Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών. Vintage ενδυμασίες, αυθεντική ποδηλατάδα και εκδηλώσεις που θύμισαν άλλη εποχή.

Με αυξημένο αριθμό συμμετοχών και ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε το φετινό Tweed Run που έχει καθιερωθεί στις Σπέτσες τα τελευταία τρία χρόνια. Από τις 15-17 Απριλίου 2016, μικροί και μεγάλοι φόρεσαν tweed και νintage ρούχα (όπως τραγιάσκες, παπιγιόν, κοτλέ παντελόνια, περίτεχνα καπέλα, τιράντες κ.α.) και συναντήθηκαν με τα ποδήλατά τους στην πλατεία του εμβληματικού Poseidonion Grand Hotel για μία μοναδική ποδηλατάδα που θύμιζε άλλη εποχή.

Brands
·
MINI
·
Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Εταιρικά
·
Έμμεση διαφήμιση προϊόντων
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~247,4 KB)
  
Photos(18x, ~110,92 MB)

Κηφισιά. Με αυξημένο αριθμό συμμετοχών και ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε το φετινό Tweed Run που έχει καθιερωθεί στις Σπέτσες τα τελευταία τρία χρόνια. Από τις 15-17 Απριλίου 2016, μικροί και μεγάλοι φόρεσαν tweed και νintage ρούχα (όπως τραγιάσκες, παπιγιόν, κοτλέ παντελόνια, περίτεχνα καπέλα, τιράντες κ.α.) και συναντήθηκαν με τα ποδήλατά τους στην πλατεία του εμβληματικού Poseidonion Grand Hotel για μία μοναδική ποδηλατάδα που θύμιζε άλλη εποχή.

 

Ως χορηγός του Tweed Run, η ΜΙΝΙ προσέφερε χρήσιμα tips «καλής συμπεριφοράς» στους «gentlemen», προσέλκυσε πλήθος κόσμου στην Πλατεία Ποσειδωνίου με το νέο ΜΙΝΙ Clubman και δημιούργησε έντονο ενθουσιασμό στο πλήθος συμμετέχοντας ενεργά στις διασκεδαστικές εκδηλώσεις των τριών ημερών.

 

Το νέο ΜΙΝΙ Clubman λανσάρει μία καινοτόμο φιλοσοφία στην premium compact κατηγορία συνδυάζοντας την λειτουργικότητα, την καθημερινή πρακτικότητα, την διασκεδαστική οδήγηση και το εξατομικευμένο στιλ. Ως πλοηγός του αγώνα, το νέο μοντέλο καθοδήγησε τους ποδηλάτες μέσα από τις ειδυλλιακές τοποθεσίες του νησιού. Από το Παλιό Λιμάνι στον Φάρο, την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών καθώς και το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, οι tweeders απόλαυσαν το τσάι τους με θέα τον Αργοσαρωνικό, έκαναν στάση για πικ-νικ ακούγοντας ζωντανή μουσική από τους Johnny Vavouras & The Cadillacs, και συμμετείχαν στη διεκδίκηση βραβείου στις κατηγορίες “Καλύτερου Κλασικού Ποδηλάτου”, “Καλύτερου Ποδηλάτου Πόλης” και “Καλύτερου Διακοσμημένου Ποδηλάτου”.

 

Το καθιερωμένο moustache grooming και η περιποίηση παπουτσιών δεν μπορούσαν να λείπουν για τους άνδρες ενώ τις κυρίες αντίστοιχα περίμενε ένα beauty pageant χτενίσματος. Και τα δύο στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα απογευματινά καλλιστεία όπου απονεμήθηκαν βραβεία σε κατηγορίες όπως “Καλύτερη Ενδυμασία Ανδρών”, “Καλύτερη Ενδυμασία Γυναικών” και “Καλύτερο Μουστάκι”.

 

Σχετικά με το Tweed Run

Tο Tweed Run είναι μία βόλτα με στιλ ποδηλατικό και ενδυματολογικό. Οι συμμετέχοντες βάζουν τα καλά τους, μειώνουν ταχύτητα και απολαμβάνουν τη διαδρομή, συναγωνίζονται για το ποιος φοράει το καλύτερο vintage σύνολο, χαλαρώνουν με μυρωδάτο τσάι και χαίρονται την εξοχή με ένα αυθεντικό πικ νικ. Το Tweed Run θεμελιώνεται στη φιλοσοφία περασμένων εποχών, βασισμένη στην αξία που δίνουμε στην κάθε στιγμή. Η βιασύνη δίνει τη θέση της στην απόλαυση, η πρόχειρη εμφάνιση στην προσεγμένη, η ασέβεια στην καλή συμπεριφορά, η ατομικότητα στην ομαδικότητα, η απαξίωση της φύσης στην εξύμνησή της.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση