Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

“Residual Value Giants” 2016: δύο νίκες και κορυφαίες θέσεις για τη MINI.

Δύο νίκες, μία δεύτερη και μία τρίτη θέση για την premium Βρετανική μάρκα στην τελευταία έρευνα που αναδεικνύει τα μοντέλα με την καλύτερη αξία μεταπώλησης στη Γερμανική αγορά. Το “Focus Online” δημοσιεύει την τρέχουσα λίστα κατάταξης.

F56
·
F57
·
R60
·
MINI
·
MINI 3 door
·
MINI Cabrio
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~354,25 KB)
  
Photos(4x, ~28,35 MB)

Μόναχο . Για μία φορά ακόμα, αρκετά μοντέλα της Βρετανικής premium μάρκας βρέθηκαν σε κορυφαίες θέσεις της λίστας “2016 Residual Value Giants” που δημοσιεύτηκε από το “Focus Online”. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει το μοναδικό συνδυασμό διασκεδαστικής οδήγησης, εκφραστικής σχεδίασης και premium ποιότητας που προσφέρουν τα οχήματα MINI. Δύο νίκες κατηγορίας καθώς και μία δεύτερη και μία τρίτη θέση υποδηλώνουν μία εξαιρετική αξία μεταπώλησης. Το 3θυρο MINI One στην κατηγορία Compact Car και το MINI One D Countryman στην κατηγορία Mini SUV αναδείχτηκαν πρώτα στις αντίστοιχες κατηγορίες τους στην αξία μεταπώλησης. Στην κατηγορία cabrio, στη δεύτερη θέση επικράτησε το MINI Cooper Cabrio, ενώ το MINI One Cabrio κατατάχθηκε τρίτο.

Η τρέχουσα κατάταξη "Resale Value Giants" σε συνολικά 16 κατηγορίες οχημάτων βασίζεται σε αναλύσεις του ινστιτούτου έρευνας αγοράς Bähr & Fess Forecasts όπου εξετάζεται η σταθερότητα της αξίας των σημερινών νέων αυτοκινήτων με ορίζοντα τετραετίας. Πέραν της αξιολόγησης βάσει ειδικών κριτηρίων όπως τιμή αγοράς, χαρακτηριστικά οχήματος, κύρος μάρκας και επιδόσεις/σκορ σε συγκριτικές δοκιμών και έρευνες πελατών, οι ειδικοί βασίζουν τις προβλέψεις τους και σε γενικούς παράγοντες όπως η ποιότητα του ανταγωνισμού στην κατηγορία και οι ευρύτερες εξελίξεις στην αγορά αυτοκινήτου.

Μετά την πρόσφατη επιτυχία τους, το 3θυρο MINI One 3 (75 kW/102 hp, κατανάλωση: 4,8 – 4,7 l/100 km) και το MINI One D Countryman (66 kW/90 hp, κατανάλωση: 4,2 l/100 km) αναμένεται να απολαύσουν υψηλή ζήτηση στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων. Σύμφωνα με  προβλέψεις των ειδικών της αγοράς, η αξία μεταπώλησής τους θα φτάνει το 59,5 και 57% αντίστοιχα της τρέχουσας τιμής αγοράς τους μετά από τέσσερα  χρόνια. Το MINI Cooper Cabrio (100 kW/136 hp, κατανάλωση: 5,1 – 4,9 l/100 km)  που κατατάχθηκε δεύτερο στην κατηγορία του ομοίως πέτυχε ομοίως πέτυχε μια εξαιρετική πρόβλεψη αξίας μεταπώλησης της τάξεως του 56,5 %.

Η σύγκριση της αξίας μεταπώλησης αποτελεί καθοριστικό κριτήριο για τους υποψήφιους πελάτες στην απόφαση αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου: άλλωστε η απώλεια της αξίας είναι ένας σημαντικός παράγοντας κόστους. Σε ό,τι αφορά τους οδηγούς MINI, το αυτοκίνητο τους, εκτός από τη χαμηλή κατανάλωση υπόσχεται και ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο διατήρησης της αξίας. Επί σειρά ετών, μοντέλα της Βρετανικής premium μάρκας διαπρέπουν στις λίστες με τους πρωταθλητές αξίας μεταπώλησης, κοινώς  "Resale Value Giants".

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο " Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars ", που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στη http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. ManualCO2 (PDF - 2.7 MB)

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση