Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Connected θα κυκλοφορήσει για Android smartphones. Συνεργασία με τη Samsung για την πρεμιέρα της έκδοσης Android στο IFA 2016.

Από τον Οκτώβριο, οι πελάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το BMW Connected σε επίλεκτα smartphones υψηλών προδιαγραφών με την τελευταία έκδοση Android. Η BMW συνεργάστηκε με τη Samsung για την παρουσίαση αυτής της τεχνολογίας για πρώτη φορά στο Samsung Showcase, στις 31 Αυγούστου στο πλαίσιο της IFA 2016. Πρόκειται για την παγκοσμίως κορυφαία έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και ηλεκτρικών οικιακών συσκευών που διοργανώνεται στο Βερολίνο.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~84,68 KB)
  
Photos(4x, ~6,58 MB)

Μόναχο / Βερολίνο . Τον Αύγουστο του 2016, η BMW παρουσίασε την ολοκληρωμένη φιλοσοφία ψηφιακών υπηρεσιών της στο Ευρωπαϊκό κοινό με κύριο άξονα την εφαρμογή BMW Connected. Το BMW Connected διατίθεται για το iPhone στις ΗΠΑ από το Μάρτιο του 2016 και ενσωματώνει άριστα το όχημα στην ψηφιακή ζωή του καταναλωτή. Με τον τρόπο αυτό, γίνεται ένας ψηφιακός σύντροφος στο ταξίδι. Από φέτος τον Οκτώβριο, οι πελάτες θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το BMW Connected σε επίλεκτα smartphones υψηλών προδιαγραφών με την τελευταία έκδοση Android. Η BMW συνεργάστηκε με τη Samsung για την παρουσίαση αυτής της τεχνολογίας για πρώτη φορά στο Samsung Showcase, στις 31 Αυγούστου στο πλαίσιο της IFA 2016. Πρόκειται για την παγκοσμίως κορυφαία έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και ηλεκτρικών οικιακών συσκευών που διοργανώνεται στο Βερολίνο.

 

BMW Connected για Android.  

Η πρώτη έκδοση BMW Connected έχει ήδη κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και διατίθεται σε 18 Ευρωπαϊκές αγορές από τον Αύγουστο του 2016. Επικεντρώνεται στη διαχείριση του ταξιδιού από το σημείο αναχώρησης μέχρι τον προορισμό και ενσωματώνεται ομαλά στο όχημα. Το BMW Connected διευκολύνει τον καθημερινό προγραμματισμό ταξιδιών και ραντεβού, και επιτρέπει στους χρήστες να φτάνουν στην ώρα τους και χωρίς στρες στον προορισμό τους. Το BMW Connected για Android διευκολύνει την αναζήτηση, αποθήκευση και εμφάνιση προορισμών. Ραντεβού με διευθύνσεις εισάγονται αυτόματα από τις καταχωρήσεις του ημερολογίου. Στη συνέχεια, οι χρήστες ενημερώνονται για την καλύτερη ώρα αναχώρησης βάσει δελτίων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Συχνοί προορισμοί και προσωπικά σχέδια μετακίνησης απομνημονεύονται αυτόματα ώστε ο χρήστης να λαμβάνει ειδοποίηση εάν η διάρκεια του ταξιδιού είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Οι προορισμοί εύκολα μεταφέρονται από το τηλέφωνο στο σύστημα πλοήγησης BMW ώστε να αποφεύγεται η πληκτρολόγηση μέσα στο όχημα. Επιπλέον, οι υπηρεσίες BMW Remote Services διατίθενται για την έκδοση BMW Connected Android, επιτρέποντας τον έλεγχο διαφόρων λειτουργιών – όπως σύστημα κλιματισμού, κλείδωμα και ξεκλείδωμα οχήματος και λειτουργία κόρνας και σινιάλου προβολέων – από απόσταση μέσω smartphone.

 

BMW Connected και Samsung Gear S3.

Πέρα από την υποστήριξη δημοφιλών Samsung smartphones, η Samsung παρουσίασε την ένταξη του BMW Connected στο οικοσύστημα Tizen καθώς και την άμεση ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο πιο πρόσφατο Gear S3 smartwatch. Με το BMW Connected οι χρήστες μπορούν να ειδοποιούνται όταν φτάνει η ώρα αναχώρησης για το επόμενο ταξίδι τους, να ελέγχουν τη στάθμη καυσίμου, να ξεκλειδώνουν τη BMW τους και μάλιστα απευθείας από το καντράν του Gear S3.

 

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι λανσάροντας το BMW Connected σε άλλα σχετικά, ψηφιακά οικοσυστήματα και σημεία επαφής υπάρχει η δυνατότητα να διευρύνεται και να βελτιώνεται σταθερά η εμπειρία των πελατών.

Το BMW Connected για Android θα διατίθεται για επίλεκτα μοντέλα smartphone στη Γερμανία και τις ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2016, και αργότερα σε άλλες αγορές.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση