Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ: Το BMW Group φέρνει την εμπειρία της μελλοντικής μετακίνησης σε όλο τον κόσμο.

Harald Krüger: Ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για το μέλλον είναι να το διαμορφώσεις ο ίδιος. Παγκόσμια πρεμιέρα της εκθεσιακής και της επικοινωνιακής πλατφόρμας “Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience” στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ullens στο Πεκίνο. Ασιατικό ντεμπούτο του BMW VISION NEXT 100.

Κληρονομιά
·
Εταιρικά
·
Εκατονταετηρίδα
·
Οχήματα του μέλλοντος
·
Heritage
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~277,03 KB)
  
Photos(21x, ~135,72 MB)

Πεκίνο. Το 2016 είναι η χρονιά που το BMW Group γιορτάζει την εκατονταετηρίδα του με το μότο THE NEXT 100 YEARS (ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ).

 

Καθώς η επετειακή χρονιά εξελίσσεται, το BMW Group παραμένει προσηλωμένο πρωτίστως στο μέλλον, διερευνώντας συνεχώς πώς θα διαμορφωθεί η ατομική μετακίνηση τις προσεχείς δεκαετίες. Το BMW Group πιστεύει ότι την επόμενη δεκαετία, η βιομηχανία αυτοκινήτου θα αλλάξει ταχύτερα από όσο τα τελευταία τριάντα χρόνια. Οι λόγοι αυτής της μεταμόρφωσης είναι ήδη εμφανείς σήμερα, όπως η ραγδαία αστικοποίηση και η αυξανόμενη επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινή ζωή και στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες.

 

«Οραματιζόμαστε η μετακίνηση του μέλλοντος να είναι ξεκούραστη, να παρέχεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και να είναι προσαρμοσμένη στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε ο Harald Krüger, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG, μιλώντας στα Κινεζικά Μέσα Ενημέρωσης, στη συνέντευξη τύπου στο Πεκίνο.

 

Το BMW Group έχει την πεποίθηση ότι θα παίξει ενεργό και ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση λύσεων μελλοντικής μετακίνησης. Η ατομική μετακίνηση θα παραμείνει θεμελιώδης ανθρώπινη ανάγκη, αλλά τα επόμενα χρόνια θα συνδεθεί περισσότερο και με άλλους τομείς της ζωής μας – μία τάση που η εταιρία εκτιμά ότι προσφέρει νέες ευκαιρίες για premium μετακίνηση. «Ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για το μέλλον είναι να το διαμορφώσεις ο ίδιος», δήλωσε ο Harald Krüger.

 

Κατά τη διάρκεια της επετειακής χρονιάς του, το BMW Group υλοποιεί το όραμά του για τη μελλοντική μετακίνηση μέσα από φουτουριστικά οχήματα των τεσσάρων μαρκών του και το Iconic Impulses . The BMW Group Future Experience : πρόκειται για μία εκθεσιακή και επικοινωνιακή πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να διερευνήσει και να εμπνεύσει πιθανές μελλοντικές λύσεις μετακίνησης.

 

Μετά την επίσημη έναρξη των επετειακών εορτασμών στις 7 Μαρτίου στο Μόναχο, το BMW VISION NEXT 100 - το πρωτότυπο όχημα που ενσαρκώνει το όραμα της BMW – ταξίδεψε στην Κίνα όπου εκτίθεται τώρα στο Πεκίνο. Επόμενος σταθμός θα είναι το Λονδίνο, όπου το BMW Group θα αποκαλύψει τα φουτουριστικά οχήματα των Βρετανικών μαρκών, MINI και Rolls-Royce. Τελευταίος σταθμός θα είναι το Λος Άντζελες (ΗΠΑ), όπου το τέταρτο και τελευταίο φουτουριστικό όχημα από τη BMW Motorrad, θα ολοκληρώσει το κουαρτέτο.

 

Ασιατικό ντεμπούτο του BMW VISION NEXT 100.

Το BMW VISION NEXT 100 ενσαρκώνει τη γνήσια οδηγική απόλαυση με την οποία είναι συνδεδεμένο το όνομα της μάρκας. Στο μέλλον, οι οδηγοί της BMW θα εξακολουθούν να θέλουν να περνούν πολύ χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο τους. Η οδηγοκεντρική φιλοσοφία του BMW VISION NEXT 100 πλαισιώνεται από συνεχή συνδεσιμότητα, ψηφιακή νοημοσύνη και προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης. Αλλά δεν είναι μόνον αυτό: το BMW VISION NEXT 100 μεταμορφώνει τον οδηγό σε “Ultimate Driver”. Επομένως, ακόμα και αν ο κόσμος φαίνεται να αλλάζει, η Γνήσια Οδηγική Απόλαυση παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς – και μάλιστα θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Στις περιπτώσεις που η οδήγηση γίνεται κουραστική μειώνοντας την απόλαυση, το BMW VISION NEXT 100 διαθέτει την τεχνολογία για να αναλάβει πλήρως το ρόλο του οδηγού,  δίνοντάς του τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το χρόνο του όπως επιθυμεί.

 

Το BMW VISION NEXT 100 κάνει το Ασιατικό ντεμπούτο του στο Πεκίνο - μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μεγαλουπόλεις του κόσμου - σαν έκθεμα της κινητής εκθεσιακής και επικοινωνιακής πλατφόρμας Iconic Impulses . The BMW Group Future Experience .

 

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας είναι σημαντική πρωτοπόρος για τη μετακίνηση του μέλλοντος, με μία αγορά που κατακλύζεται από νεαρούς καταναλωτές πρόθυμους να ενστερνιστούν νέες τεχνολογίες. Οι καταναλωτές αυτοί είναι η κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από τη δυναμική ανάπτυξη της χώρας τα τελευταία χρόνια που θα εξακολουθήσει να θέτει νέα πρότυπα. Η παρουσία του BMW Group στην Κίνα περιλαμβάνει γραφείο Έρευνας και Ανάπτυξης, Στούντιο Σχεδίασης και Εργαστήριο ConnectedDrive. Το εργοστάσιο στο Shenyang είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής της εταιρίας, υποστηρίζοντας τη στρατηγική ισορροπημένης παγκόσμιας ανάπτυξης με δυναμικότητα παραγωγής στις σχετικές περιφερειακές αγορές.

 

Παγκόσμια πρεμιέρα του “ Iconic Impulses . The BMW Group Future Experience”.

Μετά από συνέντευξη τύπου στα Κινεζικά Μέσα Ενημέρωσης στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης  Ullens στο Πεκίνο, το BMW Group εγκαινίασε επίσημα το “Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience”. Η εκθεσιακή και επικοινωνιακή πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή για το κοινό από 6-15 Μαΐου. 

 

Το όραμα του μέλλοντος που παρουσιάζεται στην έκθεση είναι πολύ πιο ουσιαστικό από μία βραχυπρόθεσμη λύση, καθώς προβάλλει μία πολυδιάστατη εικόνα μελλοντικών τάσεων που θα επηρεάσουν όχι μόνο τη βιομηχανία αυτοκινήτου αλλά και την καθημερινότητά μας γενικότερα.

 

Η έκθεση βασίζεται σε ένα ‘αφηγηματικό μονοπάτι’ που οδηγεί τον επισκέπτη μέσα από διαφορετικές βιωματικές εμπειρίες. Χάρη σε μία μοναδική χωροταξική φιλοσοφία, οι επισκέπτες θα νιώσουν ότι βρίσκονται σε μία μελλοντική διάσταση, καθώς οδηγούνται μέσω του φουαγιέ σε διαφορετικούς θεματικούς χώρους: την εσωτερική ροτόντα και τους ξεχωριστούς χώρους κάθε μάρκας.

 

Το φουαγιέ: Γέφυρα με το μέλλον.

Η αφήγηση ξεκινά στο φουαγιέ όπου διαδραστικά μέσα προβάλλουν στιγμιότυπα από τη 100ετή ιστορία της εταιρίας, αποκαλύπτοντας τη συμβολή της στη διαμόρφωση του μέλλοντος. Άλλα εκθέματα εκφράζουν την τεχνογνωσία και αίσθηση ευθύνης που έχουν οδηγήσει το BMW Group στην κορυφή αλλά και τις μελλοντικές φιλοδοξίες. Επιπλέον, η περιοχή του φουαγιέ μυεί τους επισκέπτες στις κυρίαρχες τάσεις σε συνδυασμό με σύντομες ματιές σε πιθανούς μελλοντικούς κόσμους. Οι επισκέπτες παίρνουν μία γεύση από το μέλλον, διερευνώντας παράλληλα τις προκλήσεις και ευκαιρίες που θα συνοδεύσουν την κοινωνική μεταμόρφωση των προσεχών δεκαετιών.

 

Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ παρελθούσης επιτυχίας και φουτουριστικής φιλοσοφίας προετοιμάζει το δρόμο για τα εκθέματα της εσωτερικής ροτόντας.

 

Η εσωτερική ροτόντα: Το όραμα του BMW Group για το μέλλον.

Το BMW Group είναι αποφασισμένο να επηρεάσει δραστικά την εξέλιξη των προσεχών δεκαετιών. Η εσωτερική ροτόντα καλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν το όραμα του BMW Group για το μέλλον. Επίσης εξηγεί την αντιμετώπιση της κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης του απέναντι στους εταίρους και την κοινωνία γενικότερα. Το BMW Group οραματίζεται ένα βιώσιμο μέλλον με αυτοκίνητα και μεθόδους παραγωγής που γίνονται όλο και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Στο μέλλον, το BMW Group θα συνεχίσει να είναι κορυφαίος πάροχος premium προϊόντων και υπηρεσιών στο τομέα της ατομικής μετακίνησης. Και αυτό σε μία εποχή που η μετακίνηση γίνεται πιο πολυδιάστατη και η ραγδαία εξελισσόμενη τεχνολογία θα γίνεται όλο και πιο ανθρώπινη. Ψηφιακές υπηρεσίες θα αναγνωρίζουν τις ανθρώπινες ανάγκες και επιθυμίες και θα τις επεξεργάζονται ακολουθώντας μία διαδικασία συνεχούς εκμάθησης. Καθώς η συνδεσιμότητα διευρύνεται, το BMW Group θα μετατρέπει τα ηλεκτρονικά δεδομένα σε ψηφιακή νοημοσύνη προς όφελος των πελατών. Λύσεις μετακίνησης θα εξατομικεύονται και θα προσαρμόζονται ευέλικτα για να ικανοποιούν τις εκάστοτε απαιτήσεις.

 

Σε κάθε σημείο της πλατφόρμας “Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience”, η εσωτερική ροτόντα θα προσφέρει ένα σκηνικό όπου θα αποκαλύπτονται φουτουριστικά οχήματα και διεξάγονται συνεντεύξεις τύπου η άλλες εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο αυτό, το BMW Group θα προσφέρει πλατφόρμες διαβούλευσης για βασικά θέματα του μέλλοντος. Προσωπικότητες από ποικίλα γνωστικά πεδία - όπως πολιτικό, επιστημονικό, επιχειρηματικό, πολιτισμικό - και το κοινό θα καλούνται για να μοιράζονται τις απόψεις τους, μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα ανοιχτής ανταλλαγής ιδεών και σφαιρικής προσέγγισης κρίσιμων θεμάτων του μέλλοντος.

 

Περιοχή μαρκών: Εμπειρίες από το μέλλον.

Στην περιοχή μαρκών, οι επισκέπτες περιηγούνται σε τέσσερις διαφορετικές ζώνες όπου εκπροσωπούνται οι μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σε κάθε ζώνη, οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν διαδραστικά σημεία επαφής και να βλέπουν εκθέματα ώστε να παίρνουν μία γεύση από στοιχεία του μέλλοντος μέσα από τα ‘μάτια’ κάθε μάρκας του BMW Group.

 

Κάθε ζώνη περιλαμβάνει ποικίλες πηγές πληροφοριών, με ένα ‘διαδραστικό γλυπτό’ που ακούει στο όνομα Attractor, προσφέροντας μία αφηρημένη, καλλιτεχνική απεικόνιση των στόχων κάθε μάρκας στον τομέα της μελλοντικής μετακίνησης. Αφού παρουσιάζονται στους διάφορους σταθμούς της περιοδείας ανά τον κόσμο, τα φουτουριστικά οχήματα θα εκτίθενται στη συνέχεια σε περίοπτη θέση μαζί με τα υπόλοιπα εκθέματα κάθε μάρκας.

 

Iconic Impulses . The BMW Group Future Experience ”: Ημερομηνίες πρεμιέρας του φουτουριστικού οχήματος του BMW Group .

 

Πεκίνο (5-15 Μαΐου) – Ασιατική πρεμιέρα του BMW VISION NEXT 100

Λονδίνο (16-26 Ιουνίου) – Παγκόσμια πρεμιέρα των φουτουριστικών οχημάτων MINI και Rolls-Royce

Λος Άντζελες (11-16 Οκτωβρίου) – Παγκόσμια πρεμιέρα του φουτουριστικού οχήματος της BMW Motorrad

 

 - Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση