Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Ιταλίας και η Garage Italia Customs παρουσίασαν τη φουτουριστική έκδοση BMW i8 Futurism Edition στο πλαίσιο του εορτασμού της 50χρονης ιστορίας της BMW στην Ιταλία.

Η BMW Italia και η Garage Italia Customs δημιούργησαν μία επετειακή έκδοση δίνοντας ιδιαίτερη αίγλη στον εορτασμό της 50χρονης παρουσίας της BMW στην Ιταλία, συνδυάζοντας ένα icon της αυτοκίνησης του μέλλοντος με την Ιταλική τέχνη του Giacomo Balla.

I12
·
BMW i
·
BMW i8
·
Brands
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~80,48 KB)
  
Photos(8x, ~176,91 MB)
  
Videos(1x, ~113,59 MB)

San Donato Milanese. Η BMW Italia και η Garage Italia Customs δημιούργησαν μία επετειακή έκδοση δίνοντας ιδιαίτερη αίγλη στον εορτασμό της 50χρονης παρουσίας της BMW στην Ιταλία, συνδυάζοντας ένα icon της αυτοκίνησης του μέλλοντος με την Ιταλική τέχνη του Giacomo Balla. Το αυτοκίνητο θα τρέξει στο Mille Miglia 2016 ακολουθώντας τη BMW 328 με οδηγό τον Sergio Solero, Πρόεδρο και CEO της BMW Ιταλίας.

 

Το έργο του Giacomo Balla "Lampada ad Arco" αποτυπώνεται με ακρίβεια στο αυτοκίνητο. Ο αυθεντικός πίνακας κοσμεί το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Ν. Υόρκη και απεικονίζει ένα ηλεκτρικό φανοστάτη υπό το φως του φεγγαριού. Η επαναστατική τεχνική χρωμάτων και η έλευση του ηλεκτρισμού τη δεκαετία του 1900 είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την μελλοντική τεχνολογία του BMW i8.

Η BMW i συμβολίζει τις καινοτόμες αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες και τεχνολογίες και τις συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης, ενώ επαναπροσδιορίζει την έννοια premium με κριτήριο τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε 50 χώρες με το BMW i3 (ηλεκτρικό όχημα για μητροπολιτικές περιοχές) και το BMW i8 (plug-in-υβριδικό σπορ μοντέλο). Το BMW i8 είναι το πιο δημοφιλές, υβριδικό σπορ αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο και αποτελεί πρότυπο της μετακίνησης του μέλλοντος.

 

«Υπήρξε τρομερή ‘χημεία’ με τη BMW Ιταλίας από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε για το i8 Futurism Edition project», δήλωσε ο Lapo Elkann, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Garage Italia Customs. «Στην ουσία, η Garage Italia Customs και η BMW μοιράζονται όλες τις αξίες που συνδέονται με την τεχνολογική εξέλιξη και τη συνεχή αναζήτηση καινοτομίας στους αντίστοιχους τομείς τους. Το BMW i8 Futurism Edition είναι η επιτομή του στυλ. Έδωσε στους σπεσιαλίστες της Garage Italia Customs την ευκαιρία να τιμήσουν ένα αυτοκίνητο στο οποίο προβάλλεται το μέλλον της μετακίνησης. Ταυτόχρονα τιμά την Ιταλική τέχνη με το Giacomo Balla, ο οποίος θεωρείται εξέχουσα φιγούρα του Φουτουριστικού κινήματος».

 

«Στο BMW i8 Futurism Edition, ένα σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος συναντά την Ιταλική δημιουργικότητα και τέχνη», σχολίασε ο Sergio Solero, Πρόεδρος και CEO της BMW Ιταλίας. «Για την περίσταση, επινοήσαμε ένα project με ένα σημαντικό εταίρο όπως η Garage Italia Customs, που θεωρείται από τους καλύτερους βελτιωτικούς οίκους του είδους. Αυτή η πρωτοβουλία ‘δένει’ τέλεια με το πολιτιστικό πρόγραμμα το οποίο - με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων της BMW στην Ιταλία - έχουμε εξελίξει ακόμα περισσότερο αναδεικνύοντας τη δέσμευση και ενσωμάτωσή μας στον ιστό της χώρας».

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση