Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η Garage Italia Customs επισκέπτεται το BMW Group.

Ο Lapo Elkann, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Garage Italia Customs, επισκέφθηκε το BMW Group και παρουσίασε το BMW i8 Futurism Edition στον Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής Σχεδίασης του BMW Group.

I12
·
Εταιρικά
·
BMW Group Design
·
BMW Design
·
BMW i
·
BMW i8
·
Brands
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~72,1 KB)
  
Photos(10x, ~33,21 MB)

Μόναχο. Ο Lapo Elkann, Πρόεδρος και Ιδρυτής της Garage Italia Customs, επισκέφθηκε το BMW Group και παρουσίασε το BMW i8 Futurism Edition στον Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής Σχεδίασης του BMW Group.

 

«Η Garage Italia Customs και η μάρκα BMW μοιράζονται όλες τις αξίες που συνδέονται με την τεχνολογική εξέλιξη και τη συνεχή αναζήτηση καινοτομίας, η κάθε μία στον τομέα της», δήλωσε ο Lapo Elkann.

 

Η BMW Italia και η Garage Italia Customs δημιούργησαν το BMW i8 Futurism Edition στα πλαίσια του εορτασμού της 50χρονης ιστορίας της BMW στην Ιταλία. Η έκδοση συνδυάζει μία πρότυπη εικόνα μελλοντικής μετακίνησης με την Ιταλική τέχνη του  Giacomo Balla. Το “Lampada ad Arco”, το έργο Giacomo Balla, είναι αποτυπωμένο με ακρίβεια πάνω στο αυτοκίνητο. Ο αυθεντικός πίνακας κοσμεί το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Ν. Υόρκη και απεικονίζει ένα ηλεκτρικό φανοστάτη υπό το φως του φεγγαριού. Η επαναστατική τεχνική χρωμάτων και η έλευση του ηλεκτρισμού τη δεκαετία του 1900 είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την μελλοντική τεχνολογία του BMW i8. Η ταπετσαρία εσωτερικού δημιουργεί ιριδίζουσες αντανακλάσεις ανάλογα με τη γωνία πρόσπτωσης του φωτός και κατασκευάζεται από Solaro, ένα ύφασμα που χρησιμοποιείται για κοστούμια.

 

Η BMW i συμβολίζει τις καινοτόμες αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες και τεχνολογίες, ενώ επαναπροσδιορίζει την έννοια premium με ισχυρό κριτήριο τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε 50 χώρες με το BMW i3 (ηλεκτρικό όχημα για μητροπολιτικές περιοχές) και το BMW i8 (plug-in-υβριδικό σπορ μοντέλο). Το BMW i8 είναι το πιο δημοφιλές, υβριδικό σπορ αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο και αποτελεί πρότυπο της μετακίνησης του μέλλοντος.

 

«Υπήρξε τρομερή ‘χημεία’ με τη BMW Italia από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε για το BMW i8 Futurism Edition project. Το BMW i8 Futurism Edition είναι η επιτομή του στυλ. Έδωσε στους σπεσιαλίστες της Garage Italia Customs την ευκαιρία να τιμήσουν ένα αυτοκίνητο στο οποίο προβάλλεται το μέλλον της μετακίνησης. Ταυτόχρονα τιμά την Ιταλική τέχνη του Giacomo Balla, ο οποίος θεωρείται εξέχουσα φιγούρα του Φουτουριστικού κινήματος», δήλωσε ο Lapo Elkann.

 

Σχετικά με την BMW i :

Η BMW i είναι μάρκα του BMW Group και συμβολίζει τα οραματικά οχήματα και τις πρωτότυπες φιλοσοφίες, την προοδευτική σχεδίαση και μία νέα εκδοχή της έννοιας premium που προσδιορίζεται από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε όλο τον κόσμο από το BMW i3 (ηλεκτρικό όχημα για μητροπολιτικές περιοχές) και το BMW i8 (σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος με την οικονομία καυσίμου ενός μικρού αυτοκινήτου) καθώς και μία μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών για ηλεκτρικά και συνδεδεμένα οχήματα.

 

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Spartanburg. Monday 26. June.
09:30 EST / 15:30 CEST. 

Here you can see the live transmission of the event.

open streaming site

CO2 emission information.

Fuel consumption figures based on the EU test cycle, may vary depending on the tyre format specified.

Further information on official fuel consumption figures, specific CO2 emission values and the electric power consumption of new passenger cars is included in the guideline "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", which can be obtained from all dealerships, from Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen and at http://www.dat.de.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση