Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW κέρδισε ανώτατες διακρίσεις στην ψηφοφορία αναγνωστών των auto motor und sport και Chip.

Η BMW Σειρά 7 βραβεύτηκε για την άριστη συνδεσιμότητα της με το “Car Connectivity Award” και η BMW M2 Coupe αντίστοιχα για τη σχεδίασή της με το “Best new design of 2016”.

F87
·
Εταιρικά
·
Εταιρικά βραβεία
·
BMW Group Design
·
BMW Design
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
Σειρά 7
·
BMW
·
Βραβεία προϊόντων
·
Αυτοκίνητα M
·
M2
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~84,56 KB)
  
Photos(5x, ~25,52 MB)

Μόναχο. Περισσότερες από 80 τεχνολογίες σε 11 κατηγορίες ήταν υποψήφιες στην ψηφοφορία των αναγνωστών για το “Car Connectivity Award” που διεξάγεται από το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου auto motor und sport και το περιοδικό πληροφορικής CHIP. Η BMW Σειρά 7 αναδείχτηκε το μοντέλο με την καλύτερη συνδεσιμότητα στην κατηγορία “Connected Cars” (Συνδεδεμένα Αυτοκίνητα). Ήταν η τρίτη φορά που τα περιοδικά οργάνωσαν αυτή την ψηφοφορία μεταξύ αναγνωστών και χρηστών. Συγκεντρώθηκαν 32.495 ψήφοι, με το 27,9% να κάνει την πλάστιγγα να κλίνει υπέρ της BMW Σειράς 7. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα την πρωτοκαθεδρία της BMW στη σύνδεση οδηγού, οχήματος και εξωτερικού κόσμου. Επιπλέον, η BMW M2 Coupe έλαβε την κορυφαία σχεδιαστική διάκριση “Best new design of 2016” στην κατηγορία compact στο διαγωνισμό “autonis” που διεξάγεται από το “auto motor und sport”.

 

Οι αναγνώστες αναγνώρισαν τα εξαιρετικά επίπεδα συνδεσιμότητας της BMW Σειράς 7.

Η BMW Σειρά 7 έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ψηφοφορία των αναγνωστών που διεξήγαγαν τα περιοδικά αυτοκινήτου auto motor und sport και πληροφορικής CHIP. Αυτό οφείλεται στην πληθώρα νέων συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως το Remote Control Parking. Η BMW Σειρά 7 είναι το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής στον κόσμο που μπορεί να ελίσσεται σε κάθετους χώρους στάθμευσης και χωρίς παρέμβαση του οδηγού στο τιμόνι. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται από τον οδηγό από το εξωτερικό του αυτοκινήτου μέσω του BMW Display Key και εκτελείται ημιαυτόματα. Ένα ακόμα παράδειγμα στη σύνδεση μεταξύ διαφορετικών συστημάτων είναι το Steering & lane control assistant που περιλαμβάνει Traffic jam assistant, το οποίο ελέγχει την ταχύτητα του οχήματος μέχρι να σταματήσει τελείως και ανακουφίζει τον οδηγό από το στρες κυρίως σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

 

Άλλα παραδείγματα άριστης συνδεσιμότητας είναι οι υπηρεσίες του BMW ConnectedDrive στη BMW Σειρά 7. Αυτές περιλαμβάνουν Real Time Traffic Information (RTTI), Online Entertainment και Intelligent Emergency Call με ανίχνευση σφοδρότητας ατυχήματος. Για όλες τις υπηρεσίες BMW ConnectedDrive, μία κάρτα SIM περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του οχήματος και δημιουργεί τη σύνδεση με το δίκτυο του κινητού τηλεφώνου.

 

*Οι τιμές κατανάλωσης βασίζονται στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών και ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικού που χρησιμοποιείται.

 

Η BMW M 2 Coupe νικήτρια στο διαγωνισμό “ autonis ”.

Με τον ισχυρό, εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 272 kW/370 hp (κατανάλωση μικτού κύκλου: 8,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 199 g/km)*, την ευελιξία της πίσω κίνησης και την ελαφριά αλουμινένια ανάρτηση M Sport, η BMW M2 Coupe αποτελεί πρότυπο σπορ ικανοτήτων και δυναμικών επιδόσεων. Εμπνευσμένη από μοντέλα της ιστορίας της BMW στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, η BMW M2 Coupe αποτυπώνει σχεδιαστικά τις αξιοσημείωτες επιδόσεις της. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά εδώ είναι η χαμηλή ποδιά με τους μεγάλους αεραγωγούς, τα μυώδη πλευρά με τα γνώριμα βράγχια Μ, οι 19άρες ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο διπλών ακτίνων Μ και ένα χαμηλό, φαρδύ πίσω τμήμα με διπλή απόληξη εξαγωγής Μ. Τώρα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναγνωστών “autonis” του περιοδικού “auto motor und sport” αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι η χαρισματική αυτή σχεδίαση έχει ξεσηκώσει τη φαντασία του κοινού. Η BMW M2 Coupe απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης σχεδίασης για το 2016 - “Best new design of 2016” - στην κατηγορία compact μοντέλων, συγκεντρώνοντας το 34,3% των ψήφων. Επομένως, η BMW γιορτάζει μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη, καθώς η BMW Σειρά 1 επικράτησε στην 1η θέση τον περσινό διαγωνισμό “autonis” στην ίδια κατηγορία.

 

18.229 αναγνώστες έλαβαν μέρος στην έρευνα “autonis” που πραγματοποιήθηκε για 16η φορά φέτος. Οι αναγνώστες έπρεπε να επιλέξουν από 115 υποψήφια οχήματα που λανσαρίστηκαν τους τελευταίους 12 μήνες. Τα μοντέλα χωρίστηκαν σε 10 κατηγορίες και η ψηφοφορία έγινε το διάστημα 9 Ιουνίου –24 Ιουλίου. Κάθε αναγνώστης είχε δικαίωμα να δώσει τέσσερις ψήφους σε κάθε κατηγορία: δύο θετικές για τα μοντέλα που θεωρούσε ως ιδιαίτερα επιτυχημένα σχεδιαστικά και δύο αρνητικές  για εκείνα που του άρεσαν λιγότερο. Οι νικητές κρίθηκαν από τη διαφορά μεταξύ των θετικών και αρνητικών σκορ. 

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση