Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Τιμητική διάκριση για το BMW Group Hellas στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of the Greek Economy 2016”.

Τιμητική διάκριση έλαβε το BMW Group Hellas στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας ‘Diamonds of the Greek Economy’ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016.

Εταιρικά
·
Εταιρικά βραβεία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~162 KB)
  
Photos(2x, ~7,73 MB)

Κηφισιά. Τιμητική διάκριση έλαβε το BMW Group Hellas στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας ‘Diamonds of the Greek Economy’ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016.

 

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Active Business Publishing συμμετείχαν πάνω από 450 ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών. Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, οι εκπρόσωποι των εταιρειών παρέλαβαν βραβεία για τις επιχειρηματικές τους δράσεις, απηύθυναν χαιρετισμό και εξέφρασαν απόψεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελληνική αγορά.

 

Για το BMW Group Hellas το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής ο οποίος αναφέρθηκε στις νέες τεχνολογίες που διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας αυτοκινήτου, στην επέτειο των 100 χρόνων του BMW Group και στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive που ήδη εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα BMW.

 

Συγκεκριμένα, για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας και για τα 100 χρόνια της εταιρείας δήλωσε:

 

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, παρατηρούμε θεαματικές  τεχνολογικές αλλαγές στη βιομηχανία αυτοκινήτου. Η παραγωγή οχημάτων ελαφρού βάρους, κινητήρες με φιλοσοφία downsizing, η ψηφιακή συνδεσιμότητα, η ασφάλεια των επιβατών και η αυτόνομη οδήγηση είναι θέματα μέσα από τα οποία αναμορφώνεται το παρόν και το μέλλον της ατομικής μετακίνησης. Την επόμενη δεκαετία, το BMW Group εκτιμά ότι η βιομηχανία αυτοκινήτου θα αλλάξει ταχύτερα από όσο τα τριάντα τελευταία χρόνια. Η ραγδαία επέκταση της αστικοποίησης και η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας είναι η αιτία αυτής της μεταμόρφωσης.

 

Φέτος, το BMW Group γιορτάζει την εκατοστή του επέτειο, εστιάζοντας όχι στο παρελθόν αλλά στο μέλλον. Σαν πρωτοπόρος στην παροχή premium υπηρεσιών μετακίνησης, το BMW Group προτίθεται να συνεχίσει την παγκοσμίως επιτυχημένη πορεία του προσφέροντας στον πελάτη ‘Γνήσια Οδηγική Απόλαυση’ και μία συναισθηματική σχέση με το αυτοκίνητό του».

 

Για την τεχνολογία BMW eDrive ανέφερε:

 

«Η ευφυής διαχείριση ενέργειας που μειώνει τους ρύπους και μεγιστοποιεί τις επιδόσεις συμβάλλει σημαντικά σε ένα βιώσιμο περιβάλλον. Η πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive υπογραμμίζει τον ηγετικό ρόλο της BMW στην premium κατηγορία στον τομέα ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης. Αυτή η νέα τεχνολογία συστημάτων κίνησης εφαρμόζεται σε όλα τα ηλεκτρικά οχήματα της BMW i και τα plug-in υβριδικά μοντέλα BMW, όπως οι νέες BMW 330e, BMW 225xe και X5 xDrive 40e, και θα ακολουθήσουν περισσότερα μοντέλα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το BMW eDrive είναι πρωταρχικό στοιχείο της στρατηγικής BMW Group EfficientDynamics, καθώς προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς με ευφυή σχεδίαση ελαφρού βάρους και βελτιστοποιημένη αεροδυναμική».

 

 - Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση