και τα δύο χαράσσουν νέους δρόμους με τις μοναδικές φιλοσοφίες τους. Στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας, το BMW Group θα αξιοποιήσει την εμπλοκή του σε κανάλια του διαδικτύου και των social media.

 

«Μία καινοτόμος ιδέα που μας εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή». Έτσι περιγράφει το project η Claudia Müller, υπεύθυνη τομέα Entertainment Marketing BMW. «Το κυριότερο, είμαστε ευτυχείς που η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει στην προώθηση μιας μικρής αλλά αξιόλογης παραγωγής».

 

Το “Late Shift” διατίθεται ήδη από τις 10 Μαρτίου 2016 στο app store της Apple ενώ θα προβάλλεται και σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Την Αγγλο-Ελβετική συμπαραγωγή έχει σκηνοθετήσει ο Tobias Weber, βασισμένος σε σενάριο των Tobias Weber και Michael R. Johnson, συγγραφέα του “Sherlock Holmes” που σκηνοθέτησε ο Guy Ritchie.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση