Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

To BMW Connected στο Mondial de l’Automobile Paris 2016. Android, νέες συσκευές και νέες αγορές από τον Οκτώβριο.

Ο προσωπικός, ψηφιακός σύντροφος BMW Connected ήδη περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες στις καθημερινές τους ανάγκες μετακίνησης.

BMW ConnectedDrive
·
Τεχνολογία
·
Εταιρικά
·
Παρουσιάσεις
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,79 KB)
  
Photos(4x, ~3,63 MB)

Μόναχο/Παρίσι. Ο προσωπικός, ψηφιακός σύντροφος BMW Connected ήδη περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες στις καθημερινές τους ανάγκες μετακίνησης. Μέσω της ευέλικτης πλατφόρμας Open Mobility Cloud, συνδέει σημεία επαφής όπως smartphone και smartwatch με το αυτοκίνητο του χρήστη, ενσωματώνοντάς την προσωπική του ζωή. Και επειδή μπορεί να δημιουργεί ένα ευφυές BMW ID (ταυτότητα χρήστη) βάσει του ιστορικού διαδρομών του χρήστη, το BMW Connected υπόσχεται μία εξατομικευμένη εμπειρία με όλα τα διαθέσιμα σημεία επαφής. Στο Mondial de l’Automobile Paris 2016, το BMW Connected λανσάρει νέες υπηρεσίες, περισσότερες συσκευές και διαθεσιμότητα σε νέες χώρες.

 

Η ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει τα επίπεδα άνεσης και συνδεσιμότητας. Όταν λανσαρίστηκε το Μάρτιο στις ΗΠΑ και τον Αύγουστο στην Ευρώπη, το BMW Connected αρχικά ήταν διαθέσιμο μόνο για χρήστες του Apple iPhone. Από τον Οκτώβριο, υποστηρίζονται και smartphones με λειτουργικό Android. Το ανανεωμένο BMW Connected καλύπτει επίσης το νέο Apple Watch Series 2. Οι πελάτες θα μπορούν να εμφανίζουν πληροφορίες όπως χρόνους οδήγησης με βάση την τρέχουσα κυκλοφορία, καθώς και χάρτη που απεικονίζει τον προορισμό πλοήγησης στο ρολόι, και να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες χωρίς να έχουν δίπλα τους το smartphone. Επιπλέον, με την ενσωμάτωση της Alexa, οι Γερμανοί και Βρετανοί χρήστες μπορούν να ελέγχουν λειτουργίες του οχήματος από το σπίτι. Θα μπορούν για παράδειγμα, να κλειδώνουν τις πόρτες του οχήματος ή να ελέγχουν την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

 

Με το BMW Connected, το ταξίδι ξεκινά πριν ο χρήστης μπει στο αυτοκίνητο και δεν χρειάζεται να τελειώσει όταν βρει χώρο στάθμευσης. Η λειτουργία ‘Last mile navigation’ προβάλλει στη συσκευή του κινητού τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν οι χρήστες από το αυτοκίνητό τους μέχρι τον τελικό προορισμό. Με την αναβάθμιση του BMW Connected προσφέρεται και η λειτουργία ‘first mile navigation’– διαδρομή επιστροφής στο όχημα, που είναι προσβάσιμη μέσω του BMW Connected.

 

Με τη χρήση νέων φίλτρων, το BMW Connected προσαρμόζεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στις προσωπικές ανάγκες. Για παράδειγμα, η αναζήτηση σταθμών φόρτισης για μοντέλα BMW i ή οχήματα με plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης βελτιώνεται βάσει κριτηρίων όπως μέθοδος φόρτισης, συμμετοχή στο δίκτυο Charge Now, και αποδεκτή μέθοδος πληρωμής. Σταθμοί φόρτισης που δεν πληρούν τα επιλεγμένα κριτήρια δεν εμφανίζονται. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες του οχήματος, όπως πίεση ελαστικών και στάθμη λαδιού κινητήρα.

 

Ο σχεδιασμός του νέου BMW Connected αυξάνει την ευκολία χρήσης με γραφικά που τονίζουν περισσότερο τις επιθυμητές πληροφορίες. Τέλος, το BMW Connected προσφέρει ένα πρόσθετο πρόγραμμα για αύξηση ζωής της μπαταρίας, με σκοπό τη βελτιωμένη αυτονομία λειτουργίας των συσκευών.

 

Το BMW Connected διατίθεται τώρα σε περισσότερες χώρες, και συγκεκριμένα σε έξι επιπλέον αγορές: Βραζιλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ν. Αφρική, Μαλαισία και Σιγκαπούρη. Ενώ διατίθεται ήδη σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία,  Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Πολωνία, Τσεχία και Λουξεμβούργο.

 

Η σύνδεση της Alexa στο BMW Connected μπορεί να εφαρμοστεί σε Αμερική, Γερμανία και Βρετανία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

 

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση