Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad παραμένει σε ανοδική τροχιά.

Έμφαση σε νέες αγορές και συνέχιση προϊοντικών πρωτοβουλιών. Διπλασιασμός μεριδίου αγοράς σε Βόρεια και Νότια Αμερική. Επέκταση του παγκοσμίου δικτύου εμπόρων. Έκτη συνεχόμενη χρονιά με πωλήσεις ρεκόρ, η πρόβλεψη για το 2016. Παγκόσμια πρεμιέρα της Bagger K 1600 B.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Εταιρικά
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~152,04 KB)
  
Photos(1x, ~3,1 MB)

Los Angeles . Η BMW Motorrad παραμένει σε τροχιά υψηλής ανάπτυξης. «Θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας με βιώσιμο και επικερδή τρόπο, ενώ θέλουμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις στις 200.000 μοτοσικλέτες σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2020», σχολιάζει ο Peter Schwarzenbauer, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, υπεύθυνος για τη MINI, BMW Motorrad, Rolls-Royce και Aftersales.

 

Η Αμερικανική αγορά θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τα επόμενα τρία χρόνια, η BMW Motorrad θα επιδιώξει να διπλασιάσει το μερίδιό της στις αγορές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Η εταιρεία επιθυμεί να αποκτήσει νέους πελάτες λανσάροντας νέα μοντέλα ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς.

 

«Θέλουμε να παραμείνουμε σημείο αναφοράς στην premium κατηγορία μοτοσικλετών», δήλωσε ο Peter Schwarzenbauer. Το δίκτυο εμπόρων της BMW Motorrad θα διευρυνθεί στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επέκτασης σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των καταστημάτων των εμπόρων στις ΗΠΑ θα αυξηθεί από 150 που είναι σήμερα σε 200 μέχρι το 2020, σε συνάρτηση με την αύξηση των πωλήσεων. Η BMW Motorrad σχεδιάζει να επεκτείνει το δίκτυο των εμπόρων της σε 1.500 περιοχές.

 

Έμφαση στις Αμερικανικές αγορές.

Ο Stephan Schaller, Πρόεδρος της BMW Motorrad δήλωσε: «Μετά  τη Γερμανία, η Αμερική θα παραμείνει η δεύτερη σημαντικότερη αγορά για τη BMW και τα επόμενα χρόνια. Είναι η αγορά όπου διαβλέπουμε μεγάλες προοπτικές. Στις ΗΠΑ σκοπεύουμε να διπλασιάσουμε το μερίδιο αγοράς μας στο 10% την επόμενη τριετία». Επιπλέον πρόσθεσε: «Θα θέσουμε τις βάσεις μιας μεγάλης ανάπτυξης με νέα προϊόντα, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς και θα επεκτείνουμε τις πωλήσεις μας».

 

Η BMW Motorrad πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων το τρίτο τρίμηνο του 2016.

Με 116.044 παραδόσεις, η BMW Motorrad σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων τρίτου τριμήνου μέχρι το Σεπτέμβριο του 2016. Συγκριτικά με τα ήδη ισχυρά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς, η BMW Motorrad αύξησε τις πωλήσεις της κατά 3% επιπλέον, το ίδιο διάστημα. Το Σεπτέμβριο, ο αριθμός παραδόσεων αυξήθηκε κατά 10% αγγίζοντας τις 12.215 μονάδες. Με βάση αυτή την ισχυρή άνοδο, η BMW Motorrad αναμένει νέο ρεκόρ πωλήσεων για ολόκληρη τη χρονιά – την έκτη συνεχόμενη.

 

Παγκόσμια πρεμιέρα της Bagger K 1600 B – “Το Πνεύμα του Ανοιχτού Δρόμου”.

Το πρώτο μοντέλο που επικεντρώνεται στην Αμερικανική αγορά, η Bagger K 1600 B, θα κάνει την πρεμιέρα της στο Los Angeles. Ενσαρκώνει “Το Πνεύμα του Ανοιχτού Δρόμου” που είδαμε στο 2015 BMW Motorrad Concept 101, αποτυπωμένο όμως σε μία μοτοσικλέτα μαζικής παραγωγής. Η Bagger συμβολίζει το ταξίδι σε ατέλειωτους αυτοκινητόδρομους και το όνειρο της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας: είναι η επιτομή του “Αμερικανικού Touring”. Μία μοτοσικλέτα που συνδυάζει άριστα τις υψηλές επιδόσεις ενός 6 κυλίνδρου κινητήρα, τα χαρακτηριστικά μιας μηχανής touring υψηλού επιπέδου, τη χαλαρή διάθεση και τη μοναδική αίσθηση ισχύος και φινέτσας.

 

Οι προϊοντικές πρωτοβουλίες συνεχίζονται.

Η BMW Motorrad διαβλέπει μεγάλες προοπτικές στις ΗΠΑ για τη νέα οικογένεια των Heritage μοντέλων που βασίζεται στην επιτυχημένη R nineT και στον αερόψυκτο, δικύλινδρο boxer, κινητήρα. Προγραμματίζονται συνολικά πέντε μοντέλα Heritage. Το 2016 η οικογένεια επεκτάθηκε με την R nineT Scrambler. Στις αρχές Οκτωβρίου η R nineT Pure και η R nineT Racer γιόρτασαν την παγκόσμια πρεμιέρα τους. Πρωτίστως η ποικίλη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης κάνει την οικογένεια Heritage τόσο επιθυμητή στην Αμερική, το λίκνο του customizing.

 

Είσοδος σε νέες κατηγορίες κυβισμού.

Στο μέλλον, η BMW Motorrad θα κάνει ενεργά την είσοδό της σε νέες κατηγορίες κυβισμού. «Η αγορά μοτοσικλετών στις κατηγορίες 125 - 500 cc αποτελεί την τέλεια βάση για τα σχέδια ανάπτυξής μας. Με το πρόσφατο λανσάρισμα της BMW G 310 R έχουμε κάνει ένα πρώτο σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Ως γνήσια BMW στην κατηγορία κάτω των 500 cc, ανοίγει νέες δυνατότητες στην αγορά για εμάς», εξηγεί ο Schaller. «Επίσης προσεχώς, θα συνεχίσουμε την επέκταση του Urban Mobility World of Experience (Εμπειρία Αστικής Μετακίνησης). Η κατηγορία μεσαίων scooter είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα από αυτή την άποψη».

 

Το BMW Group βασίζει αυτές τις προβλέψεις σε ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση