Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της Alexa στο BMW Connected σε Βρετανία και Γερμανία. Διαχείριση της ατζέντας μετακινήσεων και λειτουργιών του οχήματος από το σπίτι.

Ο προσωπικός, ψηφιακός σας σύντροφος στο ταξίδι, BMW Connected θα υποστηρίζει την εφαρμογή Alexa σε όλες τις συμβατές συσκευές, όταν η υπηρεσία αρχίσει να διατίθεται στη Βρετανία και τη Γερμανία.

BMW
·
Brands
·
BMW ConnectedDrive
·
Τεχνολογία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~78,51 KB)
  
Photos(6x, ~9,24 MB)

Μόναχο/Λονδίνο. Ο προσωπικός, ψηφιακός σας σύντροφος στο ταξίδι, BMW Connected θα υποστηρίζει την εφαρμογή Alexa σε όλες τις συμβατές συσκευές, όταν η υπηρεσία αρχίσει να διατίθεται στη Βρετανία και τη Γερμανία. Η BMW είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων που ανακοίνωσε ενσωμάτωση της Alexa σε Βρετανία και Γερμανία, επιτρέποντας τη διαχείριση των λειτουργιών του οχήματος από το σπίτι μέσω φωνητικού ελέγχου. Επομένως, το BMW Connected θα ενσωματώνεται στην ψηφιακή ζωή του χρήστη μέσω ενός νέου σημείου επαφής παράλληλα με τα iPhone, Apple Watch, και Android smartphones και smartwatches. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το σύστημα της BMW θα διατίθεται στις ΗΠΑ σε συσκευές συμβατές με την Alexa από φέτος το Σεπτέμβριο.

 

Η Alexa φέρνει το BMW Connected στο σπίτι σας.    

Η πρώτη έκδοση του BMW Connected, που διατίθεται στις ΗΠΑ από το Μάρτιο του 2016 και στην Ευρώπη από τον Αύγουστο, επικεντρώνεται κυρίως στη διαχείριση του ταξιδιού και των υπηρεσιών από απόσταση. Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το BMWConnected κυριολεκτικά έρχεται στο σπίτι σας. Χάρη στην ενσωμάτωση της Alexa, θα μπορείτε να ελέγχετε φωνητικά την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και της στάθμης καυσίμου καθώς και το κλείδωμα του οχήματος από απόσταση. Επιπλέον οι χρήστες θα μπορούν να μαθαίνουν για το επόμενο προγραμματισμένο ταξίδι τους, να βρίσκουν τι ώρα θα φύγουν και να στέλνουν τον προορισμό τους στη BMW τους.

 

Η λέξη ενεργοποίησης “Alexa,” και στη συνέχεια το όνομα “BMW,” θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε σχετικές λειτουργίες, π.χ. «Alexa, ρώτα τη BMW πότε πρέπει να φύγω για το επόμενο ραντεβού μου». Το όραμα ενσωμάτωσης της Alexa στο BMW Connected αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων (CES) 2016 στο Las Vegas.

 

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, το όραμα θα γίνει πραγματικότητα, όταν οι Αμερικανοί χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο BMW Connected μέσω αυτής της δημοφιλούς υπηρεσίας. Οι Βρετανοί πελάτες της BMW θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή τις προσεχείς εβδομάδες, ενώ οι Γερμανοί πελάτες που συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν τον άλλο μήνα. 

 

 

Σχετικά με το BMW Connected .

Με το BMW Connected, το ταξίδι ξεκινά πριν πάρετε θέση πίσω από το τιμόνι. Η υπηρεσία BMW Connected είναι ένας ψηφιακός σύντροφος που προσφέρεται με τη μορφή εφαρμογής για iPhone και Android smartphones, και συνδυάζει τις διάφορες λειτουργίες για τις καθημερινές απαιτήσεις μετακίνησης. Το BMW Connected ανιχνεύει πληροφορίες σχετικές με το ταξίδι, όπως  διευθύνσεις και χρόνους άφιξης που περιέχονται σε καταχωρήσεις του ημερολογίου, και ειδοποιεί τον οδηγό σχετικά με την ιδανική ώρα αναχώρησης για ακριβή άφιξη στο προορισμό σύμφωνα με πληροφορίες από δελτία κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Το BMW Connected είναι επίσης βολικό για τη μεταφορά τοποθεσιών και σημείων ενδιαφέροντος από άλλες εφαρμογές, και την αποθήκευσή τους ως προορισμούς μαζί με την επιθυμητή ώρα άφιξης και στη συνέχεια την εισαγωγή τους στα συστήματα πλοήγησης των οχημάτων BMW με μερικά clicks. Επιπλέον, διατίθενται υπηρεσίες ελέγχου από απόσταση όπως κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των θυρών, ενεργοποίηση του συστήματος εξαερισμού, καθώς και η δυνατότητα ενημέρωσης των επαφών για την εκτιμώμενη ώρα άφιξης από την οθόνη του αυτοκινήτου.

 

Το BMW Connected διατίθεται σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία, Βρετανία, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία, Δανία, Τσεχία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο.

 

Η Γερμανία και η Βρετανία θα είναι οι πρώτες Ευρωπαϊκές αγορές που θα προσφέρουν ενσωμάτωση της υπηρεσίας Alexa στο BMW Connected, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση